Update. Do it.

2014-03-30 @ 15:36:00 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ändrade äntligen om lite. Efter hundra år av tankar på att faktiskt lägga ner tid på att fixa en bra design så valde jag iaf att rätta till några småsaker igår. Så uppdatera sidan. Är lite annorlunda. Knappt märktbart. Fortfarande fail och lame layout and shit men whatever.

Doktorand? Rolling Stones?

2014-03-29 @ 18:19:00 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igår hade vi opponering för två kurser som avslutades med en uppsats var, det var dessa som opponerades. Fick inte alls mycket kritik. Hade väntat mig att få en bok med kommentarer, åtminstone från lärarna, men icke! Så det kändes skönt!

Under opponeringen släpptes biljetterna till Rolling Stones gig i Stockholm nu i juli. Var osäker på om jag skulle kunna fixa biljetter samtidigt som jag hade opponeringen. Det gick bra, då två andra kunde börja opponera på varandra så jag fick möjlighet att koppla upp och ställa mig i kö för biljettköp.

Efter opponeringen fick vi enskilda samtal med de två lektorerna. Var intressant och givande. Lektorn som är huvudansvarig för de båda kurserna på avancerad nivå frågade mig om jag funderat på att doktorera. Nej, svarade jag, tror inte jag orkar läsa 5 år till? Han fortsatte dock att diskutera det och tyckte verkligen jag skulle fundera på det. Jag, doktorera? Kan jag ens tillräckligt för det? Tydligen, enligt honom. Så well thx för förtroendet! Jag sa att jag började bli skoltrött så att läsa 5 år till var ingen bra idé. Han tyckte då att jag skulle ta ett år off, och sen börja doktorera. Hm. Well. 5 år av gigantisk ångest?!

Fick tag i biljetter till Stones spelning, fixade åt mig, min pojkvän Kristian och vännen och DJn Mima. Gött som fan! Stones är egentligen det enda bandet jag har kvar att se. Sen har jag sett allt jag vill, av de som lever vill säga.

Så för att besvara inläggets rubrik: Nej! Ja!

kOrt hår. oMg.

2014-03-18 @ 12:32:36 Permalink Flum Kommentarer (1) Trackbacks ()

Klippte mig igår, eller frisörskan klippte. Kändes läskigt. Klippte av fler cm än jag först tänkt. När jag väl satt i stolen med det där förklädet or whatever strypt runt min hals sa jag eh sure klipp lite till. Var så slitet efter dreads och färgning ändå så behövdes. Men känns såklart galet ovant och fruktansvärt kort. Men växer ju? Och än är det mössväder så om jag tycker det känns för konstigt så är jag räddad från att tänka så mycket på det ett tag framöver.

Här är en bild, gick inte att koppla instagram till bloggen atm av nån anledning. Yo.
http://instagram.com/p/lpk-ZFlQQU/
 
 

Halvt på väg hem.

2014-03-05 @ 19:51:00 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sitter på tåget till Stockholm just nu. Väl framme i huvudstaden ska jag byta tåg och dra till ett annat som går till Arlanda. Där väntar ett flyg som beräknas ta mig några mil norrut, till Umeå. Till staden som var mitt hem i tre år. Tre år som var fyllda med snö, skratt och tårar men framförallt värme. Värme från extra familjen. Love is all you need!

Det är hem till dem jag ska nu. Ett par dagar. Innan jag och Rancid tar tåget vidare till Luleå. Till staden som varit mitt hem i snart ett år. Och som snart inte längre är det. Skolan närmar sig sitt slut. Sitt riktiga freakin' slut. Skumt men skönt. I tell you bro, it feels good!

Skriver mer en annan dag. Vet inte hur försenat tåget är så borde snart packa ner datorn..Men vill tillägga att jag har haft det bäst hos bästa killen (MIN). Saknar honom redan