Veterinär.

2012-05-31 @ 00:38:48 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Idag var lilla söta Rancid Ramone hos veterinären. Han blev kastrerad, vaccinet blev påfyllt och så blev han chipmärkt. Så nu är han redo och klar för ett par år. Vaccinet ska fyllas på först 2015. Gött gött!
Var rätt billigt också. Eller alltså. Kostade ju såklart. Gick på 713 kr vilket jag inte tycker är så överdrivet då bara kastrering brukar gå på minst 500. Veterinären och skötaren (?) var jättetrevliga och snälla så jag och Rancid vet vart vi ska om det är något som kräver en veterinär.
Eftersom Rancid blev nedsövd så var han lite vinglig och så efter narkosen. Tog ett bra tag för han att vakna upp med. De frågade om han gillar att sova vilket han gör. Haha. De brukar märka vilka som gillar att sova för de vaknar inte så snabbt.
Sötisen gillade inte att åka buss. Var mycket folk som skrämde han lite men var inte så farligt ändå. Så länge jag hade min ena hand hos honom så var han lugn. Han sa ingenting men först när vi satte oss i bussen och när folk gick på på nästa hållplats började han skaka lite men gick snabbt över så tror flyget kommer gå bra. Då är det inte lika stressigt och på och avstigning sker inte lika ofta heller..Heh. Det som kan vara med flyget är väl hans stackars öron. Vet ju själv hur det är med öron och flyg. Går nog bra. Vi får gråta tillsammans annars.
Jag köpte lite godis till honom eftersom han var så duktig idag. Köpte även tre nya leksaker. En liten fotboll, en liten amerikans fotboll (på bilden) och en mus som piper. Han älskar alla leksaker redan. Han tog ut dem från påsen t o m när jag satt vid datorn och såg film. Hörde hur det prasslade och hur en påse försvann från golvet till sängen.

När vi kom hem från veterinären så såg jag till så Rancid vilade. Jag la mig jämte honom och höll hans ena tass och klappade honom för annars ville han röra på sig vilket inte var det bästa när han bara ramlade omkull. Sen sov han på min mage med. Mys. Fick med lite mat från veterinären. Sån mat som ska vara bra för kastrerade katter. Åh självklart älskar Rancid den maten. Självklart. Tror den är rätt dyr så vi får se hur det bli med det framöver. Han har inte varit kräsen när det gäller maten så tror inte det gör något om han bara får den här då och då som extra fin mat som typ vid jul och sånt. Heh. Är däremot viktigt att ha koll på hans mat nu. Mängden alltså. Har haft rätt bra koll innan men är extra viktigt nu då han lättare kommer gå upp i vikt. Vägde honom hos veterinären. Han vägde några gram från 6kg. Han börjar bli stor ^^

Nu ska jag ta min medicin och borsta tänderna. För att sedan se vad för bus Rancid kan ha hittat på i badrummet. Han leker med vatten där inne just nu.

Åh en sak jag glömt berätta är att Rancid har "snöskor". Hur sött är inte det? Han har ju rätt pälsiga tassar. Sökte på det för att se så det inte kunde bli problematiskt eller så, om man behövde klippa pälsen eller vad vet jag, men visade sig att han har sånna tassar för de funkar som "snöskor" på vintern. Min katt är en snökatt typ. Bäst!

Katt i....

2012-05-29 @ 23:42:36 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kasse



Korg.



Resväska.

Sendan tidigare har ni ju kunnat se:



Diskmaskin



Fruktskål (min personliga favorit)

Kanske borde göra en pekbok? Katt i olika saker.

Grön dricka och grön snubbe.

2012-05-29 @ 23:36:08 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Mojito från helgen. Vackert. Grönt. Skönt.



Bästa nyckelringen ever! Fick den av Ume-föräldrarna i b-daypresent. Underbar. Hört att det är svårt att ta en sten från Yodas hand. Tänk då hur SVÅRT det är att ta en nyckel från honom. Power-vaktarN.



Suddig Sanne. Pah.

Davids dag.

2012-05-28 @ 23:46:09 Permalink Sorgliga sekunder Kommentarer (0) Trackbacks ()

It's a miracle you walk(ed) the earth. Grattis du fina. We'll miss you forever ♥

Ibland måste man släppa taget, men man kan fortfarande dansa med sina minnen. De ska man hålla kvar. Vårda. Slösa. Aldrig förstöra. Dina leopardspår på min arm påminner mig varje dag. Men det gör inte ont. Inte så som då. Eller. Jag inbillar iaf mig att det är så.

Tvätta och plugga.

2012-05-28 @ 10:35:37 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så började min dag. Tvätta och plugga halv sju på morgonen. Extra kul när man inte alls har sovit sådär många timmar man borde. Jaja. Nu är det klart. Tvätten i alla fall.

Har lite kvar på uppsatsen. Men bara småsaker. Som att fixa till referenslistan, dubbelkolla och skriva abstract. Sen är det dags att börja plugga till tentan som är på lördag. Alltid lika trevligt med helg? Heh.

Life is a funny funny thing.

2012-05-28 @ 00:56:22 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sov bort hela dagen ungefär. Orkade inte vara vaken. Orkade inte med det roliga livet. Fick välja. Vara vaken och panika sönder eller sova och inte veta av den. Lätt val. Sov och slipp.

När jag sedan vaknade helt. Eller när jag bestämde mig för att nu måste jag ta tag i något. Plugga. Städa. Äta. Vad som egentligen. Bara jag gör något. Så jag började med att sträcka mig efter godispåsen. Åt lite av innehållet. Inte för jag egentligen ville, mest bara för att se om det gav mig någon energi. Var sådär äckligt likgiltig när jag åt godiset att det likväl hade kunnat vara stenar. Ungefär. Kände smaken fast ändå inte. Åt lite till. Sen sträckte jag mig efter Nemiboken istället. Fungerade mycket bättre. Fly in i en värld som tillhör en stark svartklädd tjej.

Läste lite och somnade om sen igen för jag insåg att det var för mycket ångest kvar. När jag sedan vaknade igen så upprepade jag samma sak. Åt godis och läste klart Nemi. Sen drog jag mig i kragen som finns på skjortorna i garderoben men inte på mig och snubbalde ur sängen. Det skulle låta mer dramatiskt om jag skrev att jag ålade mig ner eller föll från mina tårars vattenfall nerför sängen. Men så var det inte. Jag reste mig upp som de flesta gör. Bara med lite mindre säkra och stabila steg.

Sen tog jag på mig kläder. Riktiga kläder och drog till Ica för att köpa lite mat till katten. Extra god mat. För jag köpte mat på grillen som finns jämte Ica. Får jag extra god mat så ska katten väl få det med? Plus jag får äta min mat ifred när han har sin. Heh.

Medan jag åt började jag ta tag i uppsatsen. Har skrivit, flyttat om, trixat och tagit bort delar hit och dit. Det börjar närma sig ett slut nu tror jag. Hoppas jag. Stirrar mig snart blind på skiten. Förhoppningsvis är den inte skit för då blir jag inte glad eftersom jag inte blir godkänd då. Får se ur den ser ut imorgon när mina ögon har fått vila lite från den. Är så svårt att läsa den med "nya" ögon eller med helt öppna ögon. Man kan ju meningarna mer eller mindre utantill så man läser inte helt det som står längre.

Nu ska jag unna mig ett glas med kallt vatten. Helt underbart hur ett glas med vatten kan få en att känna. Ska sedan försöka sova. Är faktiskt trött. Även fast jag har sovit hela dagen. Notera dock att den sömnen jag fick under dagen inte är en sådan sömn som gör en utvilad. Den är påtvingad och sker endast för man vill och behöver fly. Så den tar på en den med. Klockan är rätt mycket. Ska tvätta klockan 7. Så behöver riktig sweet super sömn.

Yeah.

Du i drömmen. Igen.

2012-05-27 @ 11:59:18 Permalink Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så du kom tillbaka igen. I drömmen. Den här gången för att visa mig ryggen? Det gör ont. Även om det bara var en dröm. Kanske för det någonstans är så i verkligheten med. Det känns så i alla fall. Det är jobbigt när du besöker mig sådär. Tar flera timmar att andas normalt igen efter man vaknat. Du liksom biter dig fast i mina tanker och allt blir bara kaos. Jag kan inte röra mig.

Jag försöker hålla dig på avstånd. Mest för att inte minnas för mycket. För det gör för ont. Men när du kommer och river upp allt i sömnen så vill jag bara ringa dig och veta varför, varför det blev som det blev.

Ibland hatar jag att du är min andra hela halva. För det är sämst att vara helt halv utan dig. Vet att det alltid kommer vara så, jag vet och jag förstår. Det är inget beslut vi själva tog utan det bara blev så och nu är allt för invecklat för att bli en saga med ett lyckligt slut.

Kanske kan jag inte förlåta dig för det. Även fast det inte är ditt fel. Men du lät det nånstans hända. Jag gjorde det nog med. Innan dig till och med. Men jag hann börja fixa det och vi var så nära det där lyckliga slutet tills det var din tur att låta saker och ting förändra allt.

Jag saknar dig så galet mycket. Det gör på riktigt ONT. Minns hur du sa jag älskar dig mer än du någonsin kommer att förstå med tårar i ögonen. Du hade rätt. Där och då gjorde jag fel. Jag lät dig sova i ensamhet. Minns du att jag sa exakt samma ord till dig vid ett senare tillfälle? Även jag sa det på natten med tårar i ögonen. Du är den enda pojken jag älskat. Helt ärligt.

Jag saknar inte bara dig, utan jag saknar även mig.

Black and White with BVB.

2012-05-25 @ 20:41:00 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()















Fallen Angels.

2012-05-25 @ 20:36:05 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()












Black Veil Brides SRF 2011.

2012-05-25 @ 20:32:35 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()

© San Suicide

Såklart.
















Tog ett år att ta tag i bilderna från deras spelning på SRF förra året. Lite seg. Vet. Men bättre sent än aldrig right?
Bilderna är inte bäst i världen. Tog dem med min festivalkamera. Det vill säga ingen flashig systemis utan vanlig longzoomskamera som har flera år på nacken. Bilderna blir lätt lite brusiga å så men tycker ändå en del blev helt okej. Med tanke på att jag inte la nåt större fokus alls på att fota, heh, var för fint att kolla på de fina pojkarna.

Andy är fan snyggast i världen typ. Eller var. Han borde inte ha klippt sig som en rockabilly typ. Han ska va rock n roll smutsig. Mysigast så. Kramen jag fick av Andy var helt freaknin' fantastisk.

Dyker upp fler bilder från samma gig snart. Lovar!

Rackarns Rabarber.

2012-05-25 @ 18:33:33 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skrev om rabarber i inlägget som publicerades nyss. Gah. Nu vill jag ha rabarbersaft lika mycket som i natt...Damn it!

Kollade upp vad rabarber heter på fint växtspråk Heter Rheum rhabarbarum vilket är klurigt att säga fort och skulle vara mitt bandnamn om jag hade ett reggaeband. Lätt.

13 sekunder från verkligheten.

2012-05-25 @ 18:26:36 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()



I natt när jag inte kunde sova började jag tänka på hur gott det är med rabarberpaj eller rabarbersaft. Hemmagjort såklart. Ge mig tack!

Frukost på Campus.

2012-05-25 @ 18:21:18 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Efter en sömnlösnatt drog jag ner till campus tidigare imorse. Lämnade tillbaka lite böcker, anmälde mig till en tenta och sedan tog jag en fantastisk frukost vid dammen. Underbart. Var redan 20 grader tidigit på morgonen. Perfekt!

Trött tjej. Oja. Indeed. Verkligen.

2012-05-25 @ 06:51:00 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()



Man ser klart och tydligt att det står visningshelg på den där reklamen? Mmm.

Fast inte jag när jag inte har fått sova något. Läste det som Van Helsing och trodde i några sekunder att det fanns ett Van Helsing hus man kunde besöka i Småland. Skulle varit rätt coolt. En annan sak som är coolt är att få sova...

Modellagentur och pojkreflektion.

2012-05-24 @ 23:16:39 Permalink Flum Kommentarer (2) Trackbacks ()

Satt och funderade lite. Skulle vara möjligt att skapa en modellagentur. Jag skulle inte vara modell utan välja modeller. Har märkt att jag är bra på att hitta modeller på stan eller på ett flygplan eller i en karusell på ett nöjesfält. Inte för jag har tid att ha igång ett företag men ändå. Tänkte bara på det.

Min finaste vän Miss Pain skulle lätt kunna vara fotograf. Tillsammans skulle vi kunna komma på grymma kreativa idéer till fotografierna beroende på vad som ska säljas.

Ah bara lite flum sådär efter jag har skrivit på uppsatsen hela dagen. En annan sak jag kan säga är att jag är trött på att människor är falska. Att de inte vågar stå för saker. Att de inte vågar förstå hur allt egentligen är. Tröttast är jag på pojkar som är dumma i huvudet. Nämner inga namn för sånt är onödigt och dumt. Eller?

Minns en pojke jag var tillsammans med. Jag bodde i Falkenberg då. Han med. Vi är vänner nu. Även fast det fortfarande är jag som får tåla mest. Det var fint i början, som alltid right?, men sen blev det ett helvete. Han mådde dåligt och la allt på mig. Han behandlade mig som skit. Utan att överdriva. Han var en idiot mot mig. Inte varje sekund men nästan. Förstod inte helt då hur dålig han var för mig. Mina vänner såg och märkte. Och jag är så glad att jag hade dem där. Det var så skönt att slippa vara tillsammans med honom. Det var helt underbart. Först blev jag lite ledsen, men inte för vi hade gjort slut egentligen, utan för allt släppte. Jag förstod att det var han som gjorde fel. Att det var han som var dum. Inte jag.

En pojke som jag antar att jag dejtade för något år sedan behandlade mig för det mesta bra. Men sen blev han som andra. Dum. Eller underlig. Han var fin fast samtidigt ful. Folk tenderar att såra mig utan att jag förtjänar det. Notera att jag inte alltid är bra heller och ibland säkert förtjänar det ena och det andra. Men det där förtjänade jag inte. Det finns olika sätt man kan hantera saker och hans sätt var fel fel fel.

Direkt efter honom träffade jag dock kanske en av världens finaste pojkar. Så jag är tacksam för att det blev som det blev med han där andra. Den här fina pojken har jag fortfarande kontakt med. Bra kontakt vill säga. Det hände aldrig något dåligt mellan oss. Allt var fint. Problemet är avståndet. Bor han i Göteborg och jag i Umeå så är det ju en bit. Men under sommaren var det typ vi tills jag var tvungen att åka upp till Umeå. Det var även vi när jag var nere och hälsade på familj och vänner. Men för att inte bli för sårad så lät jag det rinna ur sanden lite. Men jag vet att jag kanske tar upp det igen denna sommaren. För han är fin. Riktigt fin. Jag känner mig lugn och trygg med honom. Jag behöver inte fundera över vad jag säger eller gör. Precis så som det ska vara. Kanske var det bara en sommarförälskelse. Vem vet. Återstår att se?

Med risk för att låta som en tjej med många killar så vill jag påpeka att det inte alls är så. Så döm mig inte. Jag är ingen player och jag tar varje känsla på allvar och låter känslor ha den tiden de kan behöva när man inser att de inte räcker. Så den här redovisningen eller vad man ska säga är inte för i år. Det är flera år bakåt. Så döm mig inte bara sådär.

De finns några som inte sårat mig alls eller behandlat mig illa. De har jag fortfarande fin kontakt med. De är bra människor. Vi var på samma nivå. Jag kanske själv har agerat dåligt mot några fina människor. Jag vet inte. Men jag är inte för dum för att säga förlåt. En pojke jag mer såg som en vän sa så fina saker till mig att jag nästan ville be om ursäkt för att han kände så. Som om det var mitt fel att han gillade mig så starkt. Jag ville liksom inte kunna såra honom så mycket.

En pojke jag var på väg att dejta, som hälsade på mig t o m nere i Falkenberg, var fin. Men han mår dåligt vilket gör att jag mår dåligt. Sen agerade han på ett sätt jag kanske inte tyckte var helt okej. För jag tycker lite att man ska tänka på andra med. Menar inte att han aldrig gör det bara inte den här gången. Det gör egentligen inte så mycket. Jag kände från början att mina känslor var för svaga, att jag hoppades på att jag skulle kunna gilla honom men jag visste att han inte skulle nå den där nivån då knäna blir svaga. Så jag brydde mig inte om att det slutade tvärt. Brydde mig bara om sättet han agerade.

Visst, jag agerade inte perfekt i den situationen heller. Några dagar efter jag sagt hejdå till honom så umgicks jag med en vän som det alltid har varit något mer över. Men som alltid har stannat på vänskapsnivå. Tills då. Jag visste att jag kunde kyssa honom utan att skämmas. Den här pojken har alltid behandlat mig bra. Och jag önskar att jag kan falla för honom. För det skulle vara underbart. Faktiskt. Men jag vet inte om jag kan. Som ni säkert har märkt i tidigare inlägg så är det en viss pojke som alltid kommer vara han med stora bokstäver. Jag hoppas att jag en dag kan släppa honom, eller leva lättare med att veta att ingen kommer nå upp till det han gav mig men att det inte gör något. Att det själsliga är sånt man oftast inte får ändå. Så att jag fått det en gång är bara det helt otroligt. Jag måste komma över the love of my life. Min andra riktiga del. Jag måste inse att jag får vara halv tillsammans med en som är hel. För han som gör mig hel han finns inte längre. Han är inte död men han finns inte. Så. Snälla Sanne inse det. Inse det på djupet. Riv ut honom om det så behövs. Han är halva mitt hjärta men har jag tur kan man leva med ett halvt och låna andras hela. Bo i deras famn och överleva som en halv.

Jag vet att jag kan. Jag hoppas bara jag slutar välja människor som sårar mig eller behandlar mig dåligt. Är precis som jag väljer dem för jag vet att de kommer såra eller behandla mig på ett sätt jag inte förtjänar. Som jag gör det för att inte känna på riktigt. Att inte bli sårad på riktigt. Att det är ett sätt att skada mig själv. Ett sätt som ångesten har hittat. För den får utlopp i de situationerna. Jag har blivit bättre på att säga ifrån. Kan be folk dra åt helvete. Jag bryr mig oftast inte om personen, eller jo jag bryr mig såklart men inte så djupt så att deras känslor sårar mig. Det är jag själv som sårar mig. Jag väljer de jag vet inte kommer leva upp till någon dröm. Utan är de som kommer behandla mig dåligt för då kan jag få utlopp för ångesten som finns inom mig. Det är sämst att det sker på ett sådant sätt men att såra sig själv är antagligen lättare än att bli sårad av någon man verkligen nästan älskar.

Hej. Funderar på att dra en longboard-tur nu. Ljust än i Umeå ju!

En torsdag i maj.

2012-05-24 @ 18:48:15 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Redovisning av empiri. Alltid underbart med statistisk. Right?



Skulle ju hellre varit ute i solen. Kanske på longboarden eller bara i parken. Men nä. Sitter inne och pluggar. Som tur är så är det ju ljust länge i Ume så hinner kanske dra ut senare.



Tyckte det såg lite fint ut. Min skugga på marken alltså. Lite som en tavla. Nästan i alla fall.



Innan mötet med Amnesty så beställde jag det vanliga. Heh.



Köpte även en tygväska till katten så han kan flyga med mig till västkusten i början av Juni. Ska bli skönt att komma hem till havet. Vet inte än hur det blir med jobb. Om det blir något. Skulle vara skönt att jobba. Få lite pengar. Alltid bra som student liksom. Men men. Blir det inget jobb så får jag försöka förstöra ångesten under sommaren. Den skiten skulle inte vara fel att bli av med. Känner hur den påverkar min vardag alldeles för mycket. Är inte meningen att man ska vara så psykiskt slut att man inte ens orkar gå upp. Att man nästan är rädd för att gå upp. För man vet inte om man klarar det eller inte.

Cam-flum.

2012-05-23 @ 23:50:20 Permalink Flum Kommentarer (2) Trackbacks ()



Slipknot-påslakan. Kärlek på det. Mhm.

Dollface.

2012-05-23 @ 23:42:27 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()



He called me dollface. Yeah maybe.

A girl with a dream.

2012-05-20 @ 13:50:44 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()



I'm just a girl with a dream.

I förrgår hade jag en av de värsta mardrömmarna jag någonsin haft. Grät i sömnen typ. Så hemskt var det. Usch. Är glad att det inte var sant. Oerhört glad. För det var fruktansvärt. Kan inte ens skriva om det.

Det är viktigt att ha drömmar. Utan drömmar så vet man inte vart man ska ta vägen i livet. Utan drömmar så tappar man glädjen till livet. Drömmar är ett mål men det är inte alltid viktigt att nå dem. Kan räcka med att ha dem.

Min dröm som liten var att rädda isbjörnarna tillsammans med min katt. Och ha någon att älska och bo med. Vara lycklig. Minns att jag tänkte att allt blir bra när man blir äldre. Det löser sig då. Ja. Hm. Kanske.

Isbjörnarna blir svåra att rädda. Speciellt ensam. Jag har ingen koll på hur man kan rädda någon egentligen. Ja. Well well. Lycklig ska man väl kunna bli. På något sätt. Någon gång.

Don't get me wrong. Är lycklig nu med. Har världens finaste vänner, coolaste syskonen och bästa föräldrarna. Och resten av släkten är finfin den med. Den lyckan finns i mig. Har alltid gjort. Det jag saknar är den där andra lyckan. Lyckan som ingen kan ge mig utan något jag måste hitta själv. Kanske är allt jag behöver ett stabilt förhållande. Inte med en musiker. Jag blir lätt avtrubbad på känslor så det är lite klurigt. Kanske är allt jag behöver ett litet krypin på Svalbard. Jag vet inte. Vet bara att något fattas. Vilket jag insåg som liten, men då tänkte jag att allt blir bra när man blir äldre.

Kanske det blir så. Att allt löser sig och faller på plats när man blir äldre. Fyller 22 imorgon. Så är ju inte old än. I guess, time will tell.

19:e maj.

2012-05-20 @ 13:38:54 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()





Love is not strong enough

2012-05-18 @ 01:17:08 Permalink Genom pennan i min hand Kommentarer (0) Trackbacks ()

Love is not a word strong enough for this. You're my whole damn heart and it hurts so bad.

Nej jag skriver inte om någon lycklig prins och prinsessa. Skriver av mig lite. Jag vet att jag aldrig kommer kunna släppa honom. Det har jag märkt och insett för länge sen så jag försöker inte hitta någon som kan ersätta honom. Det är svårt att förklara, svårt att förstå och svårt att förändra. Om ni har träffat någon som ni känt djupt in i själen så vet ni nog. Det finns bara en enda människa på hela jorden som kan få en att känna det. En enda och jag fann honom, eller fann han mig?

Jag vet att jag aldrig kommer kunna få tillbaka det som varit. För mycket hat förstörde. Inte hat från mig eller honom men hat från andra. Vi har självklart sårat varandra med, mer än någon annan har sårat oss till och med men hatet tar sönder allt. Jag vet inte vad jag vill med de här orden. Egentligen vill jag kunna glömma, fast samtidigt inte. Jag vet inte.

Det är svårt att verkligen gilla någon annan än honom. Det går men efter ett tag så känner man den där saknaden efter det där själsliga. Återigen svårt att förklara. Det bara är. Han är ständigt med mig. På ett eller annat sätt. I tankarna, i hjärtat, i andetagen.

Jag vill bara pausa. Gå tillbaka. Bara för någon minut. För att en sista gång få uppleva det finaste i mitt liv. I regnet. På min födelsedag. I en tom stad vid havet där vinden alltid finns. Med sand i våra skor och blixtrar ovanför oss. På jakt efter något trots att vi redan funnit allt man behöver, den djupaste lyckan. Stilla och i tystnad hålla handen och andas helt och hållet tillsammans. Vara hela tillsammans.


Remember the rain? The sand in our shoes? The wind messing with our hair? Oh I'll miss you until I die. It is not a poetic dramatic lie, it's just the bitter fucking truth. It will always be you ♥

Tidig b-day.

2012-05-15 @ 22:23:00 Permalink Awesomeness Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fick present av mamma, pappa, mormor, morfar och farmor när de var här så tänkte tacka ännu en gång! TAAAACK!! Var alldeles för mycket!

Beställde ett par skor nyss för några av slantarna. Köper kanske en skateboard senare med. Men sparar nog det mesta till sommaren :)

Dinosauriespråk.

2012-05-15 @ 22:19:26 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Matförgiftning, sjukhus och besök.

2012-05-15 @ 22:18:21 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varit fullt upp. Ligger lite efter med plugget nu känns det som. Missat en del då jag har spytt och återhämtat mig från matförgiftning (troligen från falafel).



I fredags kom mamma, pappa, mormor, morfar och farmor upp till Umeå. Träffade alla (förutom farmor som var hos sin bror) i stan för att äta indiskbuffé. Först gick vi runt i lite affärer och sen blev det mat. God mat!

Efter det blev det en drink på hotellet och soft chill. Stannade kvar i stan och på hotellet för att äta kvällsbuffé med mamma, pappa, mormor och morfar. Åt maten och sen var det inte mysigt längre. Gick från bordet och in till hotellrummet. Satte mig ner en liten stund. Kände att det här kommer inte hålla, några sekunder senare kräktes jag upp all mat jag fått i mig. Kändes lite bättre efter jag hade fått upp det men illamåendet satt kvar.

Åkte sedan hem. Kände av illamåendet hela bussresan. När jag gick hem från busshållplatsen fick jag stanna någon gång för att inte spy. Kom hem. Märkte att det var fest i korridoren (första gången på hundra år?). Gick in i köket och la bullarna jag fått av farmor i frysen. Sen hälsa på katten å sen var det dags att kräkas igen. Och den här gången tog det inte slut förrän det var morgon.

Äckligt värre. På lördagen var jag rätt slut och hade feber. Svettades som en idiot. Blev blötare än man blir när man duschar. Seriöst. Hade en handduk i sängen t o m.

På söndagen kändes det lite bättre. Eller mycket bättre. Hade lite feber, mådde lite illa när jag stod upp. Blev lite yr med men ja bara lite. Folket kom hit och sen gick vi till Mella där de åt mat och jag en piggelin. Behövde lägga mig ner lite med för yrsel gjorde mig illamående och jag ville inte spy.

Sen drog vi ner till stan allihopa. Jag kände att jag var tvungen att lägga mig ner så jag följde med till hotellet där jag sedan sov en stund. De gick och åt kvällsbuffén och jag låg och frös på ett sätt jag aldrig gjort tidigare. Var hemskt. Sen gick jag och mamma och mormor och köpte lite mat till mig som jag sedan åt. Ett bra tag innan de hade ätit upp och vi hade gått för att fixa mat så kände jag av en smärta i bröstkorgen. Som bara blev värre ju mer tid som gick.

Åkte hem sen och på bussen var det ett helvete. Gjorde ont. När jag gick hem blev det ännu värre. Nu gjorde det ont i samma höjd fast på ryggen med. Blev värst när jag kom hem. Smärtan var extrem. Fick gunga som en boll på golvet för att orka. Tårarna rann i ren desperation. Ringde sjukvårdsupplysningen. Stod i kö i hundra år. Pratade med en sköterska som sa åt mig att åka in. So I did.


På sjukhuset sent på kvällen tog de tester, lyssnade på magen och allt sånt. Läkaren hörde lite ljud från tarmen så då blev jag lite lugn för då var det nog inte tarmvred. YAY. Men hon sa att det kunde vara sub-tarmvred så jag skulle få dricka en grej. En äcklig grej som jag druckit på sjukhus tidigare. Blä. Men den hjälpte typ. Var ljud i hela tarmen en stund efter den så det var ju party.

Dock gjorde det ont där visst gallan sitter så hon trodde att det kunde vara något med den istället. Inväntade svar från blodproverna som såg bra ut. Fick en spruta i närheten av höften, för er som vill veta i ena skinkan eller alltså muskeln i den, som hjälpte lite den med. Fick därmed åka hem! WEHO.

Kände dock av smärtan igen när jag kom hem men tänkte att jag hinner somna innan den blir sådär jobbig. Vilket jag hann.

Skivan är livet.

2012-05-09 @ 16:26:16 Permalink Film & Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()



Den skivan är så underbar att orden inte räcker.

Don't wanna hear you say it.

2012-05-08 @ 21:24:07 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()



Ibland är det kaos inom mig. Ofta. Sällan. Jämnt.

Varit lite orimligt galet den senaste veckan. Drygt. Har inte anpassat mig till ljuset än. Är sämst. För jag vaknar när fåglarna börjar sin vardag. Vilket de gör redan klockan 3 på natten nu. Så då är jag vaken och ljuset lurar mig att tro att det är morgon. Imorse var jag vaken från klockan tre till halv sju ungefär. Då, först då, fick och kunde jag somna om. Skit. Sov ikapp lite sen på eftermiddagen men jag behöver sömnen på natten. Det är den som ger mig energi att bra ångesten dra åt helvete. När jag inte får sova så finns ingen energi och ångesten blir bara värre.

Så låt mig sova.


En annan sak är det där med känslor. Varför ska människor gilla mig? Varför ska jag gilla dem? Jag vill inte såra någon och vill inte bli sårad heller men blir ju så ändå. MUSIKER är sämst.

Och jag vill inte höra när du går. Jag vill inte bry mig när du inte svarar. Jag vill inte höra din musik. Eller dansa med din skugga. Jag vill att du stannar, att du svarar, att du lysssnar, att du inte är en skugga av dig själv. Jag vet inte ens varför jag gillar dig (jo det vet jag). Om jag ens gör det. Kanske inbillar jag mig att jag gör det för du kan få mig att bli ledsen och ibland vill jag bara kunna bli ledsen å få ut allt. Kanske hatar jag dig. Hej flum och fan. Men jag bryr mig inte fast samtidigt gör jag nog det.

Vad är det för väder?

2012-05-08 @ 21:07:42 Permalink Genom pennan i min hand Kommentarer (0) Trackbacks ()



Januari 2011.

Invigd för i år.

2012-05-08 @ 21:06:20 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



De har inte tagit bort gruset runt mitt hem men drar man en liten bit bort går det att åka lite i alla fall. Hoppas jag inte slår sönder mig som förra året i maj. Aj aj.

Ska snart införskaffa den där vanliga skateboarden med. Väntar lite. För ah pengar är ju alltid pengar. Får se. Kanske blir köp dagen efter min birthday.

Sitter och pluggar nu. Skickat in en del av min uppsats till min handledare. Hjälp. Han är så galen på att ge kritik. Han är brutal. På riktigt. Men kanske bra, kanske gör att ens arbete blir extremt bra egentligen. Skickade in allt fram till teorin. Den får han vänta med att kritisera fullt ut. Mhm. Samma sak med tidigare forskning som jag sitter och skriver på nu ikväll.

När solen har gått ner lite mer, sådär runt elva kanske. Så tar jag nog longboarden och drar ut och andas lite.