SJ.

2011-09-29 @ 13:06:10 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Jen och San! ^^

Drar ikväll, woop woooop. SJtåg, natttåg, sömntåg. Mössan jag har på bilden ovan tyckte en utbytesstudent jättemkt om. Han tyckte den var gullig. Och well, det har han helt rätt i.

Precis duschat. Ska nu bara packa och sen hem till Ume-mamman :D Sista avsnittet av Breaking News ikväll. MISSA INTE!

Sömnsnack.

2011-09-28 @ 23:47:17 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()



Alltid lika fina frysframes. Avslutar den rätt rakt av med, haha men fan är iaf en liiiten vidd. Ge mig credd för det.

Vegetarian eller näähee?

2011-09-28 @ 23:42:41 Permalink Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()



Okej, didn't know. Men är inte vegan också påhittat då? Egentligen? Något man har hittat på bara för man inte vill vara köttätare/asätare/whateverätare.

Kollade lite och skulle nog vilja påstå att vegetarian som benämning finns. Kanske har jag fel men jag hävdar det anyway. Tyckte en filur hade formulerat det bra så lånar orden:

Vegan = Äter inte kött, fisk eller kyckling. Inte heller mjölkprodukter eller ägg. (De använder vad jag vill minnas inte produkter eller kläder från djur heller men det kanske bara är en extrem form så tar inte med det..)

Vegetarian = Äter inte kött, fisk eller kyckling. 

Man delar in vegetarianism i dessa tre olika grenar:

Lakto-ovo-vegetarian = Äter inte kött, fisk eller kyckling men mjölkprodukter och ägg.
Laktovegetarian = Äter inte kött, fisk eller kyckling men dricker mjölk. Äter inte ägg.
Ovovegetarian = Samma som ovan, äter dock ägg men inte mjölk.

Pescetarian
= Är inte någon vegetarian. Äter fisk och skaldjur, men inte kyckling och kött.

Ge mig gärna en utförlig förklaring som dementerar ovanstående.

Sova. Äta. Jobba. Sova. Skola.

2011-09-28 @ 16:50:46 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ahaaa. Känner på mig att imorgon blir jobbig. Kommer mest sannolikt behöva jobba ikväll/natt. NH. Har redovisning vid nio imorgon. Ja för min sömnbrist de senaste två nätterna räcker inte va?

Så ska nog sova lite nu. Käka sen dra och jobba sen sova och sen seminarium. Och efter det borde jag fixa ett nyss pass då mitt visst gick ut i somras. Sen drar jag med nattåget till Nässjö och har världens bästa helg hemma hos bästa tjejen.

När jag kommer hem igen, på eh tisdag så blir det intensivplugg. Tentaaaa snart.


Update: Behöver inte jobba! :D

Crazy cat lady, no, just crazy lady.

2011-09-25 @ 23:34:58 Permalink Foto Kommentarer (1) Trackbacks ()



Överredigerad bild, bara för att jag vill.

2011-09-25 @ 21:53:41 Permalink Ps. Kommentarer (1) Trackbacks ()



Fast mina ögonfransar är fan mina. Inget pålagt den här gången.

iPhone och ljus.

2011-09-25 @ 21:49:08 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()



Ja ibland är det intressant att ta kort med iPhone. Filmade lite innan för jag tänkte att det var lite dags för sånt. Får se när jag lägger upp den dock...

Norrland.

2011-09-24 @ 23:44:16 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Bild tagen med telefonen tidigare ikväll.

Vet att det är tråkigt på den här sidan. Det blir lite så när det händer massa saker och plugget begär en del med. Ganska mycket. Mycket.

Jobbade på NH igår. Kom hem imorse vid kl 6. Ni kan ju räkna ut att jag var trött då. Askul att jobba men faaaan vad trött man blev.

Min ångest har väl bitit sig fast lite extra. Visste att det skulle bli så. För när stressnivån ökar så blir ångesten svårare att putta bort. Brutit ihop några gånger, inte jättemånga. Vet inte om det i vissa fall eller samtliga beror på medicinen. Eller att jag behöver få lite breakdowns för att bli av med uppsamlad ångest. Klarar av ångesten bättre vissa dagar än andra. Är bättre om man jämför med hur det var för några månader sen. Då hade jag svårt att se fram emot något, drömma och skratta åt små fina saker som faktiskt finns där varje dag om man bara orkar se.

Insåg för någon dag sen att jag fortfarande inte har förstått eller klarat av att hantera att mamman till min brors vän och min mammas vän blev begravd i somras. Var på begravningen och jag förstår ju att hon inte finns. Men det har inte fastnat helt. Jag känner fortfarande den där chocken. En tomhet. Det känns konstigt att hon inte finns. Det känns fel. Sorg tar tid, men av det jag märkt så är sorgen lättare att bearbeta när man väl förstår helt. Jag gör inte det än. Jag förstår inte. Så jag kommer inte framåt i bearbetningen. Det hela är för konstigt. För overkligt än.

Något mer..Ja. Well jag längtar till London. Ska träffa en vi delade lägenhet med under månaderna då jag och vänner befann oss i staden. Sen blir det att träffa Saaaaaam. Haha. Han är en helt brutalt fantastisk människa. Verkligen. Genomsnäll och cool. Hoppas att jag träffar Olivia med! Åhh det fina söta paret Adam & Twig. Adam var ju den första vännen jag fick i London första gången jag var där. Hoppas som fan (ja det här kräver en svordom) att hans band spelar med så man får se dem igen. Gillar musiken och hela bandet. De är London för mig. Eller i alla fall en viktig del. Blir till att äta Corners (asgod yoghurt) och köpa med vit rom hem, den är bäst. Finns inte i Sverige så här ska lagras. Åhh så te såklart. London, I'll count the days now!

Har lite fjärilar i magen och ut i fingerspetsarna. Ler lite sådär extra på grund av en specifik helt underbar individ.

Solstrålar genom fönstret.

2011-09-19 @ 11:43:26 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Precis ätit min frukost, ekologisk yoghurt och ekologiska bär. Ska snart trippa ner till campus och ha ett seminarium.

Jag tråkar en del, är en hel del plugg. Lär sova när jag kommer hem sen. Tvättade klockan 7 imorse så jag är redan lagom trött ^^

Random.

2011-09-18 @ 13:45:14 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Haha har haft en helt twistad natt. Snackade först med en vän sen när jag tänkte nu kan jag sova fick jag ett sms som sa att jag skulle vakna och säga hej. Så jag gjorde det. Sen pågår ett samtal resten av natten. Somnade runt klockan 6 imorse. Illa, jag fick inte sova så mycket då jag var tvungen att vakna tidigt och plugga.

Har pluggat nu en bra stund och känner mig trött. Som tusan. Ska trippa in i köket och laga nåt indiskt. Så cool är jag.

Var värt att inte sova, hade jättekul, men blir nog någon timme bestående av vilande efter maten. Tror jag behöver det ^^

Eko eko.

2011-09-15 @ 11:35:03 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ekologisk yoghurt, ekologisk müsli och ekologiska russin. Hej ekologisk frukost!

Lekte kreativ.

2011-09-14 @ 22:40:10 Permalink Ps. Kommentarer (0) Trackbacks ()



Här har ni en blå bild att stirra på.

Norrsken!

2011-09-11 @ 16:59:27 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Wehooo yeah och iiiiiiiiii. Såg norrsken för första gången igår. Var när vi var på väg från festlokalen till campus. Åh så fint och underbart glad jag blev (och är än). Det var inte så starkt men hej, det gick att se i alla fall.

Har haft möte med mina grannar, vi har städat igenom allt och slängt sånt som andra lämnat kvar. Så nu ser det fint och awesome ut. Vilket betyder att jag fint får fortsätta plugga.

Fredagspub och klubb.

2011-09-09 @ 09:53:26 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tvättade klockan 7. Jag är duktig. Vet.

Ska in till stan snart, springa förbi försäkrinskassan, köpa en bok, kolla en grej i en affär, hämta ut medicin och softa lite. Är nollningsgrejer vid halv tre och senare ikväll jobb på NH. Blir nice, är hårdrock som spelas där ikväll. Gött. Alltid mer värt när det är det istället för typ dance party mania blink blink duns duns whoooop.

Hund i Nässjö.

2011-09-08 @ 10:51:19 Permalink Foto Kommentarer (3) Trackbacks ()



Så fiiiiin!

Dagens föreläsning har varit i en timme nu, och håller på i en till. Jag är inte där. Jag hade tänkt att vara där. Dock så var mitt huvud, kropp och allt annat för trött för det tror jag. Jag ville bara sova, så jag sov. Var egentligen inget val utan var det enda som gick. Missar nog inget viktigt då jag redan har smygtittat på föreläsningen. Får se. Tänkte smsa folk i klassen så jag är säker.

Det är nästan en antilop.

2011-09-07 @ 23:57:56 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()





Bilder från parker i Göteborg.

Dåligt med ord och sånt här. Vet. Varit upptagen och sovit. Sovit en hel del. Varit sådär ovanligt trött, vilket nästan är vanligt numera. Anyway, har bara 1oo sidor kvar i en bok och sen ett kapitel på ett ännu okänt antal sidor kvar att läsa för den här veckan. Yeah! Dock blir det till att börja på nästa veckas litteratur så fort jag är klar med denna. Det tar aldrig slut. Fast det är okej, är intressant. Jag håller mig vaken när jag läser. Duktigt, jag vet!

Nu ska jag hoppa ner i min säng och drömma lite tänkte jag. Föreläsning imorgon. Krimteori. Gött!

Endless dag.

2011-09-05 @ 23:06:20 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varit en lång dag idag. Började klockan 9 och slutade klockan 16. Käkade vid 10 iskolan, en fralla. Sen köpte jag en kaka vid tre. Pratade med en i min klass och hon sa att de behövde lite fler faddrar. Jag ställde upp för hej det kan vara kul. Hann komma hem, lämna böcker, sen ta brädan och dra ner till Campus igen. Vi skulle träffas kl 17.

Vi skulle nolla nollorna så blev lekar och lite sånt ikväll. Var hemma vid nio. Lagade då direkt mat eftersom det var flera timmar sen jag hade ätit. Åhh vilken god mat jag lagade. Jag äger fan! ^^

Nu ska jag snart tvätta bort lite smink och läsa nån sida i krim-boken innan jag totalt drömmer mig bort i sömnen.

Har för övrigt bokat flyget till London nu. Flyger efter salstentan den 7:e november. Yay!

Åh just det, fick två biobiljett med posten idag. Var från min chef jag hade på mitt sommarjobb. Tack tack!

Maaajn Kawwtt! ♥

2011-09-05 @ 23:00:11 Permalink Awesomeness Kommentarer (2) Trackbacks ()





Sötnosen är min om ett par veckor. Åhh så finfinfinfinfin han är ♥

Han ska heta Rancid eller Victory. Iaf som det ser ut nu. Får se när jag ser honom IRL. Är en blandning av norsk skogskatt och maine coon. Faaaiijnt!

(Bilderna är lånade av uppfödaren)

Lutande lördag.

2011-09-03 @ 23:23:52 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kladdar lite på hur min tattoo ska se ut. Jag har ju bilden i huvudet men kanske dags att få ner den på papper. Kommer nog behöva få lite finslipning på den av personen som ska få rista in den.

Lyssnar på Led Zeppelin och dricker Fanta Lemon. Åhh, när man dricker det är det som man är utomlands. I Spanien. Mina föräldrar är där i skrivande stund. På Mallorca. Jag funderar på att be dem leta efter en Svampbob t-shirt till mig. Hej mamma och pappa, ni får nog ett sms om det imorgon!

Saknar den bästa tjejen i världen btw. Jag mådde så bra när jag var hemma hos henne. Fester, glass och helium. Åh jag saknar dig min fina vän ♥

NHÅ.

2011-09-03 @ 20:20:14 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobbade på NH igår. Var kul och trevligt. Fick beröm av två av mina klasskamrater för min B-uppsats. Vet inte hur mycket öl de hade druckit men jag tackar och bockar iaf.

Tanken var att jag skulle dra dit och jobba ikväll med. Dock har jag sovit hela dagen. Är lite sjuk. Så blir till att stanna hemma, slänga på någon film, äta godis och befinna sig under täcket.

Var på sjukhuset igår och besökte mina Ume-föräldrar som numera är riktiga föräldrar till en jättesöt liten tjej. Grattis till er igen! :)

Jag vet att jag borde slänga upp bilder från den helt underbara sommaren. Och visst ska jag. Jag ska bara orka ta tag i det. Idag har jag som sagt mest sovit, under de få minuterna jag varit i vaket tillstånd har jag lagat mat (jag gör fan god mat, poäng till mig!) och pluggat. Är rätt taggad på att studera kriminologi nu.



Bra dag det där. Vaaaarmt!

Yay!

2011-09-01 @ 18:19:59 Permalink Awesomeness Kommentarer (3) Trackbacks ()

Fick högsta betyget på min B-uppsats! Heja mig!!