Harley Quinn

2011-10-29 @ 15:53:56 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()





Det var igår det. Ikväll är jag vampyr som jobbar på Merlotte's/Fangtasia.

Ögat.

2011-10-27 @ 12:01:58 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Halloween. Jag behöver det mer än någonsin. Tror jag. Orkar inte ta tag i alla frågor som måste besvaras (skolan). Får ångest över det vilket leder till att jag inte klarar av att besvara dem som jag vill som i sin tur leder till mer ångest och så fortsätter det tills jag har så mycket ångest att jag knappt klarar av att se på ett enda papper med frågor på. Fan.

Tänker att efter helgens halloweenande så har jag fått mer energi igen. Eller. Hm. Ah. jag hoppas på det i alla fall. Morgondagens seminarium kommer säkert gå skit. Men då får det väl göra det. Jag kan inte slå mig själv på kinden och rycka upp mig. Handlar inte om någon emo-depp. Utan det där sjukliga. Den där ångesten som jag får medicin för. Medicin som gör att jag blir trött. Trött men får mig att orka ramlar ur sängen. Ingen begär något vansinnigt från mig. Förutom jag. På söndag. Då ska jag plugga som fan, om jag så får lika många ångestattacker som antal frågor jag besvarar.

Jag mår bra. Eller alltså ångesten får väl inte en att dansa i månsken men ni behöver inte bli sådär värst oroliga. På söndag. När frågorna är besvarade. Då somnar jag och vaknar till en ny vecka som ångesten inte ska få styra lika mycket.

Åt kinapuffar till frukost.

2011-10-26 @ 22:51:22 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åh. Alltså jag vet. Är inte något vettigt här. Vad ska jag säga, det vanlita är mkt med skolan? Mm det är det visserligen men hämtade en liten katt igår så har fixat och lekt med den pälsbollen. Börjat packa upp sen Göteborg. Jag är inte så snabb på det men kommit en bra bit på vägen nu iaf..

Ha tålamod I guess. På fredag är det Halloween-fest. Så då ska jag vara en liten svart och röd tjej från Batman. Hon har ett namn men det kanske ni kan lista ut. Kanske. På lördag ska vi göra om NH till Merlotte's, det vill säga True Blood så på lördag ska jag arbeta som en vampyr. Se upp, för jag bits.

Lilla katten ligger i mitt knä just nu. Jag har en del jag måste plugga ikväll. Ibland vill man bara skjuta sig själv, kanske inte fysiskt, men psykiskt. Känner hur min ångest kom som ett brev på posten efter Göteborg. Bitit mig i kinden och lite i läppen. Gör ju det inte med mening, är mitt sätt att få utlopp för den del av den där förbannade ångesten. Känner mig lite lugnare nu. Kanske för jag är för trött för att egentligen känna. Eller för att kattens värme värmer.

Undrar hur den dumma tentan kommer att gå. Är inte imorgon den är, utan den 7:e november (samma dag som jag sen dissar Sverige och åker till älskade London). Känner dock paniken inför den. Har mycket att trycka in i den där saken som kallas hjärnan.

Inga bilder. Nä. Jag orkar inte. Inte idag.

Saknar ner mig i en spiral. Kom och se norrsken med mig.

Tågfilm.

2011-10-24 @ 22:56:29 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu blir det film på tåget. Lämnade fina Göteborg tidigare idag. Åh saknar det redan.

Så många fina bor där.

Kul att tjejen jämte camar med nån...

Förstörd tjej.

2011-10-24 @ 00:04:23 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dubbelt. Tröttaste tjejen med feber för ett par dagar sen. Nu är hon lika trött men inte febrig. God natt!

Missa gärna att jag ser ut som en överkörd plastpåse. Tack.

Feberflum

2011-10-24 @ 00:00:52 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()



Så kan det vara att ha feber ibland. Nu är jag typ feberfri, nästan i alla fall. Lämnar Göteborg imorgon. Lite sad men ska hämta kaaattewwn när jag är hemma i Ume igen. Längtar efter min egna pälsboll. Sooooon he's mine for real.

Faster Pussycat @ Sticky

2011-10-21 @ 20:58:32 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Sågs igår. Var väl helt okej. Jag var lite febrig (är det än för den delen med). Drog hem direkt efter spelningen. Käkade mat och drog sen hem till Gud.

Sitter i en lägenhet just nu. Själv. Sett film. Sovit. Ätit godis. Ska väl iväg och träffa en vän sen. Känner att min feber kanske inte gör det så värt men träffar inte personerna i Göteborg så ofta så man får väl lura febern lite. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Peace.

Zombiehjärna

2011-10-17 @ 21:11:35 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det är kanske gott! Jag vet inte. Funderar på att ta tag i The Walking Dead ikväll..Andra säsongen har ju börjat nu.

Imorgon ska jag nog leka turist med Sandra. Säkert hänga i stan och leta efter fina saker. Fika med, säkert. Om jag inte sover för länge ^^

Ätit tacos ikväll med Johanna. Så duktiga vi är. Och gott blev det. Min mage är fylld och nöjd. Tvättade håret för en liten stund sen med ett balsam som luktar POLKAGRIS! Hej vadå love på det.

Fluminlägg, blir lätt så på kvällen. Kan avsluta med att skämten på anti-joke är brutala. Fast roliga.

EX:
How do you make a plumber cry?
You kill his family.



(fan vad hemskt..men ah jag skrattar ändå..är kanske en dålig människa.......)

Fika?

2011-10-17 @ 15:42:00 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Till vänster: Gbgs försök att vara mer som London. Typ.
Till höger: Bästa Nellie!

Nu blir det nog fika!

Jag saknar dig.

2011-10-17 @ 11:56:07 Permalink Film & Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åh. Filmen. Alltså tårar ner för kinderna, smärta i andetagen och tillsist lättnad i själen. Filmen var lite ojämn ibland men det vägde de perfekta sekvenserna i den upp. Jag gråter inte jättelätt till filmer men till den här så är det nog omöjligt att inte gråta. Från det att ena systern dör så gråter man konstant.

För att dra en parallell utan kraft till mitt eget liv eller något så ah jag vet inte varför men ända sen jag var liten, 4 kanske, dit når mitt minne anyway, så har jag haft en känsla av att en del av mig saknas. Som jag varit halv. Att någon står bakom mig. Någon som är som mig fast ändå inte. Det låter säkert knäppt. Vet. Fast är så det är. Känner det i ryggen. Någon är fäst där. Fångad i ryggraden. Någon som jag aldrig träffat. Fanns det någon jag skulle ha träffat? Var det meningen att jag skulle haft en tvilling? Eller har jag en, fast hon är fast på den andra sidan? En död tvilling som aldrig hann leva. Är jag isf en levande tvilling fast i livet, som lever för båda?

Som sagt, jag förstår om ni tänker knäppis och liknande när ni läser det. Jag förstår er, haha. Finns bara den där känslan, funnits där i mitt minne/sinne sen jag var liten. Då och då blir handen på axeln (inte fysiskt, jag ser ingen och känner ingen rent så sätt) starkare. Närvarande. Oftast om inte alltid när jag mår dåligt, är ledsen eller när jag väl lyckas släppa något sorgligt. I starka känslor. Då märker jag henne. Min inbillade tvilling, hon finns där i mina svagaste tårar och starkaste skratt.


Se den om ni inte har sett den. Den är fin och sorglig (hmm min favoritstil på filmer?).

Överraskning

2011-10-16 @ 16:41:42 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så min ninjahemlighet var att jag drog från Umeå till västkusten. Överraskade familjen och vänner. Var i Falkenberg en dag bara och nu är jag en glad tjej i Göteborg. Stannar här en vecka. Underbart!

Gårdagen spenderades med förfest med Johanna och Sandra. Mycket trevligt! Sen drog vi till Sticky och hade roooooligt! Mitt glas flög ofrivilligt ut mitt på dansgolvet. Var bara is kvar men jag hoppas ingen fick det på sig. Var inte mitt fel. Någon slog ur det ur min hand..Peter Pan var där så sa hej till honom. Vi klarade oss hem utan att bli överkörda. Coolt.

Idag har jag fikat med Johanna, Matilda och Hilde. Asnice. Just nu sitter jag med Subway-mat i magen och invirad i en mysdress. Min förkylning har besegrat mig igen. Min röst är borta..Ah vad jag inte gillar det, irriterande att inte kunna säga något :/

Nu ska jag vila medan jag ser på när Johanna pluggar ^^

Kakmonstret. That's me.

2011-10-14 @ 08:38:04 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()



Jag har aldrig sagt att jag är snygg ;)

Är ute på hemliga uppdrag just nu. En del av er märker det senare. Ni andra får fint invänta med onödigt mycket spänning tills imorgon då jag kan gå ut med det här. Jag ninjar tills dess.

Spöke.

2011-10-13 @ 17:17:56 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sitter å softar och helt plötsligt hör jag värsta KRASCH från badrummet. Tänker vaaaa faaaaaan och går dit och kollar. Kul. Krossat porslin och glas överallt. Jag som inte känner glas är inte en sådan som bör städa upp eftersom jag först märker glaset i handen när jag ser blodet. Gick bra dock. Tror jag klarade mig.

I alla fall, lampan kraschade i handfatet som i sin tur tappade en liten bit av sig. Gah. Palla med sånt trams. Kvartestsvärden är inte på jobbet nu heller så blir att återkomma en annan dag. Jag blir trött. Jag gjorde ju inte ens något. Spöööööke.

Nåt var det anyway. Känns skumt att en lampa som klarat sig i över ett år ville ramla nu. Det är väl logiskt att det inte var ett spöke men tell me why lampfan ramlade precis exakt när jag inte var där och varför jag fick en underlig känsla innan. Ja jag vet. Det var nog inget spöke. Var väl nåt med lampan som gav sig, till sist liksom. Men jag kallar det ett spöke idag för det kändes lite sååå ändåååå.

iPhone 4 update.

2011-10-13 @ 00:08:01 Permalink Yesterday Kommentarer (0) Trackbacks ()



Tågstation i Nässjö.



Till vänster: Anledningen till varför jag inte ska handla på MAXI när jag är trött....Seriöst.
Till höger: Mat jag lagade nån gång. Vet att ni vill äta. Ej köttmat men smakar som kyckling typ. Currrrrry.




Solen i eftermiddags.



The sky tidigare idag. Runt fem kanske! Ser nästan ut som norrsken. Men det äre inte. Utan är moln. Fint ändå.

Samtliga bilder är tagna med min fina iPhone. Därav är kanske inte bilderna bäst men aaah ändå. Klaga inte bara för att klaga ^^

Springandes störda i skogen.

2011-10-12 @ 23:52:41 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Var på en kvällspromenad med Ume-föräldrarna + bebisen. Haha vi blir nog störda efter ett visst klockslag. Eller så är vi alltid det. Var kul! Nice att få följe hem med.

Just nu sitter färgen i håret. Blir blått + rosa å så mest ljust. Ni ska få se. Svårt att förklara. Vet inte resultatet än heller. Tralala lala laa.



Bild från eftermiddagens promenad.

image description

Höst på Campus, nån vecka sen.

Börja dagen med en dans.

2011-10-12 @ 09:25:48 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fick ett sms från polisen imorse. Mitt pass är klart. Wehoo. Får väl försöka dra dit och hämta det senare idag. Passkort är intressant, man ser alltid ut som en idiot på dem. Nästan alla gör det. Jag är lätt en av dem. Känns lite bättre att ha ett pass som inte visar en bild på mig med svart hår helt utmattad efter ett idrottspass en fredag för hundra år sen. Kan ju inte bli värre än det liksom ^^

Tänkte ringa en piercingdude med. Inte för att pierca mig. Utan för att få hjälp med att sätta fast en liten kula. Idiot-smycke. Är ju omöjligt. I need some bloody help!

Blekt håret nu igen. Åhh vad jag hatar det. Att bleka håret alltså. Tål nog egentligen egentligen inte det. Så är förfärliga 30-45 minuter alltså. Dock värt det. Nu är mitt hår ljust och fint. Ska slänga i lite färg i luggen och topparna eftersom det inte är lika ljust som resten av håret (hade ju svart där innan mhm!). Ni får se bild först när det är klart.

Nu måste jag bege mig till campus. Seminarium 1 på moment 2 av kriminologi I. Media och brott.

Peace out ppl, ha en förträfflig dag va!

Vem är du på andra sidan?

2011-10-11 @ 23:35:38 Permalink Flum Kommentarer (4) Trackbacks ()

Undrar lite vilka ni är som läser? Min familj och en del vänner har jag koll på men det fyller inte antalet besökare. Så vilka är ni som smyger er in?

Är kul att veta. Förväntar mig inget svar. Ni gillar nog att ninja precis som jag men om ni vågar och vill så let me know!

Ska snart sovaaaa. Seminarium imorgon. På morgonen. Åhh vad jag inte längtar. God natt!

STAR SCREAM

2011-10-11 @ 23:32:51 Permalink Film & Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kolla in mina fina vänner!

Får mig att sakna London lite extra. Men snart, snart snart!

Regnskor.

2011-10-10 @ 22:23:30 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()



Rätt fina regnskor vaaa?

Stronger than before.

2011-10-10 @ 21:55:43 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är lycklig även om jag ibland är ledsen. Det är helt underbart hur rätt en del saker känns och gör andra saker mindre betydliga.

Tack vare Ume-föräldrarna så har Umeå funkat för mig. Jag trivs här vilket mest beror på dem. De är min lilla familj här. En helt underbar sådan. Som alltid finns där. Jag är oerhört tacksam för det.

Människor som gör mig glad dagligen eller nästintill är mina fina vänner. Får brev från dem vilket alltid gör mig glad. Att komma hem efter en seg dag och kolla posten och hitta ett fint brev får en alltid på bättre humor.

Sms och annat trams från en söt liten pojke är aldrig fel heller. Speciellt inte när han får en att skratta. Delad humor och inga murar eller vakter nånstans, man pratar utan att ha begränsningar. Kanske låter fel och dumt, men det är det inte. Tänk en gång till. Är underbart att kunna prata med någon helt avslappnat. Råkar kanske tänka på personen lite för mycket. Svårt att låta bli ^^

Kan inte sova.

2011-10-10 @ 01:33:18 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej. Läs rubriken.............

För jag är grym.

2011-10-08 @ 11:32:59 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()



Där kan ni se lite av piercingarna!

Notera att ringen i näsan kommer vara en LITEN titanring sen när den har läkt så mamma och andra behöver inte få panik ^^

Visst är mitt skal till telefonen fint?

tÄnta och ÄnhÅ

2011-10-07 @ 17:31:57 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tentan i morse gick mest sannolikt bra. Fort gick den med. Återstår att jubla först om 10 arbetsdagar, man vill ju inte ta ut något i förskott men det kändes bra iaf.

Ikväll blir det jobb på NH. Hårdrockstema ikväll så ska slänga på mig min nya klänning och skor. Tog på mitt senaste skal till iPhonen nyss, ett kassetband så det passar kvällen utmärkt. Ett GameBoy-skal kommer hem till mig om någon vecka med. Finfint!

Lagat indisk mat som en gud idag. J*vlar i havet vad jag kan alltså ^^ Blev mycket gott!

Vet att det är brist på bilder och det ska jag väl fixa till på något vis snart. Sandra bad mig visa piercingarna, mm kanske det! Vill helst vänta tills de har läkt, finast då men vem vet I might give you a sneeeeak peeek.

Kanske blir snö nästa vecka btw.

Nålarna.

2011-10-06 @ 16:07:20 Permalink Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Just det, några har undrat. Jag piercade läppen och näsan. Så en till jämte den jag redan har i läppen och så en i näsvingen. Det är fint. Jag vet att en del inte gillar det. Men om folk får ta hål i öronen utan utfrågning tycker jag att jag får ta hål i min näsa om jag så vill. Är som sagt min näsa. Ni får klaga om jag tar hål i eran. Inte när det gäller min.

En del gillar inte att man färgar håret. Tatuerar sig. Klär sig i svart eller färglatt. Ni behöver inte gilla det. Men låt mig gilla mig själv och göra vad jag vill med min kropp och mitt liv. Jag tycker det är fint. Det får mig att känna mig mer som mig så varför skulle jag ställa mig i kön och efterlikna någon annan som är en generell kopia av samhällets normer utan leende? Det skulle bara få mig att må sämre och känna mig instängd i ett hörn och som en förtryckt slav.

Var glad för mig istället. Att jag ler trots mina piercingar, tatueringar, hårfärg och kläder. Att det är på grund av det jag mår lite mer som en glad studsboll.

Jag blir inte elak av det, mindre intelligent eller brottslig. Jag är samma person, bara mer uttryckt med smycken och färg.

Ångest och skor.

2011-10-06 @ 15:58:06 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Fiiiina. Kärlek på dem.

Fan vad jag inte gillar hur lätt ångesten förökar sig så fort stressnivån ökar med en osynlig smula. Fuck it. Hade ställt klockan tidigt idag, tänkte att det blir perfekt så slipper jag plugga i för mycket motvind. Men nä. Ångesten höll kvar mig som en inlagd tjej på psyk i en tvångströja. Jag kunde inte röra mig. Kunde inte ta mig därifrån trots att jag ville. Jag ville gå upp. Jag ville gå upp och äta frukost och sedan plugga med en kopp te i handen. Men icke! Det fick jag inte.

Timmarna flög förbi och jag kände hur stressen ökade på grund av det. Vilket i sin tur innebar att ångesten blev ännu starkare. Skitångestdödödödödöö. Efter antal timmar och antal försök så vann jag. Gick upp, slängde i mig yoghurt och började plugga satan. Har nu 7 frågor kvar. 7 frågor som jag ska trycka in efter min lilla paus. Jag hoppas tentan går bra imorgon. Jag borde kunna det mesta men jag blir alltid sådär onödigt nervös. Får se imorgon helt enkelt.

En sak som är fin är att några roliga gulliga ord från en enda individ kan få mig att skratta djupt ner i själen. Ångesten kan försöka i en evighet, det där kommer den aldrig att kunna ta från mig ändå.

Bah.

2011-10-04 @ 15:28:29 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Är hemma i Umeå igen. Kom fram vid halv 8 imorse. Viktigt att säga är att jag skulle egentligen ha varit framme runt halv 4. Alltid lika underbart med förseningar. Yay.

Det som var lite fult var att tåget från Nässjö först var en timme försenat, men det gjorde inget, då hann jag softa lite till hos Jennyfer! Sen på tåget frågade jag om vi skulle hinna till mitt byte i Stockholm. Personalen sa ja. Så jag tänkte ah men vad bra då slipper jag vänta i Stockholm (vilket jag annars hade behövt göra i ca 50 min). Under resans gång så märker jag att vi blir lite mer försenade. Nu är det bara 7 minuter jag har på mig mellan bytet. Frågar personalen igen. De säger att vi beräknar vara framme 17.50. Perfekt. Då har jag de där 7 minuterna på mig.

Ah. Om det vore så väl. Personalen visste lätt att vi egentligen skulle vara framme i Stockholm 18.1 typ. 4 minuter efter mitt tåg gått. Skulle de hållt tåget några minuter skulle vi som skulle med det inte behövt vänta 3h på stationen i Stockholm då nästa nattåg gick. Men det gick inte. Jag vet inte varför men jag kan tänka mig lite olika orsaker. Synd bara att personalen inte går ut med varför de inte kan hålla tåget en så minimal tid. Hur svårt är det att säga att ett annat tåg ska in eller whatever.

Så man fick fint vänta i Stockholm. Fast först behövde man boka om sin biljett. Så då fick man vänta i SJs kö i sådär 40 minuter. Inte för man hade bråttom men det är drygt att vänta hela tiden. SJ börjar dock lära sig lite, kanske. Vi fick 100kr att handla mat för på Pressbyrån. Så det var nice. Köpte pannkanor, russin, yoghurt, choklad och godis för 98kr. Yay!

Nu ska jag fylla i lite grejer så jag får tillbaka biljetten. Resegaranti. En annan sak är att jag har tenta på fredag så jag lär plugga bort dagarna tills dess.