En True Tisdag.

2010-09-07 @ 22:39:49 Permalink Fail Kommentarer (4) Trackbacks ()

Tisdagar är sämst. Återigen finns det bevis för att stödja min teori ^^

Vaknade med en hals som riktade in sig på att göra ont. Släng på feber. Ganska mycket feber så vet ni hur det är. Pluggade och pluggade. Tvättade och pluggade. Lagade mat och pluggade. Ja ni förstår ju vad jag mest har gjort idag.

Köpte lite halstabletter och Sinova (naturläkemedel som lindrar symtom i näsa och dess bihålor vid förkylning). Ingen aning om det kommer att hjälpa men värt ett försök. Eller värt pengarna till ett försök.

Nu under kvällen har jag sett på Man tänker sitt. Tänkte skriva ett separat inlägg om den då det blir coolare.

En sak jag har noterat är att det finns en hel del ekologiska produkter här. Annars brukar det finnas ett minskat utbud på just ekologiska varor, eller det kommer i andra hand i affärer. Här verkar det vara tvärtom. Ibland finns det bara ekologiska alternativ. Not bad. Inte alls. Don't get me wrong det är ju bra.

En andra sak, björkarna är nu gula. De tappar fler och fler blad som då blir löv. Visst, en del björkar började gulna redan första veckan här, men nu är det mer utspritt så man kan utan problem säga att det är höst nu. Idag var det sol och varmt dock (berodde inte bara på febern). Sommaren skvallrade om sin tid eller gjorde ett envist försök att stanna kvar. Vilket som, så är dagar som de numera varma höstdagar. Det där somriga suddas ut.


Kommentarer

Postat av: Kusinen

Krya på dig Sanne! Har just haft ett litet helvete med öroninflammation... inget att rekommendera så se till att bli frisk! Kramis

2010-09-07 @ 22:57:49
URL: http://lillmorsan.blogspot.com

Postat av: San

Usch då :/ Hoppas du blir helt frisk innan er resa :)



Kram!

2010-09-07 @ 23:05:24
URL: http://zombienightmare.blogg.se/

Postat av: Johanna

SvampBob Digistive? Ö

2010-09-08 @ 17:15:58

Postat av: San

@ Johanna

Nja, inte riktigt, vita kex med halva sidan doppad i mjölkchocklad..Var goda ^^

2010-09-08 @ 17:45:41
URL: http://zombienightmare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback