W.A.S.P. och Axl

2010-06-17 @ 15:00:01 Permalink Awesomeness Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tänkte dra det sista om SRF. Lördagen började med sovmorgon som beståd av ständigt uppvaknande då det blåste saker på tältet. Man trodde någon ramlade in i det ibland. Ibland trodde man även att det var på väg att bli ett av de andra flygande tälten. Det klarade sig dock bra.

Vi packade ihop lite saker och drog bort med någon väska och någon stol till bilen innan det var dags för Fates Warning. Efter man checkat lite av det drog vi bort till campingen för att packa ner skiten. Vi kände att vi inte ville sova mitt i en storm en natt till. Packade det sista och bar det till bilen. Vi satt i bilen och hade folk på området som kunde berätta vad som hände (vi missade inga band direkt). Länken hörde av sig och sa att Winger kanske hade ställt in då de hade hängt upp fel back drop på festival stage. What? Dock efter 1o minuter blev det rätt och de skulle återigen spela så vi begav oss från bilen där vi hade lyssnat mestadels på Pain.

Kollade på Winger och efter det blev det lite av Opeth (som är världens tråkigaste liveband...). Efter bara några låtar ringer Länken så jag går därifrån för man hör inget (konstigt?). Vi bestämmer att vi ska ses då vi inte har setts på två år eller vad det blir. Sist var efter Poison's gig på SRF så ja två år. Alltid lika kul att träffa honom och iår fick vi även träffa hans tjej som verkade jättetrevlig :)

Vädret var bra under tiden vi träffades men det började bli sämre så vi bestämde oss för att säga hejdå och äta mat innan vi sa hej till bilen igen. Då lyssnade vi på W.A.S.P., tog dåliga kort, filmade hur tråkigt vi hade och bara väntade på Mr. Lawless och resten genom att mest säta KÖTT! KÖTT KÖTT!

W.A.S.P. var äckligt bra! Lawless segade ut lite på det ibland men wtf ägde iaf. Direkt efter det blev det hej till festival stage där Guns n' Roses skulle lira. Enligt spelschemat var det en kvart emellan de två banden. Dock dörjde det 45 minuter innan Axl kom upp på scenen. Folk klagade redan efter någon minut, hej and what? Axl är aldrig i tid, han var nästan snabb den här gången ju. Att skrika ord på svenska lär inte heller funka för han kan inte direkt svenska och bryr sig iaf inte.

Guns n' Roses (Axl med vänner) var helt okej, det var inget jättecoolt men för att vara avslutning på festivalen så var det helt okej. Vi hamnade längst fram utan att det egentligen var meningen. En del låtar klarade Axl bra andra var mest vara dryga. Dock lätt bättre än Scorpions spelning på SRF för några år sen.






































Kommentarer

Postat av: Montana

..eller så förstod ingen hur allvarligt roliga Opeth egentligen var?

Räääjv

2010-06-17 @ 16:50:22

Postat av: San

Eller så är det så..? ^^

You said it!

2010-06-17 @ 19:51:28
URL: http://zombienightmare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback