Next..

2010-06-16 @ 13:04:30 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

På torsdagen träffade jag Miss Pain igen, trevligt trevligt! Hon hade med sig en vän som hette något jag inte minns. Men han verkade cool :)

Vi stod längst fram på Slayer, bakom oss fanns en idiot till old man. Han var korkad. Anyway, Slayer var bra men seriöst, basen var för hög de första låtarna (jaja Slayer gillar sin bas men det behöver inte bli too much). Lyssnade mest på Slayer förr men var kul att se.

Efter det väntade vi på Aerosmith. Längst fram för andra gången. Dock fick Miss Pain en äcklig jobbig norska jämte sig som skulle göra vad som helst för inget. Hon var riktigt äcklig, kanske hade hon druckit, är ingen ursäkt för att vara så patetisk iofs. Jaja, vi hade kul trots norskan och timmarna av väntan. Aerosmith var som sagt bättre live förra gången om man ser till scenframträdandet. Jag var extremt nöjd med att de lirade old låtar som kings and queens och Toys in the attic. Sweet!

Annat man såg den dagen var Nazareth som funkade fint med. Y&T och Mothers Finest blev det lite snabbt med. RATT skulle ju ha lirat men fick ställa in pga sjukdom, lite synd, vore nice att se igen.

Nästa dag är fredag, dagen man blev glad! :) Återkommer!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback