Solen skolkar

2013-12-13 @ 19:54:33 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Just det, mörkret. Hann vänja mig vid att det blev mörkare i Umeå. Ett mörker som visserligen var jobbigt första året. Många säger ja men det blir mörkt på västkusten med (speciellt de som kommer därifrån), jo men det är inte i närheten av mörkt om man jämför. Visst blir man trött av mörkret där nere med men nu är det där rena lyxen. En hel arbetsdag hinner nästan pasera innan solen går ner 130-140 mil söderut. Umeås mörker var okej om man jämför med Luleås. Helt galet hur en eller två timmar gör så stor skillnad. Solen hinner knappt gå upp. Den börjar gå ner i samma veva som den börjar gå upp.

Umeås mörker kunde jag anpassa mig rätt snabbt till, med det här som är i Luleå är ingen lek. Har nog aldrig varit såhär trött kl 13.30 en vardag eller haft så svårt att gå upp kl 9.00. För det är totalt mörker. Ett mörker som äter upp varje gnista energi.

Så, ska bli skönt att dra till västkusten och ljuset ^^

Sista fredagen den 13:e 2013

2013-12-13 @ 19:47:00 Permalink Daily Dance Kommentarer (2) Trackbacks ()

Packar och tvättar. Inte roligaste fredagen men men. Firar fina betyget på hemtentan i kriminologi med film och chips senare. Och dip!! Lyxigt värre. Men det förtjänar man när man lyckas få högsta betyg på något underligt sätt. Var två frågor på tentan som jag verkligen inte förstod men lyckades chansa rätt ^^

Flyger ner till Göteborg och Falkenberg på söndag. Tidigt på söndag. Vimmelfotar kvällen innan på STUK. Så blir inte många timmars sömn mellan fotografering/gå igenom bilder och flygresan. Får sova på flyget helt enkelt.

Är rätt stressigt med skolan, som vanligt säg. Har en rätt stor rapportskrivning som ska göras under jul. Lite stressad och orolig över den men det löser sig nog. Blir inte mycket till lov men egentligen har man ju inget lov som student vid universitet, speciellt inte när man läser ett magisterprogram och en c-kurs samtidigt. Well, värt det om allt går vägen fram till sommaren. Då tjänar jag in ett par år.


Bild lite innan halloween för typ 2 år sen. Eller ett. Minns inte. Inte igår anyway.
 

Krim VG

2013-12-13 @ 19:39:56 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fick VG på hemtentan i kriminologi. Heja heja!

Ghost - Umeå

2013-12-10 @ 22:50:40 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()





 

Hey ho, let's go!

2013-12-04 @ 20:28:20 Permalink Surfresa 2014 Kommentarer (0) Trackbacks ()



Våra lektioner hölls på en privat strand som tillhör ett femstjärnigt spa och surfhotell. Vi fick chilla där innan och efter lektionerna. Blev att vi hängde vid surfhuset och softade. Har bilder på hur det såg ut men har inte dem på datorn ännu. Vi åt även vår lunch på hotellet under lektionsdagarna. Var sweet.

Två av dagarna var vågorna inte så bra på den privata stranden så då packade vi jeepen och drog till en annan strand en bit bort. Där var det en hel del surfare. Sista dagen var vågorna där nästan två meter höga. Lite för stort för oss nybörjare men tyckte det var kul att se på en del som kunde surfa.
 

1l sand

2013-12-04 @ 20:23:13 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Är tillbaka från surfresan i Marocko nu. Var varmt och nice där, men skönt att slippa ha en liter sand i håret med.

Lyckades lära mig stå på brädan första dagen och andra dagen fångade jag min första gröna våg. Var kul men lite svårt. Kändes lite läskigt ibland med, när man typ torktumlas under vattnet när vågen ägde en. Ibland hann man precis komma tillbaka till ytan innan nästa våg drog ner en och torktumlade en. En sak som jag tyckte var svårt var att ta sig ut i vattnet. När man kommit en liten bit ut börjar vågorna bli höga och starka. Är svårt att stå emot, man dras lätt med. Vissa vågor får man dyka under för att inte torktumlas. Ibland när man lyckas stå emot vågen så åker dock brädan iväg, eftersom den sitter fast i ankeln så kan man själv följa med ibland.

Var fina och roliga dagar. Får återkomma med bilder och annat senare. Är mycket plugg nu.