Tyst.

2010-10-29 @ 12:19:40 Permalink Flum Kommentarer (2) Trackbacks ()

I know, ingen update och det blir det inte direkt nu heller. Flyger hem på söndag, så på måndag kommer en halvutförlig beskrivning av det mesta. Tror jag ^^

Nu ska jag äta, samt fika (fick bullar av farmor, de bästa!). Sen ner till stan, klappa en snowboard och överväga ett köp kanske. Får se..

Sen lite snabba hej och sen tåg till Göteborg och fest och fest och flyg.

Glöm inte att Halloween-a! (Klä ut er!)

Damn.

2010-10-27 @ 12:09:12 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min fina korsett hann inte komma. Betyder att den kommer imorgon. Too bad för då är jag inte här. Well well, har något att se framemot när jag kommer hem :)

Le genom andras leenden.

2010-10-27 @ 11:38:20 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Flyger senare idag så kommer kanske vara lite tyst här. Lite mer än vanligt. I alla fall under helgen som kommer bli awesome! Säger säkert hej till er när jag är i Fbg och fixar papper. Då sitter jag ju ändå vid datorn.

Tänkte bara säga att ni borde försöka få människor glada. Om ni känner dem eller inte spelar ingen roll. Make 'em happy anyway!

Jag försöker göra lite saker. Då och då. Gärna ofta men blir mest att jag fastnar i någon bok om något med sociologi. Det tar dock inte lång tid att göra någon glad så jag ska försöka bli lite bättre. Jag blir nog gladast när andra är glada. Kan man själv bidra till att de blir glada är det ju hur coolt som helst.

Ett bra exempel var när Johanna, Matilda och jag impulsivt åkte till Ullared efter skolavslutningen något år. Vi började vårat sommarlov genom att göra andra glada. Hur?

Vi tog bussen till Ullared. Köpte ballonger och snöre inne på Ge-Kås. Stora ballonger och hjärtformade. Sen blåste vi upp dem och gav dem till folk. Mest till barn då. Föräldrarna var först lite va vänta lite nu, ger de ballonger? Är det något lurt? Vi förklarade att nej, vi vill bara göra något litet för andra typ, ingen baktanke om att ni ska välja det här telefonbolaget eller något. Då blev de glada och deras barn blev gladast!

Nu ser jag deras tveksamhet ur en sociologisk vinkel. Webers rationalitetsprocess. Han menar att vi blir mer och mer rationella och att våra handlingar blir mer och mer målrationella. Det vill säga vi utför handlingar som sätter oss själva i centrum. Egoistiska skulle man utan motstånd kunna säga. Weber menar att rationalitet är vårt öde, och att det leder till en "isande polarnatt" (tycker det låter fint men det är det visst inte..). Utan det är ett tillstånd då människan har en stor hjärna men ett litet hjärta. Det vill säga inte ett önskvärt tillstånd. Empiriska undersökningar har visat att rationaliteten ökat. Byråkratin som är väldigt rationell expanderar med så inte så strange.

Ska inte gå in på det mer, vet att jag borde förklara sambanden lite mer men ni bryr er nog inte ändå ;) Måste packa det sista så det är klart när jag kommer hem från skolan. See ya!

Hollow.

2010-10-25 @ 23:18:35 Permalink Daily Dance Kommentarer (2) Trackbacks ()

Testade lite snabbt make-up till Halloween. Tvättade bort det för en stund sen. Testade inte med lösögonfransarna dock. Onödigt att klistra på dem för någon minut. Dock ska de användas på lördag såklart. Wehooo fina *.*





Delar av klädsen (och en bit av något som hamnade i mitt hår idag). Kan ju inte vissa er allt redan, de på lördag få se och sen kanske ni ^^ Dock ska jag ha en korsett som är fiiiin om den hinner komma till Umeå innan jag drar. Är på gränsen. Hoppas hoppas. Den ser ut såhär btw:


I'm not a big fan av det här. Dock så antar jag att det är okej. De flesta bloggar jag läser som tillhör tjejer lägger upp det hela tiden. Var inte tänkt att jag skulle köpa något, men I fell in love with some fabric och turkos är så fint. För mitt hår är blått! So here we go. Heja H&M.






Självklart ska jag ha på mig mina älskade skor på lördag. De är ju viktigast av allt! ^^

Ett glas av klagomål.

2010-10-25 @ 22:47:51 Permalink Tankar Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ja. Jag tycker jag har rätt att klaga. Mer än vissa på bussen eller tåget eller flyget. Visst, jag klagar på onödiga saker med. Så jag är lika dålig. Dock ska jag klaga lite mer allvarligt nu.

Jag har inget emot att jag behöver ta medicin för att minska risken för att få ont när jag äter/dricker. Det är lunch. Jag kan svälja tabletten eller tabletterna. Visserligen innehåller den ena gelatin vilket jag annars inte äter. Medicinen tas bara upp av tarmen och verkar endast där så jag har accepterat det med. Även om jag är lite sur på innehållsförteckningen ändå. Det är ju still gelatin.

Det är inte det som är jobbigt. Inte heller att det kommer kunna göra ont hela mitt resterande liv. Det går att vänja sig, vänja bort att det kan och gör ont. Ibland gör det visserligen för ont för att förneka men det är ändå okej. Vad är då jobbigt?

Är väl lite jobbigt att läkarna inte egentligen vet vad det är. Fast det som jag känner är jobbigast personligen är att magen typ svullnar upp. I'm not kidding. Det kan se ut som jag är gravid. Inte gravid i sista månaden men någon vecka/månad eller veckor/månader då man kan vara rätt säker på att personen är gravid. Jag vet inte vilken vecka eller månad det är. Ni som har fött barn vet, myself dunno. Nu tänker du kanske, mm sure hon överdriver. Nej. I wish. Men min mage kan ibland verkligen bli en gravidmage! Den går inte heller att trycka på, alltså trycka in med ett finger eller nåt. Så skulle lika med kunna vara en unge i den som gör motstånd. Det är det inte. Utan det är något läkarna inte vet något om egentligen.

Så största anledningen till att det är jobbigt? Well jag vet inte hur du känner, men jag känner att det kan vara lite jobbigt att se gravid ut genom att bara äta eller dricka. Det syns rätt tydligt på mig då jag annars har en no way att du är gravidmage. Borde kanske ta kort så ni verkligen kan se. Iaf, i vanliga fall så syns mina höftben tydligt, för tydligt. Magen börjar innanför dem eller vad man ska säga. När det blir sådär uppsvullet så syns knappt höftbenen. Det är inte bara det att jag inte vill se gravid ut. Det förstör mina val med. Jag kan inte ha vissa kläder när jag vet att medicinen verkligen är långt ifrån att hjälpa. Mina favoritbyxor funkar inte då. De är inte gjorda för en mage som svullnar. Jag gillar mina kläder så vill ha dem.

Jag har accepterat smärtan som en del av mig. Men den där magen ser jag inte som mig. Jag är van vid att min mage är min. Så som den var innan operationerna och som den är när den inte svullnar upp.

När receptet på den medicinen jag tar nu är slut, så ska jag ringa till sjukhuset och se till att testa någon annan. Kanske finns hopp. Jag vill ha min mage inte något annat.

Jag vet att ni som varit gravida älskade eran mage. Ja. Kanske för det fanns ett barn innanför. Att den heller inte alltid skulle finnas där. Det var kanske kul i nio månader. Sen är det rätt nice att kunna ha en fin klänning utan att känna att magen bara tar över. Så ska jag på fest med folk jag inte helt känner, well, då tar jag inte den där klänningen. För då kommer jag behöva förklara. Och jag kommer känna mig extremt obekväm med i den där klänningen om min mage slutar vara min. Så har inte den där klänningen på fester med folk jag känner heller. Inte om jag vet att medicinen inte ens kommer minska det lite.

Eye aye?

2010-10-25 @ 17:35:01 Permalink Daily Dance Kommentarer (3) Trackbacks ()

Har svårt att bestämma mig. Under Halloween så ska jag vara som jag skrivit tidigare Living Dead Doll. Fast ska inte vara en redan existerande utan köra på en egen version. Ska ha en lins i ett öga. Frågan är vilken. Den vita eller den mörka...?

Kommer få köpa den på Shock på lördagen. Här är en bild där ni kan se hur de ser ut. Help me aye?


Två bilder i en, lånade från Shock. Tryck på bilden för att komma till deras hemsida.

Har varit duktig och köpt en bok till moment 4 utav en som läst kursen innan. Awesome. 15okr istället för överdrivet och äckligt mycket. Jag klarade mig bra med, gick inte vilse! Jag börjar bli riktigt bra. Tänkte först gå samma väg tillbaka men kändes ovärt så tog en ny väg. Som var en genväg och jag kom hem snabbare. Party! Dock hann jag bli lite nervös då jag för ett litet tag trodde jag hade hamnat på ett inhägnat område ^^

Time att börja packa lite och besvara frågor...

Söndag ända in i själen.

2010-10-24 @ 21:14:04 Permalink Awesomeness Kommentarer (2) Trackbacks ()

Söndagar är sega. Eller man är seg. Festade som sagt inte igår men jag skulle kunna ha festat mest i hela mitt liv, iaf så seg som jag har varit idag. Var riktigt jobbigt att följa min planering!

Dock så fick jag något ryck en liten stund. Så gjorde mer än jag skulle. Awesome. Vilket är bra, för jag ska köpa en bok utav en imorgon och jag måste hitta dit. Så det går säkert bort någon eller några timmar.

Är lite trött på sociologi nu. Känner att helgen i Gbg och 1,5 dag i Fbg behövs. Inte trött som i hmm jag vill inte läsa det här mer. Utan snarare ahhhhhh låt mig tänka på något annat en timme eller nåt tack.

Det är fint med snö.

Måste köpa en kajal imorgon med. En vit. Krävs till utklädnaden. Imorgon ska jag också göra klart mitt hår. Det kommer nog bli fint :) Ni kanske kan få se.

Något annat som inte är intressant är att jag verkligen älskar mina snowboard boots ♥ Tog fram dem igår då jag ska ha väskan de har bott i på onsdag när jag flyger "hem". De är så fina! Dock saknar de en bräda, men det ska vi ordna.

Svarade mer utförligt på frågorna från första seminariet och haha i den här frågan hann man glömma av vad som frågades eftersom det är mer än en grej och Marx namn dyker upp hela tiden:

Hur ser Marx klassmodell/klassteori ut (hur bestäms klasserna och vilka klasser räknar Marx med)? Hur använder Marx klassbegreppet? Varför är klasser så viktiga för Marx? På många sätt är dock Marx syn på klasser problematisk. Diskutera detta. Diskutera också frågan om man i Sverige idag kan tala om olika klasser (är Sverige ett klassamhälle?).

Conflict.

2010-10-23 @ 23:31:19 Permalink Ps. Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej. Tänkte eftersom jag inte är festlig så kanske jag kan softa lite i ps. Nähää inte det heller. Tänkte göra något först men tröttnade på bilden direkt så blev bara grönt. Go olive eller skotta snö. Sen har jag aldrig haft något bra att wrapa. Inte ikväll heller..Så rita då! Ja sure, fast jag kom aldrig på vad jag skulle rita. Så tänkte hej Alice bilden. Mmm kul nej. Sluta rita, ja tack. Hann rita i någon minut sen la jag till ögon and so on bara för att göra det lite roligare eller nåt. Det är små i förhållande till håret men det gör inget för skulle jag ritat ögon på riktigt skulle de vara rätt och kanske fina.

Ska bli nice när min hotshoe till kameran kommer. Kanske kan man vara lite kreativ då. Nu är den begravd under snön som smälte lite idag fast är kvar än, you get the point, just nu har jag inget material. Visst, jag kan ta kort nu med, behöver inte hotshoen men det blir roligare när den kommer. Why? Dunno really, men kan ha mer spännande ljussättning då blixten (inte studiosarna utan extern till kameran) kan förflyttas lite som jag vill. Sitta på ett stativ osv.



Flickan.

2010-10-23 @ 18:50:04 Permalink Film & Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommaren 1981 blir en tioårig flicka lämnad ensam med sin faster när resten av familjen reser till Afrika på ett biståndsprojekt. Fastern blir snart uppvaktad av en man och ger sig iväg med löftet att komma tillbaka om bara några dagar. Flickan hemlighåller att hon nu är helt ensam och sommardagarna går. Med skärpta sinnen upptäcker hon gradvis vuxenvärldens ofta absurda och ansvarslösa beteende. (Från SF)



Jag tyckte den var bra. Blev lite tom efter jag såg den. Kanske för den är vemodigt fin. Antar att det är de filmerna som jag gillar mest. Gjorde en analys av mig själv igår och konstaterade att vemodiga filmer är filmerna längst upp på min lista. Dock kan man nog tycka den här filmen är okej även om man inte är en fanatiker när det gäller vemod.

Funderade på varför jag gillar just den typen av film. Kanske för de är verkliga på ett verkligt sätt. Även om de inte är baserade på en sann berättelse alltid. Eller ens har verklighetstrogna karaktärer. Så finns det alltid något där jag knyter till något troligt tror jag. Tycker det vemodiga inte är så vemodigt, det kan vara lite fint. Är nog lite vemodig av mig så känner mig mest hemma i filmer som är det.

Just nu är det SÅS-fest. Jag borde gått dit. Jag skulle gått dit men orkar inte. Känner mig så obegripligt trött. Jag ville dit men att gå dit såhär, känns bara onödigt. Får väl se hur det är om några timmar. Tror dock inte känslan kommer förändras. Gömmer mig nog i min värld ikväll. Orkar inte. Alkoholpåverkade människor som är mitt i en fest och glada. Jag är inte alls festlig och är väl inte oglad men vemodig ^^ De klarar sig nog bäst utan att jag råkar dra upp en svår tanke.

Blabluee

2010-10-22 @ 22:14:35 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

En snabb update bara, det snöar än! Är en del på marken nu med andra ord. Perfekt snö för snöbollskrig med. Det knarrar sådär perfekt under fötterna. Gjorde en snöboll innan, dock kastade jag den inte på någon ;)

Återkommer om filmerna imorgon kanske. Nu gäller det att softa!




Joina gruppen på FaceBook om du inte redan har det (mest troligt har du inte det, då vi inte är så många ^^). Läs mer och gå med genom att trycka på den följande meningen;
Du är awesome!

Vitt.

2010-10-22 @ 16:37:47 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är det snö på marken igen! :D Även i luften.

Min kakfria vecka (vardagsvecka) har gått bra. Om man tar bort gårdagens millimeter av choklad, men jag behövde ju få fira med något. Skulle de haft något ej kakigt i BT-huset skulle jag förövrigt ha köpt det.

Dagen har gått bra so far enligt planeringen. Heja mig! Började dagen med att tvätta. Sen lagade jag lite mat och formulerade frågor som vi ska skicka in till personen som är ansvarig för moment 2. Är till nästa seminarium.

Var ute och gick i 2h. La även in musik i iPhonen, så hade finally nåt att lyssna på ^^ Gick rätt långt på de där 2 timmarna. Hittade en sjö. Massa fina hus. Hittade även den där känslan man har när man åker hem efter en heldag i backen med en snowboard. Pretty sweet! Inget slår känslan av att åka bräda men är rätt coolt när man är på väg hem till stugan med. När man är lite kall fast varm inuti. Frös inte när jag var ute och gick, vad jag märkte, men mina kinder blev lite kalla. När jag kom hem så blev det varmare dock. Så då slänger man snabbt av sig jackan. Sen blev det kallt..... Är kallt än...Hjälpte inte med te ens.

Tror jag ska gå till Ica och köpa ostbågar. Inte för jag vet om jag vill ha det iofs. Fast tänkte se om det finns någon film där som jag kan köpa och se. Blir det film kan nog ostbågar göra att filmen blir en fredagsfilm på riktigt. Vi får se. 

Sen när jag kommer tillbaka ska jag laga kvällsmat och sen duscha (för att bli varm, börjar bli segt att frysa trots att jag har massa varma saker på mig).

Ha en bra fredag ppl!

HeLp!

2010-10-22 @ 10:31:39 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

HEMSKT!

Effektiv.

2010-10-21 @ 17:54:00 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Gjort en matlista och ett schema på vad jag ska göra fram till på onsdag. Vissa saker måste ätas upp och vissa saker måste jag göra klart innan jag lämnar Umeå i ett par dagar.

Jag är duktig. I alla fall om jag kommer följa listan ^^

Kommer behöva köpa lite överdrivet tjocka tröjor. Min kanintröja (iron fist, dead bunny hej) är typ en noramltröja här. Så det säger ju lite. Fler varma strumpor med. Och termostrumpbyxor. Även ett par vinterskor. Har inte hittat några riktigt bra här. Så strumpor och skor tänkte jag försöka köpa på fredagen när jag är "hemma".

Funderar på att checka om "min" snowboard är kvar. Isf kan det vara värt att kanske köpa den. Kommer inte flyga upp den denna gången dock. Just det, en väska med. Vad för väska ska man egentligen köpa? Ska jag köpa det när jag är i Falkenberg med, behöver bara lite kläder och sånt som får plats i handbagaget ner så kanske bäst så. Slipper krångla med en väska när jag byter flyg i Stokkholmii isf.

Tog av mina festivalarmband för någon dag sen. Så nu ser man mitt silverarmband med mammutar (är inte elefanter!). Fick det innan jag fick ett medvetande. Minns inte från vem just nu. Mamma och pappa vet? Nu blir det någon eller några månader utan festivalisarna, sen tar jag nog på dem ett tag igen.

Nä, nu ska jag läsa och sy. Kan ju inte sluta följa planeringen redan ;)


Ni får stå ut med bilder som finns på datorn. 29 Maj!

Okii.

2010-10-21 @ 16:02:37 Permalink Daily Dance Kommentarer (2) Trackbacks ()

Okej, det gick bra :)

Klarade examination 2. Det stod bra med utropstecken efter varje stycke fram till den sista biten. Blä. Det var inte dåligt där heller kanske men råkade fokusera för mycket på aktörbiten och det skulle äga mer om jag var åt strukturen i det avseendet. Därav inget VG. Allt annat var visst VG-nivå så det känns ju bra. Jag verkar ha mer koll än vad jag själv vet? ^^

I vanliga fall, eller under gymnasiet eller sen man började få betyg har G bara varit okej. Nästan samma sak som IG i min värld förr. Inte när någon annan fick det, bara om och ett stort OM jag fick det. Eller risken för att få det. Finns bara ett G på mitt slutbetyg och det är okej för jag fick lära mig hela matte b själv (Johanna försökte förklara lite dock någon gång, tack! Fast att förklara en hel kurs på någon timme går inte heller). Huh? Läraren gjorde alltid samma fel som jag när jag gjorde fel = inte direkt lärorikt.....Att jag bara kunde använda miniräknaren till plus och minus på provet underlättade inte heller. Men inga undanflykter, för det skulle man kunna se det som om man vill. Jag var kanske bara dålig. Är rätt säker på att jag inte är så dålig dock utan behövde en lärare bara. Det var ett okej G för jag förväntade mig döden som ett mer troligt alternativ.

Så jag är inte besviken på mig själv efter dagens betyg på examination 2. Kanske för det egentligen inte spelar någon roll nu. Det som spelar roll är om du klarar det eller inte. På gymnasiet har det mer betydelse, ett VG är värt mer poäng än ett G. Vilket är bra sen när och om du ska söka vidare. I mitt fall nu så har det ingen konkret effekt.

Fast visst, min belöning skulle bli bättre om jag inte hade fokuserat för mycket på aktörer i sista lilla biten av uppgiften. Bröt mot kakgrejen med, fast knappt. Måste ju få fira lite att jag klarade det, right? Åt någon millimeter av en chokladbit dock så jag höll kakgrejen rätt bra ändå.

Vill inte.

2010-10-21 @ 08:53:38 Permalink Fail Kommentarer (2) Trackbacks ()

Usch, ska gå om en stund. Får tillbaka examination 2 om en timme. Jobbigt!

Kan ha gått bra eller inte. I min värld har det alltid gått dåligt tills någon bevisar att det inte har det. Snälla låt han som bedömt den vara den som bevisar att det gick bra istället för dåligt. Please?

Halloween.

2010-10-20 @ 22:25:36 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart!

Så vad ska jag klä ut mig till. Bra fundering. Beror på vad som hinner komma hem till mig innan jag flyger ner till västkusten. Hinner de nya piratkläderna att komma, eller en fin korsett. Ja det vet jag inte än. Är lite begränsad i materialet med, kan inte ta med mig hur mycket som helst ner, ska ju ha med mig lite saker upp. Som Gary!

Därav lutar det mest åt att vara Living Dead Girl.

Idag har jag haft feber och läst. På grund av fel i studieguiden så ändrades mycket tid till att läsa en bok till inte alls mycket tid till att läsa. Är done nu. Fast än finns det annat att läsa..Finns inget slut ^^
Skulle gått på en föreläsning (som jag valt till själv, inget måste någonstans, har inte ens med sociologi att göra) men eftersom febern ägde mig runt det klockslaget stannade jag snällt hemma. Snöade idag med om ni missat det.

Nu blir det läsning av ett kapitel som jag och några ska redovisa imorgon, sen film!

jUlmUst.

2010-10-19 @ 20:24:05 Permalink Daily Dance Kommentarer (4) Trackbacks ()

Hell yeah!

Tidigare idag när jag handlade mat så upptäckte jag att det fanns julmust i affären. Wehooo n' coolt ner i korgen. Köpte en liten flaska men kommer att köpa de större relativt snart. Julmust är ju bäst :)

Ni som har sett mig dricka julmust vet att skummet är viktigt. Man måste dricka lite av skummet innan det försvinner annars är man dålig och bör egentligen inte få dricka. Jag kan dricka julmust och låta skummet försvinna men det är ju bara onödigt när man kan tävla och vinna ^^

Köpte en del frukt och grönsaker med. Åt nyss vatttenmelon. Var pretty nice. Maten jag åt tidigare var hamburgare. Nästan. Är väl burgare bara I guess. Köpte de där bröden som de har på MAX, de var goda när de var färska iaf. Sen blev det vegburgare i stil med kyckling. Så maten ägde, jag lyckades riktigt bra.

Köpte inga kakor heller. Så min kakfria vecka ser lovande ut. Visserligen är det socker i julmust men det spelar ingen roll. Är inte en sockerfri vecka.

Visst bor det ett skrik någonstans..

2010-10-19 @ 11:59:22 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

..i ditt lugna, tysta liv.

Känns att det är tisdag idag. Vad det är som gör just tisdagar så fail vet jag inte. Inte varför nästan om inte alla blir dagar man helst glömmer. Mitt försök att byta ut dagen höll två ggr.

Det är bara så det är.

Har seminarium om en timme. Så ska gå om en stund. Känns som mina ögon ska sköljas ut. Jag vill bara blunda och sova. Hela dagen. Vakna ikväll och inte vara trött. Inte på något sätt.

Ska handla mat sen. Så ska göra någon helt awesome målitid sen. Hade tänkt göra denna veckan helt fri från saker som kakor och liknande. Vet inte om en tisdag som denna kommer bryta det. Man blir glad av kakor? Nej.

Är kanske bara orolig. Får tillbaka examination 2 på torsdag. Vi ska ha en redovisning då med. Fast vi vet inte än vad vi ska redovisa eller med vilka. Får reda på det idag. Hej smart. Alla kommer behöva läsa idag så förberedelserna får ske imorgon or? Sen börjar paniken inför tentan att äga mig lite mer.

Hyde p.

2010-10-19 @ 10:38:14 Permalink Foto Kommentarer (3) Trackbacks ()



London flashback.

NH.

2010-10-18 @ 00:02:29 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Där har jag varit nästan hela dagen idag. Var där från kl 12 till någon gång efter 21. Var internutbildning.

En ordningsvakt hade en föreläsning på 2,5h. Utan paus. Det var lite jobbigt att det blev kallt efter en halvtimme och sedan bara kallare. När han hade pratat klart påbörjades städning av hela NH. Som tur var så var vi en del, så gick ganska fort. Innan städningen fick vi lite pizza med. Efter städningen hade vi sittning. Så tja till en fin middag.

Till förrätt fick jag som inte äter kött en toast med typ avokadoröra som även innehöll tomater och rödlök. Var gott och smakade inte avokado på det där mindre goda sättet. De andra fick soppa med kräftor eller nåt. Huvudrätten bestod av några grönsaksbiffar och potatisgratäng. Köttätarna fick kyckling. Efterätten var pannacotta med hjortron och saffran. Var nice!

Vi fick även jäger+redbull. Var en riktigt bra och rolig stämning :)

Ja, vad mer är det att berätta. Har läst om Durkheim sen jag kom hem. Tänkte avsluta läsandet med någon sida nu och sen sova..

15 gastar.

2010-10-17 @ 10:30:31 Permalink Flum Kommentarer (2) Trackbacks ()

Vi var rätt många som jobbade i fredags på SÅS-passet med temat pirater. Riktigt nice. Folk uppskattade våra fina piratkläder.

Softade efter vi hade städat klart vid tre ungefär. Blev mat och sånt. Vid fyra eller lite efter fyra tänkte jag bege mig hemåt. Dock fick jag inte gå för de tyckte inte man kunde gå hem själv så sent. Hmm. Well det är inte direkt farligt att gå hem nu. Lär inte ens möta någon. Väntade dock så gick hem när alla andra gjorde det, lite innan klockan 6. Så var hemma lite sent ^^ Vi mötte ingen när vi gick hem och det var inte farligt. Skulle jag gått själv skulle jag kunna gå snabbare... Har gått hem själv innan, är inte ens långt så jag förstår det inte riktigt. Var inte farligt i London heller. Däremot kan det nog vara det i Falkenberg.

Jag har någon piratbild på min mobil om jag minns rätt. Dyker nog upp någon gång kanske. Här kan ni se hur jag använder några sekunder innan jag drog på hårdrockskvällen på NH.

En update på rummet kommer, kom på att jag segat lite med det. Segar lite till..


Svart.

2010-10-15 @ 16:21:50 Permalink Genom pennan i min hand Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag minns dina svarta skor. Dina svarta byxor. Din svarta t-shirt och tröja. Ditt svarta hår.

Hur du sprang, vad du sa, hur dina steg blev till andetag.

Jag minns exakt allt.

Din hand. Dina cigg, din cola. Bilturer utan mål. Barnslighet i kombination av allvar.

Jag minns dig. Fast vet inte vem du är nu.

Saknar dig, den varianten av dig som var du. Inte sådär lite utan förstörande mycket. Jag undrar vart du tog vägen, den där killen som var ärlig, bäst och fastsydd i min själ. Min bästa vän.





Det gör ont, för jag trodde aldrig livet var det som skulle döda oss. Det borde varit döden. För både dig och mig. Då skulle jag förstå och kunna acceptera att vi dog i varandra.

Du är som sagt fastsydd i mig, så jag vet inte hur jag ska begrava dig..Fuck you.

Success

2010-10-14 @ 19:35:01 Permalink Flum Kommentarer (3) Trackbacks ()

Indeed.

Jag har länge varit fast i att endast kunna äta mina gula godisar. Dvs de utan gelatin och utan färgämnen på min no-lista. Det mesta innehåller gelatin. Tyvärr. Dock har jag noterat en del utan men inte känt till deras E-valrfrittnr. Har glömt innan jag kom hem. Tack vare iPhone-en så kollade jag upp det på plats. Tror de som köpte godis samtidigt som mig undrade lite ^^ Iaf, hittade 4 nya! Så nu kan jag äta mer godis. Hmm var det bra. Dunno ^^ Just det, finns en till, men den har jag vetat om innan, sån där fyrkant med kolasmak typ. Hittade två till men de ville jag inte äta så det spelade ingen roll..

Trycka in lite godis i en mun och ner i en mage som precis återhämtat sig från middagen. Well det är ju torsdag så det är okej, kan inte äta godis imorgon på kvällen anyway. Fast just det, heter ju lördagsgodis. Äh sluta bestäm när man ska och inte ska äta saker ^^

Marx, Weber och imorgon blir det Durkheim. Vilket blir lite skillnad från Weber, metodologisk individualism, och nu imorgon metodologisk kollektivism.

Smältande kyla.

2010-10-14 @ 18:40:59 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Drar till Ica + Coop nu. Tänkte att ni ville veta........

Har panik inför tentan. Den är den 5:e november. Inte imorgon, men still it's killing me. Lite. Föreläsning imorgon och sen på kvällen ska jag jobba på NH. Vi i personalen har pirat-tema. Awesome!


Yo ho, yo ho, a pirate's life for me!

Super5an

2010-10-14 @ 18:28:14 Permalink Awesomeness Kommentarer (2) Trackbacks ()



2 veckor + en dag om man ska vara exakt. Ses senare på fredagen den 29/1o!

S

2010-10-14 @ 11:45:51 Permalink Daily Dance Kommentarer (3) Trackbacks ()


Stackars lilla träd som inte ens hade gjort bladen till löv.


Först var det bara lite som jag skrev tidigare. Sen blev flingorna större (flera cm). Efter det så hamnade det på marken. Sweet. Nu börjar det bli lite varmt på marken men snöar fortfarande :)

Tvättade nyss. Irriterad på några idioter. Man får bara använda torkutrymmet (dvs torkskåp osv) max en timme efter sin egen tvättid. Yeah right bloody idiots. Två verkade inte ha förstått att reglerna ska följas och verkligen tagit upp allt. Funderade på om jag skulle vänta och sen kanske slänga ut reglerna i deras ansikte. Väntade en liten stund, och visst kom de. Dock hade jag hunnit fundera ut att jag bara skulle kolla på dem med ett jag hoppas du vet vad du gjort. Så gjorde det och verkligen mentalt förde över min ilska till en osäkerhet hos dem. Är det samma sak nästa gång, då j*vlar. Då kommer de önska att de tog reglerna på allvar ^^ Man kan ju råka dra ut på tiden, en gång. Så nästa gång kommer jag isf hålla ett långt föredrag om reglerna samt vad respekt och brist på det innebär osv osv osv. Med andra ord, jag kommer få dem att känna sig som dåliga människor. Vilket de är i en tvättvärld. Gör de så där så kan de lika med göra det i alla andra miljöer med. Så blir det en nästa gång, då är det synd om dem.

SNÖ

2010-10-14 @ 09:18:52 Permalink Awesomeness Kommentarer (2) Trackbacks ()

JAAA! Det snöar knappt något alls, bara yr lite små små flingor men så nice ändå! :D

Det kommer inte lägga sig något på marken. Smälter innan det ens når dit tror jag. Hur som helst så äger det. Heja snön.

Varje cell av mig inser nu hur mycket de har saknat snön ♥

Edit: Nu är det mer snö. Ser ut som bomullstussar, så stora är flingorna. Myes!

Inte samma.

2010-10-13 @ 22:36:42 Permalink Ps. Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nej det är inte samma bild som ni sett innan. Trust me. När jag valde så valde jag inte utan bara tog en ungefär. Orkade inte hmm är denna bättre än den. Vem bryr sig. Här är en liknande fast som egentligen var bättre (iaf om jag hade lagt in crack-et på den med jaja). Time att läsa. Igen.