hOme.

2010-05-30 @ 21:36:13 Permalink Flum Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hemma igen. Skriver om festivalen om någon dag då jag kanske inte är lika sjuk och trött.

Kan bjuda på en svtplaygrej som visar Super5an lite fort samt höra oss besvara någon enstaka fråga. Berättar mer om svt och Sveriges Radio senare.

Hejdå

2010-05-22 @ 16:46:48 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hejdå hockeyfinal. Well well. Så är det ibland. Nu är det nästan snart party. YEAH!

B-day

2010-05-22 @ 13:14:22 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tänkte mest säga tack till alla som skrev grattis på Facehell, skicka sms, ringde och de som sa det irl! :)

Har tänkt skriva tack till alla personligen, behöver bara lite tid.

Dagen som 2oår började med att jag sov bra, vaknade vid tre och kunde inte sova igen. Läste tills halv sex ungefär sen lyckades jag nästan somna efter det. Någon minut över sex fick jag ett sms från Vikki. Så vaknade till igen. Viktor var den första som skrev grattis så ett extra tack till dig!

Jag fortsatte att läsa tills jag gick upp vid sju eller något. Åt frukost och sen lite innan tio drog jag till ett möte med min chef. Jag kommer jobba som personlig assistent i Juli och två veckor in i Augusti. Har gått vid sidan om ett par gånger och har sista gå vid sidan om dagen på måndag. Jag trivs jättebra och det känns som det kommer funka bra.

Folk kom hit på eftermiddagen. Blev tårta (awesome mmmmmm tårta). Mormor och morfor har några holländska ppl här så de följde med, minns inte namnen exakt och kan nog inte stava de rätt anyway. De var snälla och gav mig ett fint kort och pengar. Hej tack och extremt snällt or what.

På kvällen kom resten av Super5an hit, eller Sanera kom lite (mycket) senare än de andra. Vi gjorde får fina flagga till Siesta och damn it, den blev fin! (bild kommer...)

Meningen med inlägget var mest att säga tack igen till allt folk! See ya on the tour!

Siesta!

2010-05-20 @ 22:46:01 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart så. Snart.

Vi fixar flaggan imorgon. Mhhammamamammamaaaa snart festival. Dock en uppladdningsfestival imo då banden inte direkt är något jag säger WwooWw till. Blir en campingsemester med Super5an och den råkar bara befinna sig där Siesta är (då Tilda, Sandra och Hilde nog kan säga lite wooooow till muisken, kanske Johanna med).

Mina vänner och fiender om jag har tur så kan jag ha mitt nya hår på Siesta. Färgar det iaf rosa på måndag så vi får väl hoppas att "hemliga delen" kommer med posten innan onsdag. Annars får ni se det på SRF.

oKej.

2010-05-20 @ 20:31:57 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sol. Varmt. Tja vad nice!

Hoppas det blir lika bra väder imogron. Så vi kan grilla och äta grillad cool mat. Ska testa en ny variant till grillningen. Är lite svårare att grilla vegetariskmat, den är ju oftast torrare än blodigt kött men har gått okej tidigare med. Dock tror jag att jag kan ha svaret till den där underbara vegetariska grillade måltidsfrågan. Återstår att se.

Imorgon är jag 2o villket innebär att jag kan köpa rom på systembolaget. Det är ungefär allt det innebär.

Ja..mm...tja...lalalalala..Tänkte bara säga att Wildside är ett j*vligt bra band med!

nEj.

2010-05-19 @ 14:12:53 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skriver inget läsbart idag heller. Ska "jobba" imorgon med. På fredag får jag schemat och fyller även år. Coolt.

Det är sol. Sluta sittahh (mer power med två h än bara sitta) vid datorn!

hej

2010-05-18 @ 22:52:31 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har inte glömt av att den här ointressanta bloggen finns. Har dock inte haft tid eller orkat ha tid till att skriva. Sorry or something.

Anyway, jag får skriva ett lite vettigare inlägg imorgon kanske.

Ni kan ju YouTuba Eddie Izzard om ni vill skratta lite. Man kan nästan säga att han äger.

WeekEND.

2010-05-16 @ 22:06:05 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då var helgen slut. Kom precis hem från min syster. Vi spelade wii och sydde bakelser. Gårdagen spenderades en del tid i en bil till och från Göteborg. Var på sjukhuset. Det är stort. Man kan ju lätt gå vilse.

Igår lirade jag fotboll med Johanna. Det var pretty sweet. Saknar fotbollen lite, dock saknar jag inte tunga äldre damer som är dumma i huvudet.

Kom hem vid 1 ungefär, det var tänkt att jag skulle kört bil i morse så jag tackade nej till två drink and perhaps party inbjudningar. Skulle väl varit kul men men!

Time to eat..

25.

2010-05-15 @ 10:35:24 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart SRF med andra ord. Galet snart. Awesooooooooooooome!

Hoppas det är bäst väder som det brukar vara. Dock var det lite fail förra året. Lägg ner det. Vi vill ha massa sol och ingen kall vind. Inget regn. Bara sol.

Besökte SRF med Sanera 2oo6. Det var året man finally fick åka. Sen har det varit tradition. En bra sådan. Minns Deep Purple pannkakorna, Alice Cooper under sängen och Gamma Ray i papperskorgen. Finfina minnen.

Det var även året som Aftonbladet valde att intervjua och ta kort på oss.


(Aftonbladets bild)

Poison 3.

2010-05-14 @ 16:00:05 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite fler bilder på Poison från srf-giget. Med tanke på kameran och trycket från allt ppl bakom en så blev bilderna nästan helt okej. Det ulitmata hade varit om man fick ha med den finfina kameran och slippa bli mosad. Det är väl lite av utmaningen dock och så är det väl mer festival att stå ihop i en klump.

Lyssnar på Pantera och ska relativt snart iväg igen.





The man with the magic.

2010-05-13 @ 22:08:14 Permalink Film & Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mr. M såklart! Man kan bara älska den senaste skivan. Den blir bara bättre och bättre trots att jag har lyssnat på den fler gånger än jag har en uppfattning om. Sen den gick att köpa för ett år sen ungefär har den haft en speciell plats i skivsamlingen. I hjärtat.

I'm in love with it. It's so awesome. So nice. Sweet. Amazing. Pretty. Ahhh skivan är bäst helt enkelt!

Mat.

2010-05-13 @ 19:27:04 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åt precis nästan en hel falafelrulle från Entill. Gott oja! Mmm. Det som är mindre gott är att min mage blir svullen av maten. Tog inte medicinen. Glömde/orkade inte. Blame the fail on yourself som norsken skulle sagt.

Sitter och spotifyar musik samt lyssnar på skivor som inte finns där (för-bra-för-världen-att-hitta-skivor!) till Sweden rock. Vi är nästan klara med vad som ska vara på skivorna. Nästan. Finns en del kvar. Vi måste vara starka och stryka bra låtar. Bara det bästa är bra nog.

Imorgon om en vecka fyller jag 2o.

JetBoy

2010-05-13 @ 00:53:26 Permalink Film & Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ojayay..JetBoy kan man allt lyssna på. Det gjorde jag innan. Var ungefär det jag ville att världen skulle veta så här sent. Borde försöka sova. Klockan tickar ju rätt snabbt. Hmm, it's a deal. God natt!

Musiker.

2010-05-12 @ 22:10:49 Permalink Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gick igenom en evighet av minnen och tänkte bara skriva ner det.

Att ha musiker som vänner innebär att man får rädda världen själv. Lite dramatiskt men lite så är det med. Man får göra det själv fast man skulle gjort det tillsammans. Ibland agera mamma och kontrollera tiden som tickar åt dem. Musiker är dåliga på att kommunicera (utan instrument!) och vara allmänt begripliga. Är min slutsats efter flera år av erfarenhet. De är konstnärliga i själens alla hörn men det är inte där problemet ligger. Problemet är att musik är deras andra språk och de glömmer av att prata ett språk med ord ibland. Vilket är frustrerande när det verkligen krävs.

Kreativitet = stängda dörrar. Man får gräva sig in till personen, slå för att få fram en ärlig reaktion, tvinga personen att prata för att säga det den vill. Det är energislukande indeed. Värt det? Oja. Hur lyckas man få fram den riktiga världen musikern bor i? Man skapar trygghet, bygger vänskap, hittar skorna i mörkret. Man gör som med alla andra. Fast man gör det extremt. För de är djupt inlåsta i konstnärligheten. De är inte lättillgängliga. Det är inte jag heller. Var nog så jag lärde mig förstå dem. Förvirring led paradoxalt nog till förståelse.

Menar inte att musiker är en grupp svårtolkade sociala märkvärdigheter. Det är de inte. De är oftast sociala och passar in i världen hur lätt som helst. Som artist. Dock inte som människor.

(Det här gäller bara riktiga ärliga född-till-att-spela-musiker, inte hej jag vill tjäna pengar så jag spelar lite. De som har ett hjärta byggt för musik. Fingrar som lika med kunde ha varit strängar.)



Bild: Från Londonresan, Adam's band lirade i Camden. Ägde.

Trysil.

2010-05-11 @ 23:24:55 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ge mig en resa till Trysil tack!

Sitter vid datorn och har stremt tråkigt. Väntar på att ett program ska börja på tvn. Funderade över vad jag vill göra. Vill åka snowboard. Nu. Mhhmmemmeeemmnnn.

Vad önskar man sig när man fyller 2o? Ska det vara något extra coolt?

Poison 2

2010-05-11 @ 16:39:08 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()



Poison at Sweden Rock. It rocked.

Posion.

2010-05-11 @ 15:21:18 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lyssnar fett på Poison idag. För nu är det sommar. Nästan iaf.

Ska nog ta tag i spellistor till festivalerna nu. Så vi har bäst musik. Ingen som har en cd-klupspelare att ge oss? Vi växte in i det moderna samhället och valde mp3 och iPod samt fullspäckad steroe. Vi övergav cd-klumparna. Jag vet inte vad som hände med min klump. Slängd? I guess so. Damn. Får koppla mp3n till högtalern annars, men det är inte samma awesomeness you know.

Kom på att jag har massa bilder på Poison från Sweden rock. Kanske dags att slänga upp någon bild på dem. Låt mig återkomma.

Maräng? Nej manet!

2010-05-10 @ 20:40:37 Permalink Ps. Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gick till min syster idag. Vi bestämde oss för att baka maränger. Resultatet blev maneter. Underligt men true.

Ändrat bloggen igen. Får vara lila för det är mitt hår atm med. Så bye till det gula på sidan.

Update på mitt hår:

(bilden är blandning mellan foto och digital painting)

That's clean.

2010-05-09 @ 16:57:58 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja jag har städat mitt rum idag. Städmanin i huset har börjat avta men den kommer snart tillbaks.

En massa saker är planerade inför festivalerna som väntar. Det mesta till SRF är planerat klart, nu återstår bara att inhandla ett par saker. Till siesta återstår mest bara själva flaggan.

Clean är ju inte bara rent utan det är ju clean! Med andra ord rätt coolt. En del förstår, andra inte.

Dags att testa modern indian make up? I think so.

Jag hade en gång en båt..

2010-05-08 @ 00:19:08 Permalink Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varför var vi på stranden? Vad gjorde vi där, förutom att bestiga lekplatsen medan vi pratade och du rökte? Hur kom vi dit? Du körde antagligen. Varför minns jag det nu, och varför har jag en känsla av att det finns något viktigt i minnet som jag inte kan få fram och minnas?

Var parkerade du bilen? Jag fick sand i skorna. Jag har bara en så liten del klar, korta sekvenser sen suddigt och mörkt.

Jag saknar dig. Det är bara du som har en egen ringsignal på min mobil. Så viktig är du.



Var på stranden med mamma igår, det var då det kom tillbaka. Jag kom ihåg att vi var där. Vi snubblade aldrig i sanden. Du är en viktig vän, kanske viktigast i hela världen (jag överdriver inte ens).

Hjeauwi

2010-05-07 @ 14:55:27 Permalink Ps. Kommentarer (0) Trackbacks ()

Om man är smart så går man inte ut idag för det blåser knäppt mycket. Det är fredag idag men det känns snarare som en söndag. Uhh boring or what.

Imorgon blir det nog hej till Johanna och hej till planering of Sweden Rock. Det närmar sig och det klagar man inte på. Däremot har man kunnat klaga lite på srf de senaste åren då de bokat galet fel band. I år så får man nog säga att de har lyckats bra dock. Fast det betalar man ju rätt stremt för med.

Äh, jag ska nog klippa mitt hår och färga det nu om någon vill veta. Bilden är old och sämst men go green anyway!

Piss off. Idiot.

2010-05-03 @ 13:26:34 Permalink Fail Kommentarer (2) Trackbacks ()

Det är inte tisdag men allt jag kan säga till dig idag är helt enkelt PISS OFF!

Trodde inte du var så äckligt falsk men det är du kanske iaf. Idiot and idiot again.

Arg, nja lite isf. Däremot extremt och enormt bevisken på dig. Du vet lätt vem du är. Ni andra är lika coola som vanligt.


I'm leaving on a jetplane.

SÖndag..

2010-05-02 @ 19:35:15 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Körde hem mammas vindrickar vän igår. De var här och gjorde ett kort till en som fyller 5o. Körde i pyjamas, ägde.

Dock när vi kom till trafikljuset så blev det grönt men snabbt rött så jag stannade. Väntar och väntar. Blir aldrig grönt (körde vid ett på natten ungefär). Bilar kommer, bilar får grönt. Så jag får backa och sen köra fram igen, då blir det grönt.

Ungefär så cool var min dag. Damn it vad jag har ont i halsen än. En vecka och inte är det bättre. Piss off. Ska till doktorn imorgon för nu får det vara nog.


Lundun ♥

Ny header, igen..

2010-05-01 @ 22:27:43 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Orka. Lyssnar på Rob Zombie atm. Gjorde om headern lite för vem vet kanske var den som gjorde mig sjuk!

Nödvändigt..

2010-05-01 @ 19:23:57 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tänkte bara säga att det är sol ute (så ni som läser direkt efter skrivande stund, gå ut!).

Är sjuk så jag stannar inne i äckliga feberkläder.

Peace.