The Butterfly Effect.

2010-12-30 @ 17:58:26 Permalink Film & Musik Kommentarer (2) Trackbacks ()



Jag gillar den filmen men den är kanske inte så happy. Har i flera år missat att det finns två till (den andra kom för ett par år sen och den tredje kom nog förra året). Ingen aning om det ens kan funka. Någon som sett och vet? Tre the butterfly effect filmer känns lite jaha nej för den första borde väl bli förstörd då?

Vågar nog inte se de två innan jag vet vad de som sett tycker. Vill inte förstöra den första då den finns på min lista med bra filmer.

Nellie!

2010-12-30 @ 17:50:06 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag fyller Nellie (Bebiiiiiseeeeen) år så GRATTIS! :D

What..

2010-12-29 @ 13:57:04 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Min hjärna blandade om lite igår. Nej jag drack inte. Utan var förmodligen pga. att dagen var helt wicked. Mördar-Anden, katten som skrämde mig, Calle som nästan blev fångad i en skatepark, en flaska med Ramlösa som påminde om katten. Ett oändligt försök att få en dvd att funka. Sedan att leta upp Playstation så vi kunde se via den istället. Sen en kontroll utan fungerande batterier..Ja det var vissa delar som var tisdagiga men ovanligt få. Fler sådana tisdagar tack!

Blev pizza med..Mmmm!

Iaf efter några avsnitt av Kvarteret Skatan så tyckte jag ett ljud var likt ett ljud som finns i ett spel. Dock kunde jag inte komma på vad det där spelet hette. Min hjärna ville formulera det till Big Pack. Jag fick ett frågetecken sittandes jämte mig sen. Ja men det där spelet där man åker runt och ska få jobb i olika länder. Jaha Backpacker? Ja jo just det så heter det. Sen någon minut om ens det, va vad sa du att det hette? Backpacker..Aha, jag ville säga Back Travler...Var jag lite trött efter filmkvällen/natten? ^^

Förmodligen. För sen kom vi in på att vi skulle ställa en fråga och behövde skicka in den till en tidning. Jag sa att Hemtex nog funkar..Ett frågetecken igen. Ja just det den heter Hemmets Journal. Haha hur fungerade min hjärna just då? Hej det andra är en affär. En ganska tråkig affär som säljer tygsaker som lakan osv. för lite onödigt mycket. Mitt Slipknot-påslakan är nästan billigt i jämförelse (ja ni som läser här kanske inte vet men några noterade det kanske på FaceBook, beställde ett jättefint bäddset med Slipknot till mig själv i julklapp efter julafton)

Well snart kommer Sandra och då ska vi in i den grafiska världen och döda bland annat spindlar! Att installera det där spelet var inte heller helt smärtfritt. Som vanligt finns inte allt i fodralen. Manualen med serienumret var borta, ja men då är det jättelätt att installera..Fick smyga runt på internet och tillslut hittade jag ett som funkade..Kanske bra inför dödandet dock, om man blir lite irriterad så tror jag man dödar elakare och därmed snabbare och med stil och stilpoäng är ju värt!

Tyst.

2010-12-28 @ 16:19:15 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mja här var det lite tyst..

Har helt enkelt knappt någon minut över. Känns det som. Kanske har det?

Julen var bra. Går att skriva en hel del men jag tar det sen typ. Igår var det filmkväll hos Per. Vi brukade ha det förr men sen jag flyttade till Umeå blir det av logiska skäl inte så ofta. Vi hann dock ta igen en del. Såg ett par filmer och några avsnitt av Sunes Jul!

Idag träffade jag Calle. Vi gick en promenad och fikade. Vi hade även picknick med änderna. Vilket var livsfarligt! Vi skulle ge dem lite bröd för att vara snälla eftersom vi är det ^^ En and var värsta mördar-anden dock. Han jagade mig! Så jag slängde iväg bröd samtidigt som jag backade mer och mer. Alla andra stannade och åt brödet men han bara fortsatte att gå mot mig. Panik! Slängde allt bröd i ren skräck ^^ Alla andra flög (när mitt bröd var slut) till Calle som stod och matade en massa men mördar-anden fortsatte att gå mot mig. Så jag gick ännu längre bort. Efter en stund flög den till Calle istället. Så då tänkte jag att jag kunde närma mig lite eftersom jag hade hamnat en bra bit bort. Calle var dock lite elak och kastade bröd mot mig så då kom de flygandes och mördar-anden närmade sig igen..Ahh help!! Paniken resulterade i att jag fick gå iväg igen.

Det var kul men läskigt ^^

Om en stund så kommer Johanna hit och då ska vi se på Kvarteret Skatan (jul och nyårsavsnittet är ett måste, förmodligen resan till båten med). It will be awesome! Fick köpa dvdn på Hemmakväll (köpte lite filmer när jag ändå var där) för som vanligt så finns aldrig skivan i fodralet i det här huset (Mattias?!!!). Man får även föst leta efter fodralet i flera minuter och sen när man väl finner det så blir man besviken när innehållet inte är där utan en helt annan om ens det..

24. Wintersong

2010-12-24 @ 16:01:57 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sarha McLachlan - Wintersong

The lake is frozen over
The trees are white with snow
And all around reminders of you
Are everywhere I go
Ooh ooh ooh ooh
Ooh ooh ooh ooh
It's late and morning's in no hurry
But sleep won't set me free
I lie awake and try to recall
How your body felt beside me
When silence gets too hard to handle
And the night too long

And this is how I see you
In the snow on Christmas morning
Love and happiness surround you
As you throw your arms up to the sky
I keep this moment by and by
Oh how I miss you now, my love
Merry Christmas, merry Christmas, merry Christmas, my love

A sense of joy fills the air
And I daydream and I stare
Above the tree and I see
Your star up there

And this is how I see you
In the snow on Christmas morning
Love and happiness surround you
As you throw your arms up to the sky
I keep this moment by and by...

 


Visst julen är fin. Fast man får inte glömma att den är jobbig för många. Det är rätt många som är ensamma eller ska fira jul utan någon som förr alltid fanns. Helger som den här kan vara svåra att hantera och det glöms lite bort i alla mängder av mat och julklappar. En jul utan ens mamma för första gången, eller kanske ens barn eller ett syskon, den saknaden efter den personen gör sig extra närvarande. De som är väldigt ensamma märker ännu mer att de är ensamma då det pratas överallt om var och med vilka de och de ska fira jul och det pratas om det på radion, tvn i tidningar. Det är svårt att missa. En del är även helt lediga från sina jobb och då kan det vara svårt att fokusera på annat och kanske bli lite ledsen. Tyvärr är det nog många som blir lite för ledsna. Det är mycket glädje under jul men också mycket tragiska händelser.

Olyckor..Sprit..Famlijeproblem..Ekonomiska katastrofer..Självmord..Ja listan kan bli lång..Låt oss dock fokusera på det som är bra och ha en riktigt bra jul!

God jul ppl!

Städa..vad?

2010-12-23 @ 14:39:23 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mamma bad mig damma där nere idag så gjorde det efter jag hade hängt upp tvätten. Dock undrar jag lite varför jag skulle damma eftersom det inte fanns något damm?

Städmanin..Just det..Den härjar i huset ^^

Har nog hittat ett par artiklar som jag ska använda mig av i examinationsarbetet. Har valt att koppla det till kultur istället för välfärd. Mina artiklar handlar om döden/sorg. Vilken upplyftande inriktning jag valde att fokusera på. Hade först tänkt att se hur olika konstformer ser ut i olika klasser (skulle gå att knyta till hög och låg/populärkultur som finns i den engelska boken). Hittade inte direkt några vetenskapliga artiklar om det i den databasen vi använder oss av vid det här tillfället så fick hoppa det.

Vem är du?
Jag är döden.

Ska läsa igenom artiklarna (~1oo sidor sammanlagt så rätt okej!) och se om jag kan hitta en röd tråd i dem. Fanns inte jättemånga artiklar så jag hoppas jag kan flumma till en röd tråd om den inte är synlig. Lyckades ju bra med att flumma/övertala en forskning till att bli en annan form av forskning på första examinationen. Min lärare, kriminologen, hade dock läst hela den forskningen (jag hade bara tillgång till en minimal sammanfattning) vid ett tillfälle så han visste att det inte var som jag skrev (jag visste det lite själv men hittade ingen som var direkt bra så tänkte att jag kunde lalalaa hej hej den till att bli det). Han sa dock att jag nästan lyckades övertala honom till att tro det trots att han kände till forskningen väl så jag hoppas jag kan förlita mig lite på flum-delen i mig om det krisar..

Verkar det bli helt kaos, med röd tråd eller om jag inser att innehållet inte håller så får jag försöka rädda mig själv genom att söka efter artiklar inom kanske religion, matkultur, bilkultur? Globalisering av något? Blir det helt crazy så får jag övergå till att ta något politiskt och byta bok från den engelska till den svenska om socialpolitiska klassiker..Hoppas jag slipper det ^^

Avsäger mig från allt som har med det här att göra idag och imorgon. Kanske kan börja läsa lite den 25:e? Inte innan. Spärrar mig själv från artiklarna till dess! Jullov i ganska många timmar!

23. Lång dag för barn

2010-12-23 @ 12:04:57 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Så såg det ut en gång för länge sen i Umeå. Då det inte hade snöat i flera dagar..Nu är det en aning mer snö..



Vi har en liten liten julgran i köket (och en ris-sak?). Vi fick även en julgran utanför BT (beteendevetarhuset).



Två konstiga saker i tomteluva..Kort från köket då min ena genväg (dvs. en vanlig gång) fortfarande fanns. Nu är den igensnöad. Totalt..Går jag där försvinner 80% av mina ben.

22. Falkenberg.

2010-12-22 @ 12:58:53 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Så såg en del av mitt rum ut i somras. Så ser det ungefär ut nu när jag är här (tomten som sitter på hyllan längre ner är dock i Umeå). Har saknat mina fina tapeter och de vita väggarna och ja typ möblerna och allt.

Varit på två läkarbesök under ungefär 2h imorse. Det ena var dock hos tandläkaren ^^ Allt såg bra ut så awesome. Sen fick jag medicin efter jag varit hos läkaren. Heja. Nej-a till förra medicinen jag fick som inte hjälpte utan bara gjorde det i smyg och fick mig att må sämst illa.. Jaja. Nu vet jag att den medicinen verkligen inte behöver tas igen utan om jag behöver medicin så ska jag ta den jag fick nu.

Jag borde kanske ha kommit ihåg det sen tidigare. Något år sen? Då fick jag må-illa-medicinen men mådde inte så illa den gången, den hjälpte en gång tror jag men en annan gång hjälpte den inte och då fick jag den jag fick idag. Ja hmm grattis om ni hängde med ^^

Mini-mAmaaa 2.

2010-12-22 @ 12:46:56 Permalink Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sandra om Mini-mAmaaa:
Det viktigt att inte glömma att killar har ansvar i detta också. En del killar lägger 100% ansvaret att skydda sig på kvinnan och bryr sig inte om riskerna att för graviditet. Bara för att killen inte bär barnet betyder inte det att han har mindre skyldigheter.

Sandra noterade något jag inte skrev om som är viktigt. Håller helt med och delar hennes åsikt. Det är självklart att det är bådas ansvar. Menade inte att det bara är tjejen som endast har det. Båda har exakt lika stort ansvar.

Så när killar säger att de inte vill bli pappa så är det försent att tänka det i efterhand. Det gäller att tänka innan.

(Sandra, minns du glöggen på bänken nära Plexis hus? Kom och tänkta på det nu när jag kom hem från stan och hamnade framför datorn lite snabbt. Det var fint och lite udda, precis så som det ska vara ^^).

21.

2010-12-21 @ 21:21:00 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()



Funderat på spöken idag. Alla människor som blir fotograferade i svartvitt kan bli lite spöklika. Svartvita foton är väldigt fina och något människor borde framkalla och trycka upp på väggar mer.

Har köpt en fin isbjörns-tvålsak btw. Orkar inte lägga in bilder från mobilen. Lat ja kanske men det kan också vara så att det här är ett tidsinställt inlägg som skrevs innan och att det inte fanns tid till att lägga en någon bild så kanske orkar lite egentligen.

Just nu så ska jag ha landat och vara i Göteborg (på väg därifrån med bil) om inget blir försenat eller liknande.

21 är ett bra tal. 8, 13, 21 och 28.

Fyller år den 21 maj och blir 21 nästa år (omg?!). Så nästa år ska jag se till så någon av mina måsten under tiden jag lever blir uppfyllda. Blir nog norrskensjakt, med hundspann eller snöskoter i Kirunas vildmark. En i min klass som bor samt bott här i Umeå har sett det här. Jag vet att det går (mellan höst-vinter och vinter-vår). Så ser jag det däromkring kanske resan till Kiruna inte blir av, fast jag tror det ändå, för ju mer norrsken desto gladare är jag ^^

Mini-mAmaaa

2010-12-21 @ 11:08:32 Permalink Tankar Kommentarer (3) Trackbacks ()

Snubblade förbi en nystartad blogg. Är skapad av en tjej som är 13år och fick ett barn igår. Hmm..Ja..Vad ska jag säga egentligen? De mesta delarna i mig om inte alla tycker det är fel. Menar inte att hon inte kommer kunna bli en bra mamma, det blir hon nog, får vi hoppas. Men varför så tidigt?

Jag lämnar tjejen i bloggen nu. Ser det mer allmänt, finns ju massa tjejer som är unga (för unga?) som föder barn hit och dit. En del planerar det i smyg för att hålla kvar killen medan andra säger att det inte var planerat. Dock undrar jag lite över hela inte planerat grejen. Sure okej att man kanske inte planerar det men samtidigt så vet man ju faktiskt att barn inte kommer med en stork. Så jag vet inte men tycker det är lite fel att säga så. Man planerar inte att bli gravid men samtidigt låter man möjligheten finnas. För vill man inte bli gravid finns det flera alternativ att motverka det på. Så när tjejer säger att det inte var planerat så vill jag fråga jaha men hur tänkte du då? Du måste ju ha vetat att du kunde bli det? Just det där att du kanske kan bli det borde ju innebära att om du inte vill så ser du till att du inte blir det..

Jag är lite arg på de där tjejerna. Menar inte att de är dumma men att de kanske i en situation inte gör ett så smart val, kanske beror det på killen. Visst att föda barn kanske är deras bästa och största upplevelse i livet men det kanske skulle bli bättre längre fram? För båda? Läs det inte fel..Men jag tror att den där tryggheten som barnet behöver är svårare att skapa i de situationerna. Visst det finns familjer som har allt annat än trygghet med föräldrar som är äldre. Jag säger inte att det inte kan finnas bara att jag tror att det blir svårare att skapa. Oftast är det bara den unga tjejen då pappan inte vill vara pappa. Tjejen kan kanske förlita sig på sina föräldrar och staten. Hur tryckt blir det sen dock? Tjejen växer ju upp. Klarar hon utbildningen bra samtidigt som hon är mamma (en del gör säkert det men många hoppar av?) ?

Är det bra att vara förälder och samtidigt själv vara barn? Hur försörjer man sitt barn när man själv är beroende av att bli försörjd av sina föräldrar?

Abort är väl kanske inte alltid rätt väg. Jag anser dock inte abort som mord. Jag skulle inte vilja föda ett barn om jag inte visste att jag kunde ta hand om barnet bra och ge barnet bra förutsättningar. Utbildning och jobb, någon form av säkerhet och kunskap först. Vad för liv vill man ge sitt barn? Förmodligen det bästa och jag vet med säkerhet att jag inte skulle kunna ge ett barn det när jag själv var barn. Man är ung och naiv?

Om någon som läser är en ung mamma så hoppas jag inte ni ser det kränkande (benämningen som används mer vardagligt inte den helt egentliga innebörden med det där är en annan sak jag inte behöver gå in på). Det är inte meningen att framställa er negativt även fast det kan låta som det. Ni kan vara minst lika och till och med bättre mammor än de äldre men jag ser inte helt rollen som mamma som den enda faktorn i barnens liv. Där kan jag se en större tendens till brister. Hur ser ert och barnets liv ut om fem år (om vi säger att du fick barn när du var 15)?

Ett tag kändes det som om att skaffa barn när man var väldigt ung var en trend. Hur fel kan samhället bli egentligen. Associerade direkt till en reklam som gick (kanske går vad vet jag?) på MTV nu..Den verkade uppmuntra det och en mer fail-ig reklam har jag inte sett på ett bra tag. Har inte tid med det här mer nu, packa klart samtidigt som jag försöker formulera extra frågeställningar ifall jag märker att min huvudfrågeställning inte håller sett till materialet i boken och i mina sökta artiklar.

Hahahaa!

2010-12-20 @ 18:34:06 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag kanske var för uttråkad eller har panik inför examinationen. Dunno. Anyway, jag tänkte som sagt färga håret (håller på, har gjort det ett tag..). Kanske råkade välja lite för mycket och lite för oplanerat..Fast tänkte why not, man kan ju alltid testa..Mitt hår ser atm ut något som den här paintade bilden på några sekunder:



En del av färgerna lär smälta ihop lite när man duschar (färgar det såklart i etapper, en färg åt gången om inte två tillåts, menar att sen när man duschar och typ hej schampo lalalala så kommer det blandas lite..)

Update: Mycket av det vita lär bli lila. Känns som det bara kommer se lite för knäppt ut annars ^^

20.

2010-12-20 @ 11:04:54 Permalink Awesomeness Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hemma från dagens seminarium, ska till universitetet om någon timme för en föreläsning sen ska jag nog finally ta tag i att fixa håret. Vet inte helt hur jag ska färga det.. Improviserar nog lite...Klipper nog bara bort lite av luggen. Vågar inte klippa för mycket nu när det blir massa julfirande ^^

ROB ZOMBIE ska till SRF. HEJA!! Tryck på bilden för att läsa om det på Sweden Rock Festivals hemsida.



Imorgon flyger jag "hem". Pratade precis med flygbolaget då de först hade bokat fel. Ska ta hit min bräda efter jul men de bokade åt båda hållen. Nu när jag pratade med dem sa de att det bara var bokat för en väg, fick bekräftelse på att det var åt båda hållen via mail för någon dag sen så jag hoppas verkligen det är ändrat nu. Kommer bli irriterad om det visar sig vara fel imorgon.....

Jag vill ha en egen måne.

2010-12-19 @ 19:06:10 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dumma skola..

Är en månförmörkelse på tisdag. På morgonen. Skulle varit helt perfekt, verkar som det blir klart väder och man kommer se det bra i Umeå isf men självklart är jag just under den tiden fast på universitetet..Damn it..Den skulle bli röd ju :/

Är inte skadligt för ögonen då det inte är en solförmörkelse så ut och titta om ni kan.

Från aftonbladet:

Då går det att se månförmörkelsen

Den totala månförmörkelsen, det vill säga då jordens skugga täcker månen helt, inträffar omkring 08.40 i Sverige.

Då har månen hunnit gå ner i Skåne.

I Stockholm är förmörkelsen synlig 15 minuter från 08.40.

I Sundsvall omkring 40 minuter.

I Umeå omkring 60 minuter.

 

För att läsa mer tryck här!

19. Glitter.

2010-12-19 @ 17:40:14 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens avsnitt av Sunes Jul är ett av mina favorit avsnitt. De ska klä granen. Finns så många bra kommentarer, ansiktsuttryck och liknande i det här avsnittet så like see it? Miljöpolitik ^^

"Ingen politik nu, glitter, glitter, glitter-tajm!"
"Det här Rudolf Andersson får du göra om igen."

TiMe.

2010-12-19 @ 01:33:39 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

To choose time is to save time (Francis Bacon)



Böckerna som blev lästa under HT 2o1o. (+ egentligen antal artiklar..)



Så kan det se ut när jag pluggar inför en tenta. Har ett skrivbord, har mer bord än jag behöver, men blir ändå att jag pluggar på golvet. Ibland blir mattan en ö för studier. Sängen blir ett hav. Golvet blir fyllt med böcker, anteckningar från föreläsningar och seminarier samt andra papper. Ja det blir ganska utspritt.

Dalagrisen
(syns på bilden till vänster) ingår inte i mitt studerande, utan den användes som en flagga typ på ett berg av papper som var till metodmomentet. Forskningsexempel i mängder, så blev att grisen fick offra sin plats i hyllan och sedan bo lite ovanpå. Just på bilden fick den vandra runt lite i frihet.

Finbesöket.

2010-12-18 @ 16:14:30 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()



Nellie (BEBISEN!) i sin nyinköpta isbjönsliknande mössa :)

18. Sunes Jul.

2010-12-18 @ 14:07:34 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens avsnitt av Sunes Jul. Se det!





"Du får andas lite försiktigt"

Ja, nej, kanske?

2010-12-18 @ 14:01:11 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fick ett mail på helgon från någon dude, hans band skulle spela i Umeå ikväll visst. Kostar typ inget men frågan är om jag har tid? Börjar kl.19..

Känns inte som jag har det, snarare som jag knappt har tid till något förutom att plugga samt att börja packa. Är ju ett litet måste eftersom jag flyger efter helgen och har skola båda dagarna så måste egentligen ha packat klart imorgon. Är inte så mycket som ska med, förutom julklapparna. Dock lite klurigt hur jag ska välja att packa dem...

Well well det ordnar sig. Synd att jag får hoppa en spelning jag faktiskt skulle kunna säga att jag vill gå på. Inget äckligt Sabaton utan något jag nog skulle kunna lyssna lite på.

Det kan anses onödigt att skriva det här, I know. Jag behövde nog mest prata med mig själv och se det skrivet att jag inte har tid så den delen av mig som försöker övertala mig att gå i alla fall håller tyst ^^

HappY.

2010-12-17 @ 16:49:49 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

KoRn ska till Metaltown, nice nice. Det innebär att jag nog lär vara där med. Återstår att se men just nu lutar det åt det. Time will tell.

Köpt julklapparna nu. Finally. Fick lite panik för det jag hade tänkt att köpa till min bror fanns inte. Eller inget tillräckligt bra typ så jag fick springa runt och leta efter något annat. Tror det jag köpte funkar. I hope.

Jaaa!

2010-12-17 @ 10:53:38 Permalink Awesomeness Kommentarer (1) Trackbacks ()

Skrev nyss att jag inte ville gå till universitetet, well vi ska ha tentagenomgång samt få reda på resultatet. Dock så la läraren precis upp resultaten på Cambro (internetsak för studenterna vid Umeås Universitet).

I made it!! Fick VG..Hmm jag trodde jag skulle få precis G. Intressant att jag aldrig kan räkna ut min egen kunskap ^^

Så nu kan jag dansa i snön som faller när jag går. Något som varit underligt är att det bara varit någon minus de senaste dagarna. Gick från -24 till att vara -5 nästa och sen -1..Just nu arbetar de moderna dinosaurierna (dinosaurisarna!) med att skapa vägar i det vita havet.

Saaawz

2010-12-17 @ 10:35:36 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igår till julsittningen skulle man visst klä ut sig. I didn't know. Dock så tänkte jag att hej man måsTe vara julig om man ska på något som innebär julmat och liknande. Så jag lyckades även fast jag var omedveten om det. Folk trodde jag var en liten jultjej (tomtenisse funkar inte säger man tomtenissa istället? Men det låter ju bara fult).

Var trevligt på NH. En som jobbat med team SÅS sa efter han sagt hej och frågat om det stod Slipknot på min tröja att han skulle supa mig full. Jag sa att han nog inte skulle lyckas för jag inte skulle dricka mer än själva välkomstdrinken som förövrigt var rätt festligt blandat (dvs. mkt sprit, en del blev nästan fulla på bara den :s). Just det, vårt team vann årets teampris med.

Vad blir man tjock av? SÅS! (känt SÅS-uttryck)

Under kvällen försökte han sedan lite men han hade lyckats ganska bra med att bli full själv så ^^ Han kunde dock fortfarande skriva då jag bad han skriva ner ett band han pratade om att jag skulle lyssna på, han lyckades utan att stava fel osv. vilket kan vara lite klurigt på iPhones eller liknande.

Nu till idag. Det ringde i min telefon. Så jag svarade. Fast haha kunde knappt prata..Återigen har förkylningen satt sig på och ägt mina stämband..Iaf, synundersökningen fick flyttas fram då optikern var sjuk. Andra gången tiden och dagen får ändras. Sist var det för mitt schema kom ivägen. Världen vill kanske inte att jag ska på någon synundersökning? Dagen efter jag kommer hem igen till Umeå ska jag dit, om inte något gör att det får ändras igen ^^

Till universitetet om någon timme. Läskigt. Don't wanna..Sen ska jag till stan dock och fixa julklappiiiiisar.

17.. Ica-Hunden

2010-12-17 @ 10:24:34 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()


Några känner igen bilden, är från en fototävling vi hade på gymnasiet. Temat var något jag inte minns eller jo vänta, livsstil? Var det det? Min motivering var att både hunden och människan är bundna till varandra something something delar delvis sina liv och vanor. Minns inte riktigt ^^

Kom tvåa och ja bildkvalitén är fett fail på den jag la upp. Sad :/ Ska försöka leta upp orginal och den riktigt klara bilden när jag kommer hem till Falkenberg. Har ett par bilder till som jag behöver leta upp. Vet inte om jag har sparat alla. Definitivt inte var.

Jul på NH.

2010-12-16 @ 12:29:19 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Indeed. Fast först ska jag sova, är inte lite trött..Föreläsningen var verkligen lång. Duktigt av mig att hitta ett sätt att stänga av vissa delar av hjärnan under pausen och bara bli medveten om det som kan anses viktigt. Man sover delvis och är delvis vaken. Räddade mig från att somna när hon pratade. För oj vad det var nära innan första pausen.

Ikväll eller ja lite senare idag blir det julmys på NH. Är en personalgrej med mat och sånt coolt. Sista gången jag är på lilla NH detta året.

Blir nog en trevlig kväll. Borde bli för det är ju juligt!

Firar E.T. jul?

2010-12-16 @ 07:14:19 Permalink Film & Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

I natt när jag sov lite dåligt så kom jag på att jag måste köpa två filmer. Den ena ser jag alltid vid jul och den andra har jag sett många gånger.



Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker den är lite fin. Juligt fin! Har lite svårt för Jim Carrey vissa delar av filmen men still ett måste under jul.



E.T., behöver jag ens skriva något? När någon säger att de inte har sett den så blir jag nästan chockad. Hur kan man undgått den. Bara jag har sett den minst 2ggr hos mormor när den gick på tv när jag var liten. Gillar lilla E.T. så förstår inte varför jag aldrig har köpt den..Får fixas efter jul någon gång.



Råkade snubbla förbi den här t-shirten. Haha, awesome ju! Man blir nästan lite kär ^^

16. Liiiten.

2010-12-16 @ 07:05:26 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



En gång var jag liten ^^

Kände mig lite liten igår med. Gick över sen. Tror jag. Världen kändes lika läskig som förr, sådär som låt mig sova i skuggan under täcket i stjärnors ljus. Just let me aye!

Sov inte så mycket och inte så jättebra. Vilket innebär att jag inte ser framemot föreläsningen som börjar snart och vi skulle kunna säga aldrig slutar. För det känns så. Den är lång...

15..

2010-12-15 @ 15:10:51 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()



Idag fick jag ett finfint paket från USA. De kom och ringde på, så fint var det. Kan inte säga vad det är i än för då försvinner hela överraskningen.

Börjar nog bli helt frisk nu, underbart!

You go girl!

2010-12-14 @ 21:05:27 Permalink Awesomeness Kommentarer (2) Trackbacks ()



Bebisen har nu börjat gå :)

Min systers blogg