Vi blev ägda.

2010-08-31 @ 20:56:22 Permalink Fail Kommentarer (3) Trackbacks ()

Idag hade vi första föreläsningen. Första delen bestod av vad sociologi är för något. Sen fick vi rast så då åt vi och när vi kom tillbaka var det en person som skulle förklara vissa saker genom sin forskning. Han mumlade, pratade tyst och skrev massa konstiga saker på tavlan. Ingen förstod något. Han skrev förkortningar som ibland bara var en bokstav. Siffror hit och dit. Försökte anteckna så gott det gick men man hann ju glömma hälften innan man fick ner det på pappret och sen kom nya begrepp. Lite panik.

Tänkte att han bara kanske ville förklara sin forskning lite. Och att han sen efter det skulle gå in på något vi andra mer skulle förstå och ha nytta av. Han var inte som en föreläsare till sättet, han pratade in i tavlan och allt gick så fort. Men tänkte jaja han är väl bara så inne i sin forskning, en del kan ju bli sådär.

Dock var det inte så, för det var ett trick från våra faddrar. Haha, det var kul men mest en lättnad när man såg att de låg bakom det. Shit, hann ju tänka wtf flera gånger och försökte börja lägga upp en plan på hur jag skulle göra för att klara programmet ^^ I anteckningarna mot slutet skrev jag bara ett stort frågetecken så det var rätt illa. Som tur var så var det inte på riktig.

Åkte för att kolla på en spegel sen efter våra faddrar hade visat oss runt. Den svarta som jag ville ha var slut så köpte ingen. De skulle få in de igen nästa vecka.

Har börjat få panik över en examination som vi ska lämna in den 22. Hej det är snart. Vi ska ju börja med grupparbete nu med. Well det går väl bra, men just nu så har jag extremt mkt panik. Känns väl bättre efter några fler föreläsningar kanske...

rubrik..

2010-08-30 @ 14:27:45 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Verkar som Telia har beställt om min iPhone..Mm kul nu kommer jag få vänta ännu längre. Idiots.. Min bror fick sin och han beställde den någon timme efter mig, frågan är om den leveransen är slut nu för då kanske jag får vänta de där dryga veckorna. Känns mindre coolt...
Var i skolan idag. I 2½h ungefär ^^ Var bara information och regristering. Imorgon har vi däremot en föreläsning vid namn "Vad är sociologi?". Så börjar kvart över tio och slutar klockan tre.
Efter det har jag tänkt åka och köpa en spegel. När man jag beställde saker från Ikeas hemsida kunde man inte beställa en spegel utan den kunde man bara köpa i varuhuset. Med tanke på att Ikea ligger i Sundsvall som inte är sååå nära så köper jag en annan spegel. Iofs bättre, för den här verkar finare :)
Nu ska jag ner och hämta tvätten, perfekt tajming då True Blood avsnittet är slut nu.
Sen blir det uppladdning inför Nollningen.
Verkar som Telia har beställt om min iPhone..Mm kul nu kommer jag få vänta ännu längre. Idiots.. Min bror fick sin och han beställde den någon timme efter mig, frågan är om den leveransen är slut nu för då kanske jag får vänta de där dryga veckorna. Känns mindre coolt...

Var i skolan idag. I 2½h ungefär ^^ Var bara information och regristering. Imorgon har vi däremot en föreläsning vid namn "Vad är sociologi?". Så börjar kvart över tio och slutar klockan tre. 

Efter det har jag tänkt åka och köpa en spegel. När jag beställde saker från Ikeas hemsida kunde man inte beställa en spegel utan den kunde man bara köpa i varuhuset. Med tanke på att Ikea ligger i Sundsvall som inte är sååå nära så köper jag en annan spegel. Iofs bättre, för den här verkar finare :)

Nu ska jag ner och hämta tvätten, perfekt tajming då True Blood avsnittet är slut nu.

Sen blir det uppladdning inför Nollningen!



Jag och Hilde när vi ägde resten av Super5an på Kubb. 3-0, blev det va? ^^ Bilden Är Tildas men lånande den från FB :b

En söndag i norr.

2010-08-29 @ 21:27:44 Permalink Flum Kommentarer (2) Trackbacks ()

Kom hem för en liten stund sen. Fikade eller ja vi drack kaffe/läsk/juice på en sportbar. Att fika på kvällen en söndag är kanske inte det lättaste.

Var kul att träffa några som jag kommer se imorgon igen. Så kommer känna igen 4 st imorgon. Lite mer safe ^^ Gick hem från stan. Hade följe med Carolina (en av fika-personerna ). Det tog inte alls lång tid, känns lite längre när man åker buss men det är för den stannar hela tiden. Sen fick jag veta att det är lite ovanligt kallt för att vara augusti.

Så vad gör man nu då, jo man planerar att sova. Ska läsa lite först och sen försöka hitta den perfekta sömnen. För just det, man ska upp tidigt. Klockan 6...

So good night!

Your Own Personal Rain?

2010-08-28 @ 23:55:05 Permalink Ps. Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tour i lägenhet.

2010-08-28 @ 20:53:47 Permalink Flum Kommentarer (2) Trackbacks ()

Visste inte riktigt genom vad jag skulle ladda upp filen med. Får funka även om kvalitén är lite fail ^^
Notera hur grymt datorn stänger av sig när den ser att jag filmar :b Så stökigt som det är då är det inte nu btw. Duktigt av mig, oja.



Hiiiiiiiiilde!

2010-08-28 @ 19:27:53 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grattis Hilde! (igen!) Hoppas din 2o-årsdag blir bäst :)

Tack till min tvilling Hilde som är bosatt i Lund för mitt fina brev jag fick idag. Du skulle inte behövt skriva något för brevet i sig var så fint. Brevpappret och sen massa fina klistermärken. Cheers! Ska besvara det snart :)

Innan idag så träffade jag Camille (stavningen är lite osäker) och hennes mamma. Vi kollade på invigningen av BotniabananMichael Tornving drog lite sådär halvroliga skämt och det gjorde även Tommy Körberg mellan låtarna. Det bästa var dock Sofia Jannok. Hon sjunger på samiska (nordsamiska?). Hon sjöng bla Abbas Waterloo, rätt coolt och fint.

Sen kom kungen. Jag gick ungefär då. Åkte hem och bokade tvättid samt handlade. Åt quornfile med sour cream klyftpotatis samt sallad. Köpte även en påse med ostbågar, är ju lördag, så får se om jag bryter mig in i den senare. Just nu orkar jag inget mer.

Imorgon ska jag träffa några som kommer gå i min klass. Vi ska träffas vid Vasaplan och sen gå och fika. Vilket är pretty good, så blir inte alla helt nya på måndag. Det är nästan läskigt snart måndag, fast det är nice att äntligen börja. Får se hur nollningen är dock ^^

Imorgon är även sista dagen av invigningen. Amanda Jenssen och Sahara Hotnights ska uppträda. Mates of Mine (tryck här för att lyssna) skulle ha spelat men de har visst ställt in. Var ju de jag ville se...

Hmm..

2010-08-28 @ 12:17:33 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det blir inte fel i Firefox eller Explorer utan bara i Google Chrome. Sen blir det endast fel på en av kategori sidorna. Weird. Tog bort sökfunktionen men ändå är den där. Så jag vet inte riktigt vad jag har missat. Ligger det i själva kodmallen tro. Fast återigen, det är ju samma för alla kategorier...

Tips btw, Explorer är segt så det tar ett tag för sidan att bli klar då det är massa bilder, så använd Firefox eller Google Chrome.

Någon som vet var felet kan ligga?

Idag drar jag nog på invigningen av Umeås nya station. Kungen kommer med. Men det är ju snarare hemskt ^^

Update, done.

2010-08-28 @ 01:43:25 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så, nu ser det lite bättre ut här igen. Dock är det inte klart. Har inte så många bilder på datorn som jag kan använda så headern ska vi försöka byta ut sen när fler bilder trillar in.

Har haft en trevlig msn-kväll medan jag satte ihop grejerna. Lånade lite kod dock, orkade inte göra allt själv ^^


Nu ska jag sova. Peace. Just det, Murderdolls senaste skiva är niiiiiiiiiice.

(let me know om ni hittar några fel, missade säkert något i koden...)

(Edit: hittat ett fel, om man trycker på Foto & manipulation så blir just den sidan messed up. Ska se om jag kan ordna det sen. Hittar ni nåt mer så skriv.)

Konst i Älven

2010-08-27 @ 12:35:07 Permalink Awesomeness Kommentarer (5) Trackbacks ()




Ska ta en riktig bild snart har jag tänkt. Just nu har jag bara en mobilbild som inte är bäst i världen. Fast ni ser ju lite i alla fall. Är en stor hand som är placerad i Älven. Den ser verkligen verklig ut! Extremt coolt. Det står att den bara skulle vara där i ca 1o veckor fast det skrevs i början av Juni så hmm...

Umeå är den europeiska huvudstaden för kultur 2o14 men de har massa olika kulturrelaterade händelser varje dag redan nu. Idag var det ett punkrock band (bara tjejer i bandet!) som skulle spela i glasburen.

Mobil

2010-08-27 @ 12:18:48 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Var hos Telia innan så fick ett tillfälligt simkort. Har samma nr så allt är awesome. Om man bortser från att jag nog skulle ha haft min iPhone 4 nu och inte behövt krångla med grejer.

Åt precis "min berömda" sallad. Ikväll blir det Enchiladas :)

Fick min fina lön idag. Sweet. Dock försvinner lite av det till den nya sängen och så men kommer inte vara fattig än anyway.

Annars består nog dagen/kvällen av att läsa ett antal kapitel och tvätta......

Några dagar och idag

2010-08-26 @ 17:03:26 Permalink Flum Kommentarer (4) Trackbacks ()

När vi kom till Umeå och gick på stan såg vi de här två tomtarna. De delade ut reklam på alla cyklar or something. Anyway, jul :D

Planterade två växter. På bilden till höger ser man min nya matta som jag köpte idag. Nu börjar det se rätt okej ut. Tack mormor och mamma för massa saker btw!

 

Fixade passerkort idag. Samt ett nytt busskort, ett ungdomskort så nu kan jag åka buss i en månad. Väntar med kåren och någon nation tills på onsdag. De skulle informera oss då ändå så lättast att ta det den dagen. Vet var de är nu. Sprang runt på området tidigare idag. Vet även var salarna är. Inte alla då, men de jag ska vara i första veckan. Hittar i stan nu, eller jag tror det. Idag gick det bra, hittade allt och gick inte vilse ^^

 

Yes, så ser det ut just nu. Är en hall och badrum med. Filmade innan, ska se om jag kan slänga upp det.

soRRy

2010-08-24 @ 23:40:44 Permalink Fail Kommentarer (1) Trackbacks ()

Skriver lite dåligt, men håller på med lägenheten och köper saker osv. Ska försöka slänga upp något imorgon med bilder från de senaste dagarna.

Känns anyway som jag har valt helt rätt. Umeå är en jättefin stad, björkar överallt och rent! Många bra affärer med.
Som sagt, återkommer på bloggen snart tror jag.

Umeå!

2010-08-23 @ 10:33:33 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sådär. Nu var jag framme. Alla väskor är tömda, så ja nu börjar det se lite fint ut.

Ska ner och köpa växter sen. Glas köper jag kanske imorgon istället. Mamma och mormor sover atm. Mormor har min säng och mamma sover ute i allrummet ^^

Ska beställa en ny säng från Ikea i veckan. En stoooooooooor.

Peace.

Harrys

2010-08-22 @ 11:48:23 Permalink Flum Kommentarer (2) Trackbacks ()

Igår hade vi en hejdå-middag. Personerna som var här åt kräftor (själv körde jag och hämtade en McFeast utan kött). Det var trevligt!

Sen senare på kvällen kom min systers kompis hit. Vi softade lite och de drack. Sen några minuter innan tolv drog vi ner till Harrys.

Per var vakt så sa hej hej till honom. Sen gick vi in och satte oss vid ett bord (som visst är bordet alla som jobbar där sitter vid, too bad nu är det mitt). Det var tråkigt så efter att de hade dansat lite drog de hem. Jag skulle också dra men precis då kom Emil fram och satte sig. Har inte träffat han sen i slutet av april då Vains of Jenna lirade. Så vi softade lite och båda tycker London äger!

Efter typ 5 Emilkramar drog jag hem. Kändes bäst så. Annars kanske Aladdin osv skulle börja igen (old Zätas historia, kanske kan berätta om det en annan gång..).

Kom hem, sen var det tänk att det skulle vara efterfest men pga lite saker hoppade vi det. Vi tar igen det nästa gång jag är i Falkenberg så det är lunch.

Nu är allt nerpackat och ska bara in i bilarna. Sen väntar en tågresa. En lång sådan. Är framme i Umeå imorgon på morgonen.

Peace out!

H.E.A.T!

2010-08-21 @ 17:18:39 Permalink Film & Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

Direkt från facebook:

Cap'n Eric Rivers Now there's 2 Erics in H.E.A.T... I'm the original though ;) Very proud and happy to announce Erik Grönwall as the new voice of H.E.A.T!

Jaha, där ser man..Intressant och lite jaha? Han har ju en bra röst och kommer nog passa bra. Känns lite skumt dock, nu är det verkligen ingen mer Kenny Kanin.

Keep on Dreaming!

Dancing with myself!

2010-08-20 @ 13:32:42 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart time för fest! Brutalfest. Wehoo!! Sista festen med super5an på ett bra tag.

Vi börjar hemma hos mig genom att gå till stranden och spela kubb och möjligtvis fotboll? Anyway, det blir awesome. Sen hem till festhuset och det är väl då vi börjar på riktigt.

Lyssnar på Generation X atm därav rubriken (har även på mig en Billy Idol t-shirt). Här får ni en bild på mitt hår som det var för någon vecka sen. (Bilden är direkt från minneskortet så därför är bilden gul/grön vilket beror på belysningen, är även för mycket magenta i bilden då kameran har lite av den färgen ja ni vet) På bilden är även mina läppar normala, idag när jag vaknade såg jag misshandlad ut. Har kanske ätit något som jag reagerade på. Träffar ni mig idag så kan vi låtsas att jag slog ner någon istället..



Ja det här var onödigt att skriva men jag har inget att göra tills folket dyker upp....



Edit: Några av er kommer inte se att bilden är lite gul/grön pga er skärm fixar det? I didn't know that before..

Umeå, why?

2010-08-19 @ 18:52:10 Permalink Tankar Kommentarer (6) Trackbacks ()

En del undrar varför jag hade Umeå som första val. Varför jag väljer att plugga så långt bort ifrån allt och alla jag känner. Tänkte ge ett utförligt svar nu.

Anledningen till att Umeå var mitt första val och egentligen att Sundsvall samt Luleå var mitt andra respektive trejde val beror på att jag tror man måste finna sig själv genom att vara själv. Det vill säga ta bort miljön man är van vid, miljön som skapar en del av en. Hur ska man kunna veta vad man vill när man påverkas så mycket av det runt en. Man märker inte påverkan själv förens man byter miljö.

Jag vill uppleva världen helt själv. Testa och se vem jag är när jag inte har det jag är van vid. Få växa, få lära och att få tid till att uppleva något helt frivilligt. Hur vet man vad man klarar om man aldrig testar?

Jag vill ha de där milen som mur. Mur mot tryggheten i det jag vet. Det finns kvar men blir svårare att nå, eller tar längre tid att få. När man inte lika lätt kan gå tillbaka i vanliga säkra mönster hittar man andra alternativ. Man blir självständig på riktigt. Det du inte klarar själv klarar du inte.

Sen ska Umeå vara en bra studentstad. Vintern lär bli kall men nice. Tillgång till snö och möjlighet att snowboarda lite lättare. Annan luft. Mer lugn i vare andetag. Norrsken! (En av mina måsten är att se norrsken)

Visst, jag är lite nervös. Då och då till och med livrädd inför de första dagarna ^^ Jag kommer ju testa mig själv. Vara i situationer där allt jag har är just mig själv. Tror dock att man behöver uppleva gränserna man har inom sig. Mina tankar säger att man behöver se världen genom sina egna ögon.

Så jag väljer Umeå för där kan jag öppna mina ögon lite till. Kanske finna lite svar på alla filosofiska funderingar. Kände att jag var närmre min personliga sanning när jag var i London. Så nu tar jag ett steg till för att nå något jag ännu inte vet vad det är. Vet bara att det krävs. Det kanske handlar om visdom eller bara om livet.

Nu kan jag snart räkna ner timmarna som jag har kvar i Falkenberg...

iPhone 4

2010-08-16 @ 18:33:35 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yes ppl. Beställde en idag. Telia hade ett rätt bra erbjudande så blir inte direkt dyrare för mig än vad jag betalar varje månad för att ringa och smsa med min vanliga. Så den kommer om ett par veckor. Nice nice!

Köpte även ett par jeans på JC idag. Har inte varit inne på JC på flera år (principsak) men när jag och Madde var i Halmstad sist så var jag där. Då såg jag ett par jeans som var nice och i små storlekar. Så nu säger jag hej till JC igen. Köpte även en tröja på Kappahl, deras barnavdelning brukar kunna vara rätt cool.

Cash.

2010-08-13 @ 10:46:24 Permalink Flum Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ringde Länsförsäkringar för en stund sen. Hon som har mitt ärande hade gått på semster igen. Huh? Hon kom ju tillbaks förra veckan...Fick prata med en annan efter en stund dock. Pengarna kommer komma in på mitt konto. De hade bara skrivit det i mammas namn av någon anledning.

Checkade en extra gång på Nordea. N' sure, 8ooo sätts in på måndag.

Wow kanske en del tänker (I know some). Jag vill också ha pengar. Skaffa ett jobb då. Nej men tänk en gång till, vill du ha 8oookr och få ett ärr på 16 cm, det syns rätt tydligt att du har blivit cuttad, sen får du inte glömma att innan det måste du bli opererad och innan samt efter ha ont (ge mig morfin ont). Genast känns kanske 8oookr som en 5oöring. Slår du ut pengarna på t.ex. tio år får du 8ookr/år. Det är en bra försäkring dock, utan den skulle man inte få något så jag klagar inte. Minns inte hur det var innan andra ärret...Men visst vore det kanske lite coolt att inte ha det..

Rainbow chick is back!

2010-08-12 @ 17:34:26 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har haft helt svart hår sen slutet av maj. Idag valde jag att slänga i lite färg igen. Är egentligen 4 färger nu..Bild kanske kommer, kanske inte, vem vet.

Folk klagade sist jag färgade håret lite mer neutralt. De blev nästan arga. Okii hej det är mitt hår shut up..Nu är jag rainbow chick igen dock. Lär vara det ett tag. Håret är svart, cerise (hur skriver man det i rätt form? ceriset öhhhh dunno?), rött? och blågrönt. Det är inte så det ska vara sen. Nej nej. Det ska vara svart, turkost och gröööööönt. Men känns bäst att använda upp lite av färgen innan man beställer nytt.

Fick min nyckel till lägenheten i Umeå idag. Den kom med posten. Awesome nu kan jag flytta och komma in. Fick även papper från skatteverket, så nu ändras min adress om några dagar. Sen fick mamma min post. Idiots. Det brevet var till mig, det är jag som har opererats för tarmvred....Jag pratade med personen bara för någon dag sen men hej vi skickar det till din mamma. Ursäkta kanske ska göra ert jobb lite noggrannare. Grattis till mamma, hon lär få 8oookr på sitt konto dock ^^ Får ringa försäkringsdamen imorgon igen....Orka. Hur svårt är det att göra rätt från början.......Ahh risk för att bli arg.

Drar till stranden vid 8. Blir hej till Hilde, Sandra och några tyskar. Kanske fler kanske inte. Intressant.

Fredagen den 13:e

2010-08-11 @ 10:35:14 Permalink Awesomeness Kommentarer (3) Trackbacks ()

Ja ni kan ju läsa på bilden. Tänkte bara tipsa er om ni vill göra något roligt fredagen den 13:e. Själv kan jag inte dra dit då jag jobbar på lördagen. Det är lite synd men så är det.

Peace.



Bilden är från Baby Jane's bdb.
De är bra live. De har mjuka hoods. De är fasaner på stan och roliga.

Vendetta's World.

2010-08-10 @ 11:10:48 Permalink Film & Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igår var det filmkväll eller ja filmnatt. Vi såg på V för Vendetta och Wayne's World 2. Två bra filmer som jag har sett så många gånger att jag inte ens vet antalet. Kom hem 2o över 3, så jag är lite trött idag..

Wayne's World, ettan och tvåan är roliga och man måste se dem helt enkelt.




V för Vendetta ( V for Vendetta) är en film man verkligen ser när man ser den. Man blir lätt indragen i den. Skulle  tro många av er har sett den. Dock kan man se den igen. Jag har sett den som sagt många gånger men man kan märka små saker varje gång man ser den. Sånt man inte märker de första gångerna man ser den.

Remember, remember the fifth of November,

the gunpowder, treason and plot.

I know of no reason, why gunpowder, treason

should ever be forgot


Lundun

2010-08-09 @ 12:42:37 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()

Här har ni lite bilder från andra sidan av mitt hem. Staden jag lärde känna världen i. Fann lugnet i stressen och poesin på parkbänken. Bilderna är tagna i Hyde Park.

Där jag fann mig själv och dig. Där djupare förståelse föddes. Visdom som växte. Sorg som bleknade.

London, huvudstaden i mitt hjärta.





Ghost?

2010-08-09 @ 12:42:27 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

OMFG and WTF som jag skulle kunna skrika tjejigt om jag skulle bott i USA. Lite så var det imorse dock, at work. Det händer visst lite underliga saker där. Jag har totalt missat det innan, eller trott att det varit personen jag jobbar med som varit vaken sent. Maybe not then.

Jobbade med Evelina. Jag läste en tidning vid halv tolv sen somnande jag efter det (runt tolv). Vid ett hörde Evelina att någon öppnade en dörr och höll på. Hon trodde att det var jag som var uppe och gick på toa och kanske satt uppe osv. Ljuden var inte tysta utan höga. På morgonen efter vi varit nere med frukost, så kom vi in på när vi somnade. Jag sa att jag somnade rätt tidigt, läste och sen sov jag. Då blev Evve lite annorlunda i ansiktet so to speak. 
E-  Nej va du var väl uppe och gick på toa vid ett?
S- Hmm nej det gjorde jag inte? Jag sov då. Vaknade av min mobil senare under natten men jag gick aldrig upp.
E- Men det var någon som var uppe.
S- Det var inte jag. Isf har jag gått i sömnen vilket jag aldrig har gjort innan.

Vi blev lite insane. Vi insåg att det inte var jag och inte Evve. Evve hade varit med om liknande saker tidigare. Jag har aldrig märkt något direkt, förutom förra passet då jag antog att det var Emma som var uppe på natten vilket det nu kanske inte var. Jag reflekterade inte över det då, bara tja varför var du uppe. Anyway, sen visade det sig att andra saker visst hade hänt under andra pass. Creepy stuff you know. En av personalen hade känt något hoppa upp i sängen, hon har en katt så hon tänkte att det var hennes katt tills hon sträckte sig efter katten och insåg att det inte fanns någon katt och att hon var på jobbet. En annan har känt någon sätta sig i sängen och nuddat hennes fot. En annan gång hade Björn köpt mat på kvällen och fåt växel över som han la på ett bord i sitt rum. Hon som jobbade med honom hade senare hört pengaljud (jag droppar kronor i min hand ljud) utanför hennes dörr. Hon tänkte va fan håller Björn på med, ska han inte sova? Hon var på väg att verkligen säga till honom. På morgonen frågade hon Björn what the fu*k han höll på med. Han förstod inget. Han hade ju sovit. Hon berättade om ljudet av mynt och Björn tyckte det var lustigt att hon nämnde det för mynten som han hade slängt på bordet var staplade på morgonen. Huh?

Det jag tyckte var mest creepy var när Evve berättade om en gång när hon började. Hon hade stått utanför dörren för att låsa upp och sett en blond tjej sitta vid bordet. När hon låste upp gick tjejen in till det ena sovrummet. Evve tyckte det var lite osocialt och ropade hej. Björn svarade och sa att han bara skulle duscha (var i badrummet). Evve gick in i sovrummet för att hälsa på tjejen. Ingen där. Jaha weird. Så hon tänkte att hon kanske gick in i klädkammaren, men det var ingen där. Galet. Wicked och allt sånt.

Jag vet inte om jag tror på spöken. Det finns säkert en förklaring till mycket men ibland känner man att ingen logisk förklaring räcker. Här hemma är det bara ringklockan som är lite läskig. När den ringer mitt i natten. Samt att den gör det hos farmor. Jag tänkte att det var vinden som tryckte in knappen men det är rätt vindskyddat vid ringklockan och man måste trycka rätt hårt.

Dunno vad som är true och vad som är untrue men seriöst det var creepy idag. Har bara två pass kvar. Två nätter. Kommer ju ha panik när jag ska sova och stelna så fort jag hör något.

tång.

2010-08-07 @ 22:50:21 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ställde mobilen på ett tidigt klockslag. Kollade ut, nja vädret såg lite dåligt ut. Tänkte väntar en timme. Yeah right. Sov lite mer än en timme. Jaja. Springa på stranden på morgonen är väl sak samma.

Var nere på stan då någon mamma och pappa känner hade sin svensexa. Han var dressed like a woman. Han dansade och sjöng. Först på torget sen genom Vänsterpartiets mic. Vad ska jag säga. Är nog bäst att inte säga något ^^

Anyway extremt varm dag idag. Havet var varmt med nu ikväll. Var faktiskt duktig och drog morgonträningen nu på kvällen. Fast lite mindre seriöst.

Tänkte att jag skulle fotat denna veckan. Det gick inte så bra med det. Imorgon jobbar jag så hela dagen, kvällen och natten blir det jobb. Slutar kl. 11 på måndag. Rätt nice att tiderna ändras nu, istället för att jobba 12.3o-13.oo börjar man nu ett par timmar tidigare och slutar ett par timmar tidigare. Fast imorgon börjar jag dock som vanligt 12.3o..3 pass kvar. 3 sen är det sluuuuuuuut. Inte för jobbigt är direkt jobbigt, inte fysiskt men man kan bli lite trött psykiskt.

Kort kommer nästa gång jag lägger upp nåt. Vet att det är tråkigt när det bara är ord som inte betyder något.

old?

2010-08-06 @ 23:59:02 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klockan är snart 12 och jag funderar på att sova. Haha. Det är fredag. Oj...

Dock har kvällen spenderats med friends på stranden och i huset. Flumm och spel som äger mer än fest i Falkenberg. Det gäller att festa sällan. Det är då man festar som mest. Annars festar man mindre fast oftare.

Det blir brutalparty om exakt två veckor. Då ska vi börja klockan 2. Nu kanske ni tycker oj vad tråkigt att inte festa imorgon och nästa helg, ja kanske det kanske men jobbar man så gör man. Om man festar varje helg hur ska man då uppskatta festandet? Är inte det lite oroväckande om man festar varje helg? Fattas inte något i ens liv då? Fyller man ut en tomhet i sig själv med fest? Med alkohol..

Eller är man bara ung och kanske lite dum? Är man ung så är man väl oftast osäker? Kanske börjar man bli old rent mentalt. Ser man på de som festar varje helg så verkar det som om de saknar något eller undviker något viktigt. Jag och ni, vi har aldrig varit de där som riktigt festat för att dricka. Föll kanske inte för grupptryck eller valde att dränka problem eller svåra saker med sprit.

Well. Genom att sova snart kan jag kanske vara duktig och springa imorgon. Skulle gjort det tidigt idag, men det var dåligt väder (otur ^^).

hUnd

2010-08-06 @ 17:19:42 Permalink Flum Kommentarer (2) Trackbacks ()

Bilderna är old då de är från Trysil men men. Hittade bilderna för någon dag sen. Finfin hund. Söt *.*



Det som är roligare är att man genom en annan kamera ser mer av miljön runt bilen.



För då ser man nämligen mamma som står utanför någon okänd människas bil och tar kort på dens hund.

Ha en bra fredag ppl! Ni som ska till Sonisphere imorgon, äg åt mig.
(fast inte när Hammerfall aka. Hammerfail lirar, fyfan va dåligt!)

Little London bby!

2010-08-05 @ 23:09:07 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tänkte bara se till så ni inte missade att Little London lirade på Sonisphere (uk). Sure de spelade på en liten scen men det kan väl vara lite power anyway. Little London är Sam's band. Grym dude som vet hur man festar och spelar biljard. Han har även fint hår. Det bästa av allt är att han kan säga UN CAFÉ som ingen annan kan. Kanske är det hans irländska del eller det genetiska som gör hans röst djupare då han har någon sjukdom som gör något med stämbanden. Minns inte vad det heter men det viktigaste är att han äger.

Little London's MySpace!




Sam live. Bilden är tagen och ägd av Martin Hoare (står en hemsida på bilden som är hans men för mig funkade inte sidan?)