Happy face and b-day!

2010-04-30 @ 11:52:21 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grattis igen, se till så dagen äger!

// Sanne-boy


fortsättning....

2010-04-29 @ 19:35:15 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja, så vi drar till Falkhallen efter att Hv71 har blivit svenskamästare. Vi går in genom den vanliga dörren där en del människor som jag av någon anledning föraktar finns även fast jag inte känner dem, känner deras blickar deras svaghet. Är rädd för att bli smittad. Ställer oss i kö då Johanna fick min biljett eftersom jag hade en över. Hon får en stämpel och the dude som gav mig the backstage pin står där så jag frågar honom om det är lunch om vi går in (då de inte har börjat släppa in folk till scenen, orkar inte gå runt byggnaden). Det var det så jag drar med Johanna. Visar en vakt the pin from hell och smuglar in henne med. Drar nerför trappan, runt hörnet knackar på dörren.

Folket är lite mer påverkade av ölen än när jag lämnade dem sist. Vi softar lite, väntar på att tiden ska bli the time. Medan vi var borta hade de fått mat och sånt där coolt. De börjar sminka sig efter kanske en timme eller något. De blir så fina! Jag blir glad för det verkar som de verkligen ser framemot det som väntar.

Någon gång senare blir det dags. De går upp på scenen och lirar låtarna jag fick höra i replokalen tidigare under dagen. De spelar lite fel på några få ställen, men det märker ingen. Publiken är lite töntig men vad gör det. Jag är så stolt och glad, han verkar ha kul, han verkar glad och det gör mig glad. Vikki V, du är en sån stjärnlik stjärna.

Efter the show drar vi ner för trappan igen, dock inte in till rummet utan sätter oss i soffan. En del dricker kaffe andra dricker inte det (jag). Killarna försvinner efter ett tag, de kanske skulle duscha eller dricka öl. Johanna och jag sitter kvar i soffan och får se Jesse (vains of jenna's leadsinger) gå förbi hundra ggr, han sjunger med. Rätt högt. Weird moment som inte behöver beskrivas.

Sen kollar vi på Vains Of Jenna. Giget är bra. Den nya sångaren funkar. Det känns väl lite konstigt att det inte är Lizzy på scenen men allt har sin tid. Ett par låtar är jag för van vid Lizzys röst men over all så funkar det bra och jag ser framemot att höra låtar som är skrivna med och till honom. Det som jag och en del andra skulle uppskatta är om han bara drog upp byxorna lite, han har inget under byxorna och let's face it, en del saker gör sig inte jättecoolt på bild.

Sen händer en massa andra saker, och sen blir vi körda till efterfesten där allt händer. Var mycket manlighet i Vains rum men killarna var som de var sist jag träffade dem, vilket var innan de drog till usa för ? gången. Efter efterfesten så kör en taxi in i min backspegel och smiter. Hej polis och hej sad face :/ Kör vidare till Varberg, lämnar folk kör hem och säger hej till Vikki och Ludde igen då är klockan halv fem kanske. Ludde får sova i soffan, han snarkade visst rätt högt. Vikki får hälsa på Gary. Vikki hostar och jag tycker han borde få bli frisk. Jag är trött. Alla somnar någongång. Jag vaknar upp och känner mig sjuk.

Kör till Ica och sen till Varberg, vi softar på Netto och sen i en park. Blir kaffe med (inte jag). Jag mår så sämst att jag är hur tråkig som helst. Fast det gjorde nog inte så mycket iallafall. Sen lämnar jag dem på tågstationen och drar hem. Duschar och sen dör jag i min säng igen.

Ja, ni ser ju hur lite jag kände för att skriva ner. Det hände en massa saker och ni behöver inte veta allt, right? Bjud mig på glass så kanske jag ger er en rolig personlig story.

24 April, the day of the days.

2010-04-29 @ 13:12:59 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu tänkte jag äga och skriva om helgen, om lördgen som några så vackert frågar frågor om.

Dagen började tidigt, efter att ha sovit sämst gick jag upp vid halv nio. Jag skulle till min syster vid halv elva och passa en bebis vid namn Nellie. Jag fixade lite med något i någon timme sen drog jag tidigare till huset i Skogstorp. Hela familjen D and D var hemma.

Softade runt lite och sen drog de till tippen. Jag var i huset. Jag och bebisen var i huset. Det började bra. Hon var tyst och awesome. Det här skulle snabbt ändras och skrikandet blev högre och högre. Jag testade allt, hon skrek mindre när jag bar henne så fick bära henne tills de kom hem igen. Jag försökte mata henne men hon ville inte ha mat. Hon skrek så nappen ramlade ur och skrek ännu mer över att nappen inte var i munnen. Panik gånger fem. Jag ringde min syster som precis hade kommit fram till tippen. Jag panikringde ett par gånger till. Min arm och rygg höll på att dö. Visst är bebisen liten men jag är inte superman you know. Till sist kom de hem och då blev bebisen tyst direkt när mamma kom. Jaha, jag som testade allt förutom att operera om mig till hennes mamma.

Drog direkt efter det då klockan var tolv. Var hemma i två timmar och bytte kläder och sånt tråkigt. Tog sedan bilen till Varberg. När jag var i Varberg visste jag inte vart jag skulle så fick ringa Vikkis väns mobil då de var i replokalen och bristen på sändning slår ut telefoner där fast Luddes äger på sändning trots alla andras failande.

Så Ludde fick ställa sig vid vägen så jag visste vart jag skulle köra. Hade dock aldrig sett Ludde innan men det var inte så svårt att missa en lång kille i svart hår och solglassögen (som sedan gick sönder :/). Så jag kom fram pakerade och gick till replokalen. Hälsade på resten av folket och en speciell Hand! hälsning till Vikki V. De skulle repa igenom lite låtar så jag lyssnade på det sen packade vi bilen med instrument och förstärkare. Volvo s8o är en fetto bil men bagaget är tiny. Vi fick dock plats med allt tack vara Chems och hans perfekta känsla för packning och stenar.

Efter det drog vi till lite hus och en affär. Öl och cola samt iPod. Efter det började tiden bli lite tajt då de snart skulle vara på soundchekning i Falkenberg. Vi drog, road trippade över motorvägen och sen var vi vid Falkhallen. Bar in saker till backstage delen någon gång efter det och alla fick en ful fast fin backstage pin. Vi checkade också lite på Vains Of Jennas soundcheckning. Lät fint och allt sånt.

The dudes som röker gick ut för att röka så jag följde med då jag snart tänkte dra. Jag pratade med Honk när jag plötsligt får en arm runt mig, jag är seg i hjärnan men inser rätt snabbt ändå att det är JP. Pratar lite snabbt med Jacki och JP innan jag känner att nja nu ska jag dra hem innan jag ska hit igen.

Drar hem, klockan är snart sex då Johanna kommer hit så vi sedan kan dra till Falkhallen igen för the show you know.

Fortsättning följer senare I guess........Stay tuned!

// San Suicide är sjuk.

I'm into fashion just because of you. Backstage och dum i huvudet.

Ball bal..

2010-04-28 @ 22:21:21 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klaga gärna på rubriken, haha. Nej men seriöst jag skulle ha skrivit om lördagen nu tänkte jag.
Ack och kvack jag insåg precis att jag inte kommer orka skriva något ikväll. Är fortfarande sjuk,
är sjukare. Insane.

Återkommer om helgen imorgon, kanske.

Gillar mina byxor.

2010-04-27 @ 21:46:13 Permalink Kläder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yeah mina byxor är fina! Tycker jag anyway.

Jag har rätt rejält ont i halsen, har börjat hosta med. Blev smittad i helgen och nu tar the sickness over.

Hold my hand again, paperheart!


No time.

2010-04-26 @ 22:55:36 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen ägde, men jag orkar inte skriva något om det atm. Inte orkat skriva något här på flera år, men det är för jag inte kan bestämma mig för hur skiten ska se ut.

Köpte tikket till SiESTA! innan, inte så mkt band direkt som passar awesome i min värld men det blir sista tiden med superfemman på kanske flera år. Sorgligt men jag tror vi känner varandra för bra för att helt tappa kontakten. Hoppas jag anyway.

I miss you though, it's not the same without you..Well boii kom hem snart!

Ny header, fast inte party yet.

2010-04-17 @ 10:57:44 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slängde ihop en ny header, så ni slipper må lika illa. Står helt still i den kreativa-header delen av min hjärna. Antar att den funkar okej ett tag?

Körde nyss pappa till tippen (han drack igår så behövde taxi). Han slängde lite grenar och sånt.

Drar till min syster vid halv tre. Mr Dymling fyller år så det firas väl med tårta skulle jag tro. Efter jag har sagt grattis och hej till bebisen så åker jag hem för att hämta mat och dricka. Sen friends, blir det party hos Sanera som jag så vackert skrev igår.

Ni får ursäkta att bloggen är i testform än. Jag vet inte hur jag vill ha den. Ha tålamod.

Over n' out.

Avatar

2010-04-16 @ 23:48:54 Permalink Ps. Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hittade äntligen tid och energi till att göra mig själv till en Na 'vi. Borde kanske lagt ner arbetet på att göra en header istället, men det får bli en annan dag.

Imorgon är det fest hos Sanera och det kommer bli galet kul. Ska dricka vit rom och softa!

Med tanke på bilden kanske jag borde nämna något om filmen. So here we go. Jag tycker filmen var fin att se på. Tycker manuset är lite (eller snarare mycket) ripp off på Pocahontas. Känns som framtidens Pocahontas. Det gör väl inget egentligen men känns som det kanske skulle vara lite mer kreativt att ha ett annat händelseförlopp. Som sagt, fin att se på.




 Tryck på bilden!