Tillbaka i mitten.

2014-10-20 @ 13:24:00 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Efter ett par dagar på västkusten och i Norrland är jag nu tillbaka i mitten, hemma. Gårdagen spenderades på flyg och buss. På lördag ska jag tillbaka till Arlanda. Inte för att flyga utan för att hämta finaste killen. Älskling kommer äntligen hem efter vad som känns som en evighet  ♥
 

Helgen blir mysig och säkert alldeles för kort. Som tur är så ställer man ju tillbaka klockan så vi får en timme mer tillsammans  ♥ På måndag börjar jag mitt nya jobb med en pendlingstid som är mindre trevlig. 4,5h/dag blir det sammanlagt. Tidiga mornar och sena kvällar. Men värt det, behöver erfarenhet av myndighetsutövning så en tjänst som socialsekreterare är jag väldigt glad över att jag fått. Jag hoppas jag kommer trivas bra och göra ett bra jobb. 

En natt klar, flera kvar.

2014-10-05 @ 12:59:15 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igår åkte min pojkvän till Kina med två kompisar. Blev genast väldigt tomt här hemma. Man vänjer sig snabbt att bo med någon och dela allt vardagligt med. Saknaden blir speciellt närvarande när jag ska sova. Blir extra tomt i en stor säng.
 
Ska ge mig iväg på resande fot med om ett par dagar. Så tiden går nog lite snabbare när jag inte är hemma. Ska först till västkusten och sen upp till norrland. Men först ett par ensamma dagar hemma i lägenheten.
 
Låt de här tre veckorna gå snabbt, tack!

LOVE OF MY LIFE

2014-10-03 @ 11:03:40 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

 
♥ 
 

Nervös.

2014-10-02 @ 09:21:11 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nästa vecka ska jag på arbetsintervju. Hade varit helt underbart om jag skulle få jobbet men om de har kallat dit socionomer med så tror jag det blir svårt. Ska göra mitt bästa för att visa att jag kan dock. Ska plugga på SoL nu i dagarna tänkte jag. Så det är helt färskt och fint i huvudet.

Höst på balkongen

2014-10-02 @ 09:18:47 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igår slängde jag ihop en liten höstkruka på balkongen. Så nu är det inte helt tomt där ute.