Later!

2013-11-22 @ 22:38:31 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Drar till Marocko imorgon. WOAH. Surfcamp i en vecka. Se solen som knappt existerar i Norrland längre. Ska bli SWEET. See ya!

Klockan tre går solen ner.

2013-11-14 @ 21:40:12 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Börjar bli mörkt rätt tidigt nu. Börjar kännas. Trötthet..

Är mycket med skolan just nu. Har hemtenta i kriminologi och massa seminarieuppgifter i magisterkursen. En uppgift märkte jag ikväll. Den ska redovisas imorgon, med powerpoint och allt. Panik. Men slängde ihop nåt trams så har iaf nåt att redovisa. På hemtentan är 2/4 helt klara nu. Blir till att skriva klart resten på lördag och söndag. Imorgon är jag i skolan hela dagen. Börjar 8.15. Behöver gå upp rätt tidigt då vi kommer vara längst bort på campus i en sal jag inte än hittar till samt att jag först måste skriva ut lite på biblioteket.

När jag kommer hem blir det lite powernap då jag ska jobba på kvällen. Börjar med att fota och sedan hjälpa till att städa. Såg att mitt lag jag provjobbar för ska jobba på lörgadkväll med. Tror inte jag hinner det, är en hel kväll och natt som går bort, så en halvdag försvinner på grund av det. Tror inte jag har tid helt enkelt. Lite synd då det var kul att jobba med dem men men. Är med i marknadsföringslaget nu, hämtat mitt arbetspass och allt. Yo!

Märks att det börjar bli lite kallare. Rancid är inne mer och mer nu och bara ute korta stunder. Han satt nyss i ett träd och jamade. Igår ikväll hade han smitit in eller blivit kidnappad av ett par grannar i byggnaden bredvid...

 

5th of november

2013-11-05 @ 22:19:44 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag fyller Matilda år så grattis grattis!

I helgen kommer Johanna och Sandra upp, ska bli kul! Annars händer inte så mycket just nu, skola skola skola. Kom hem från Umeå sent i söndags. Firade Halloween i fredags och i lördags, var galet kul!

När jag och Rancid kom hem till Luleå så åt han först lite innan han sprang ut. Efter att han hade varit ute några timmar hade han samlat på sig tre möss som han lämnat vid dörren. Mindre nice.

Snart dags för Marockoresan. Känns konstigt att vämre och sol ens finns. Är snö ute och solen har jag inte sett på ett par dagar..

Remember.

2013-11-05 @ 22:16:59 Permalink Flum Kommentarer (1) Trackbacks ()