New Model No.15

2012-04-30 @ 15:42:20 Permalink Kläder Kommentarer (0) Trackbacks ()

kent.

2012-04-29 @ 22:37:55 Permalink Film & Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fan vad jag älskar det fantastiska bandet.

Igår. Idag. Imorgon. För alltid.



Blondis.

2012-04-29 @ 14:34:09 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()










Igår softade jag hos några utbytesstudenter och deras vänner. Var trevligt å sånt! Åt god mat, såg på när Ruth visade sina kunskaper om DNA och genetic engineering. Dock var alkoholen som anvädes inte tillräckligt ren så vi kunde inte se jordgubbarnas DNA den här gången.

Börjar acceptera det blonda håret. Lite. Fortfarande inte övertygad att det passar. Vet att de flesta säger så å ja det kanske passar när jag är sminkad och glad. Well well. It will be like this for a whileeee.

Rosa rosett roar Ryssland.

2012-04-25 @ 23:17:02 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()



Snubblade förbi den där fina saken på Shock's hemsida tidigare idag. Hårspänne. Kostar 49:-

Bra tips om ni återigen vill ge mig något när jag fyller år.

B. B-uppsats. Brottsoffer.

2012-04-25 @ 12:23:11 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Just nu är det 13 böcker som ligger spridda i närheten av sängen. Där jag har börjat mitt pluggande. Åh vad det är tråkigt att läsa och anteckna viktiga sidor. Känns skönt att jag har kunnat börja nu dock. Att frågan/frågorna är relativt fastställda och att jag kommer kunna disskutera b-uppsatsskrivandet med duktiga Emma.

Ska försöka hinna skriva klart syfte, frågeställning, metod och delar av teorin denna veckan. Eller i alla fall klart med metoden. För Emma är grym och är nästan klar. Innan jag egentligen har börjat. Haha! Åh tänk om man var så smart. Har en tenta nu i maj med men den förtränger jag lite nu. Hinner plugga till den. Hoppas jag. Heh.

Heart Attack.

2012-04-23 @ 22:53:53 Permalink Genom pennan i min hand Kommentarer (2) Trackbacks ()


I mitt hjärta finns sår, blödande spår från dig.





(nåt ofärdigt 2011)

Behöver egentligen skriva av mig. Skriva ner ord. Trycka ner pennan mot pappret. Pressa så hårt att det nästan går sönder. Fast jag kan inte. Jag har ingen ork alls. Då är det lite illa. Det är alltid när jag mår mindre bra som det dyker upp ett behov och en kreativitet i mig. Dock är jag ibland en individ med bristande energi i just de här tillfällena. Då när jag behöver det som mest. Skriva ner ord. Trycka pennan mot pappret. Pressa så hårt så det nästan går sönder. Så hårt så det nästan går sönder, istället för mig.

En vän vid havet

2012-04-23 @ 22:46:29 Permalink Genom pennan i min hand Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag minns den du var, minns att jag ville stanna kvar
i de där sekunderna då tiden inte var vår fiende
När havets vågor applåderade åt våra barnsliga spår i sanden

(Nåt ofärdigt, 2011)

Tidig tvätt.

2012-04-23 @ 18:00:45 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tvättade som vanligt klockan 7 på morgonen. Var helt förstörd när jag var klar. Var TRÖTT. Sov inte så mycket i natt så att gå upp tidigt och tvätta gjorde inte livet lättare. Inte för det är svårt att tvätta..

Somnade om sen, efter tvätten, vid halv tio ungefär. Sov till två. Säger ju en del hur förstörd och TRÖTT jag faktiskt var. Blä.

Nu funderar jag på vad jag ska äta. Pasta kanske. Det har jag hemma. Funderar på att smita iväg till Ica och köpa något litet. Lök kanske? Ah vet inte. Mat är klurigt ibland.





Inte så mycket snö kvar! Dock kommer det väl mer i veckan..



Äter inte fisk. Är veggiiiiis. Men tog kort på några (dessvärre döda) på Coop. De fick en fin discobelysning så de ser nästan glada ut. Men det är de nog inte. För de kan inte känna något. Eftersom de är döda.

Ibland kan man vara lite avundsjuk på de döda fiskarna i frysdisken. Bara ibland. För ibland är det inte underbart att känna. Don't get me wrong dock, är helt underbart att känna med, ibland.

Brottsoffer.

2012-04-23 @ 17:55:19 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Funderar hit och dit på den just nu mindre underbara uppsatsen i kriminologi b. Funderar på att välja att skriva om brottsoffer. Mer exakt är inte min formulering av frågan. Än. Ska till campus imorgon och utöka min hög med böcker på skrivbordet om just det ämnet.

Vad är ett brottsoffer? Och vad innebär det att vara ett brottsoffer? Vad finns det för övergripande attityd/attityd till brottsoffer i samhället?

Hej. Jag behöver tänka mer. Mår dock inte helt awesome. Tänkte ringa min läkare på onsdag och kanske ta steget och höja medicinen. Går bara en gång till. En sista gång. Sen får jag testa andra eller nåt. Gah. Ångest är onödigt. Mhm.

Skate n' Shoes

2012-04-23 @ 17:51:39 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()


Köper nog en present till mig själv i veckan. Fyller inte år än men om den finns kvar i slutet av veckan så får det nog bli pre-birthday for me.


Om någon vill ge mig en present när jag fyller år så kan jag fint och glatt tipsa om de här skorna. 350 kr ungefär.
Skor - Women - Platåskor - Demonia Clash 430
Egentligen egentligen, så vill jag ha de här skorna en massa. Dock kostar de som minst 900 kr. Så är lite way too much atm. Men en dag blir dem mina, oh yes they will.

En sak jag måste köpa med innan jag kan börja lära mig åka skateboard är hjälm. Har ju en, som jag har när jag åker snowboard men den är nog liiiiite för varm för sommarskate. Borde även köpa knäskydd. Eftersom mitt högra knä lätt dör. Igen.

Rosa tröja.

2012-04-21 @ 13:09:59 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Tröjan som jag beställde för ett tag sen är nu hemma hos mig. Yeah!


Igår var en rätt mindre kul dag. Panikångest kan ju dö. Men nu ska jag inte vara depp och gå igenom allt jag gick igenom igår, är ju en ny dag. Så då ska man väl sluta vara sad och party istället. Mhm!

En liten kul sak fast ändå inte så kul var att jag blev tillfrågad om jag ville vara modell till ett skivomslag. Heh. Hade säkert varit kul. Lite iaf. Men befinner ju mig återigen i Umeå så tackade fint men bestämt nej. Bilden skulle tas i södra Sverige. Lämnade ju precis den platsen.

Har slängt i väg lite fler jobbansökningar inför sommaren. Att det ska vara så krångligt att få tag i vissa chefer. Aja. Vi får väl se hur det blir till sommaren. I värsta fall får jag väl göra mitt bästa och leva på det jag får tillbaka på skatten.

Ord är bokstäver i gemenskap.

2012-04-18 @ 13:22:56 Permalink Yesterday Kommentarer (0) Trackbacks ()



Snälla vänner man har ibland... Han menade ju inte att jag var ful innan haha men verkar ju som det när man läser.. Är van vid deras flum dock.



De körde Saw-style på Ica i Ume.



Förfest med popcorn och gameeee!



Igelkottis.



Saknar London. Ofta. Mycket.

Gårdagen i Götlaborg.

2012-04-15 @ 16:04:59 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()




Hej!



Suddig bild på Dregen.



Sticky!!

Var en riktigt kul kväll. Jag var dock astrött men det gick bra ändå. Yo. Blev softar efterfest med som Andreas styrde. Musikalisk sådan. Så är trött nu med, inte fått så mycket sömn. Träffade fina vänner jag inte träffat på länge på Sticky, samt nya människor. David var där. Sleezy var där med tjej. Peter var där. Freddie var ju givitvis där. Plus tusen till. Grymt. Tack ppl för kvällen!

Skatepojken.

2012-04-15 @ 15:57:03 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bilderna har jag bara snabbt fixat via Instagram så kvalitén är egentligen bättre men palla lägga in bilderna. Lättare att bara kopiera..heh.


Trött tjej som väntade på Skatepojken.



Hängde i Falkenbergs park med Skatepojken. Han åkte, jag såg på. Är ju bara en snöåkare än så länge.
Ungen på bilden var för övrigt det gulligaste jag sett.



Återigen en dag i parken med Skatepojken. Två skaters som softar i solen. Det gjorde jag med.



På en mack någonstans på väg till Småland. Servetten som fixar va.



Inomhuspark i Jönköping. Var där med Skatepojken (oväntat..) och några av hans vänner. Dåligt väder ute så fick hänge inne.



Snygga kaniner i hallen. Passande påskigt.



Fin fin kanin.



Trött tjej igen. Hängde på balkongen när Skatepojken jobbade.

Svenska städer. Plural.

2012-04-13 @ 22:10:59 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Det är öde här för jag har och åker runt i Sverige. Varit i Falkenberg, Nässjö, Jönköping och i skrivande stund är jag i Göteborg.

Drar till Falkenberg igen på söndag innan jag reser hem till Umeå på onsdag.

Så ni förstår nog att jag umågs med människor, sover, går på toa och massa annat vilket gör att jag inte hinner eller känner för att logga in och skriva. Är upptagen med att leva.

Fest för några vänner imorgon. De har släppt en skiva och det ska firas!!

Inget aprilskämt. På riktigt.

2012-04-01 @ 18:15:47 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det har snöat hela dagen och snöar än. Ja...

Extra skönt att dra söder ut i slutet av veckan nu dåååh. Gillar snö men det var onödigt att det kom mer nu. Kommer ändå inte hinna åka mer bräda då backarna stänger efter påsk.

Vet inte hur mycket snö som har kommit. Vill inte veta. Är en del i alla fall. Gah.

Cambilder från igår.

2012-04-01 @ 10:55:21 Permalink Yesterday Kommentarer (0) Trackbacks ()