Vi drar till fjällen, fest hela kvällen.

2011-11-28 @ 20:22:24 Permalink Awesomeness Kommentarer (1) Trackbacks ()

Yes sir, men Markoolio får inte följa med!

Lite impulsivt men jag bestämde mig för att följa med till Hemavan under StudentSkiiiiiiii. Kommer bli underbart! Buss, boende och liftkort gick på lite under 2000:- så det är ju grymt. Blir åkning i 4 dagar typ. Resan är betald men som julklapp önskar jag mig bidrag till den ändå så jag kan anväda lite av det jag la ut till Svalbard istället.



Alla de backarna kommer jag kunna åka i då det går buss till Tärna med. YEAH.

Bild istället för ord.

2011-11-28 @ 14:02:24 Permalink Kläder Kommentarer (2) Trackbacks ()




Här är till er som inte gillar ord. Bilderna är sämst men det är iaf det som snart kommer hem till mig. YEAH.

Klick. Klick. Klick.

2011-11-28 @ 13:44:59 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så lätt är det att bli ägare till ett par skor, en klänning och ett par coola leggings. Yeah!

Living dead girl

2011-11-25 @ 15:07:23 Permalink Ps. Kommentarer (1) Trackbacks ()




Politisk läsk.

2011-11-25 @ 14:39:19 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dricker läsk. Vet inte varför. Mest för det stod en flaska på skrivbodert I think!

Tänker inte skriva den ständigt förekommande meningen eftersom ni borde kunna den vid det här laget. För att ge er en liten hint så hade vi en inlämning idag (en datauppgift med variabler åhh så underbart, alltid. NEJ.) sen har vi ett grupparbete som ska in på onsdag. Yeah! So far so good aye? Det var det vi har i jämförande politik. Den kursen avslutas den 9:e december med en tenta. Ska bli skönt att bli av med den kursen. Inte för den är så klurig utan för den mest är dryg. Läser just nu också politisk filosofi. Vi fick äran att skriva en uppsats tills den 2:a december. Lovely. Nä.

Snart börjar krim-plugget igen dock. Ska bli nice med något som är lite mer extremt intressant. Politisk filosofi läser jag resten av terminen men den kursen är ändå alrite.

Sitter och kollar med ledsna hundögon på datorskärmen. Vet inte om jag vågar boka Svalbardresan. Alltså för december. Det går ju åt pengar innan jul (alltid massor, julklappar å sånt). Bokar jag resan nu och åker efter tentan nån gång så har jag räknat ut att jag inte borde missa något av betydelse i skolan, meeeeen jag lever utan marginaler när det gäller kontot. Därför är det nog bäst att vänta tills januari. Även fast det är mer med skolan då och resan blir dyrare den månaden för då går det in i en annan säsong där. Fast då blir det inte på gränsen utan då har jag lite att röra mig med. Om jag inte vinner massa pengar på min trisslott som jag måste hämta ut (byta mot en med 25kr i vinst). Sannolikt blir det ingen vinst så jag får ledsamt vänta tills januari. Om jag inte väljer att ta bort en av turerna iofs. Dock känns det dumt för hur ofta åker man till Svalbard?

Ni får välja.

2011-11-21 @ 20:15:35 Permalink Foto Kommentarer (4) Trackbacks ()



Tänkte att ni skulle få äran att bestämma "temat" på nästa bild jag tar (när det nu blir vet jag aldrig exakt). Ni får nog stå ut med mitt ansikte eftersom det är lite svårt eller mest krångligt att hitta folk som ställer upp. Speciellt här uppe. Bor/är du i Umeå eller i närheten och vill bli fotad så call me (har du inte mitt nr så lämna en kommentar..)

Har ju varit en del. För att nämna några:
Kakmonstret
Guldlock
Leopard
Pirat
Katt
Militär
Tjej med hatt
Tjej med prickiga runda öron
Bubblegum-girl
Björn

Jag har lite funderingar men kom gärna med förslag är ju ändå ni som får se det så...

Vandraren.

2011-11-21 @ 00:48:15 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bordman. Syd-sydvästman. Nordman. Osv.

Ikväll/natt har jag vandrat likt en skugga genom mörkret. Poetiskt smög jag mig fram genom den luriga natten. Typ. Har gått hem från början av typ Haga till mitt lilla hem här som jag inte skriver var eftersom jag är paranoid. Lite. Var skönt att gå. Har gått en mil idag utan att ljuga eller överdriva. Okej. Kanske baaaaara 9km men det är ju samma sak. Almost.

Att vandra genom staden och sånt i mörker sent på kvällen eller natten ensam är sådant min syster sätter kaffet i halsen över. Om hon nu skulle dricka kaffe vilket hon inte gör, men you get it. Kan lugna ner min syster och mest sannolikt även min mamma och andra oroliga varelser där ute genom att säga att det är säkert. Det är nog säkrare än att gå mitt på dagen to be honest. Sen är Umeå inte så värt farligt, inte vad jag vet i alla fall. Kanske om man är med i ett gäng om sånt finns här. Noll koll angående det.

Vandrade själv många nätter i London. Genom delar av London. Är inga problem. Är säkert. Tycker jag. Tror jag. Inget hände och var aldrig nära att hända. Känner mig trygg på gatorna där. Även i små gränder. Det finns en del kameror i staden där som ni säkert vet men sen är det alltid folk vakna. Man är inte ensam. Skulle något hända så hör nog flera ens HELP. It's safe.

Göteborg har jag klarat mig finfint i med. Och även i Falkenberg. Dock är Falkenberg det stället jag känner mig minst trygg på. Om något skulle hända så tror jag det är i den staden. Den känns osäkrast. Är där man går kortast sträcka men är hm nog mest lurigt där. Så oroliga människor, jag klarar mig fint i mina batmanskor under nattliga promenader i städer.

Nu ska jag fan sova. God natt!



Bild tagen med telefonen på vägen hem.

Purple rain.

2011-11-20 @ 20:21:00 Permalink Ps. Kommentarer (0) Trackbacks ()



Är inte hemma när detta publiceras. Är och planerar en KENT-FEST. Oh yeeeeeah.

Snus. Nä. Snö.

2011-11-20 @ 16:55:58 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart ser inte marken ut som snus! Dvs jord. Snöade visst innan idag. Så yeah nu äre på väg! Finally. Bara en månad försenad.

(Förra året snöade det den 14:e oktober)

Min asiatiska korridorrfriend var överlycklig. Så då blev jag det med för folk är så negativa mot snön. Dumt. Snö äger ju liksom ^^

Día de los muertos

2011-11-20 @ 12:18:19 Permalink Ps. Kommentarer (0) Trackbacks ()



4 dagar och idag är det lördag.

2011-11-19 @ 14:51:51 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Var 4 dagar sen jag bloggade och jag har märkt att ni undrat lite. Varit en del med skolan (som vanligt) sen har jag lekt modell. Showen var igår så nu blir det nog lite lugnare ett tag. En mindre grej på schemat iaf.

Igår när jag kom hem så fick jag dum panikångest. Inte det bästa att få, speciellt inte när jag redan har hjärtklappning (biverkning av en allergimedicin som jag måste ta i 7 dagar, är inne på 6:e dagen nu). Så ah, jag är rätt död idag. Panikångest tar ju allt från en. Sliter ut all kraft och ens hjärta.

London-bilderna ligger i kameran och väntar. De kommer. Jag behöver bara andas.

Låt mig återkomma.

2011-11-14 @ 18:10:10 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Något är fel med mig. Eller ah. Verkar som jag inte tål något eller någon ^^

Fick dra till primärsjukvården igår då vårdcentralen redan stängt. Hade fått utslag och nästan kliat/rivit sönder mig dagen och kvällen innan. Så kände inte för ett till sådant dygn. Fick lite mediciner sen drog jag hem. Sov 15h...

Nä. De nämnde inte något om biverkningarna. Att man kan bli trött eller få hjärtklappningar. Vilket jag fick. Vilket jag har. Och kommer att ha i minst 6 dagar till. Sen slipper jag kanske antihistaminet.

Missade föreläsningen tidigare idag eftersom jag sov. Underbart. Gjorde kanske inte så mycket iofs. Fast ändå. Imorgon ska jag iväg och leka modell igen. Var iväg i söndags då vi tränade in hur vi ska gå. Är hemma igen i Sverige för er som missat. London-tiden kommer hamna här. Bilder och sånt med. I just need some time aye.

Hejdå Sverige!

2011-11-07 @ 12:29:53 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()



Försökte ta familjekort med kattten. Gick inte så bra. Ingen av oss blev charmiga ^^



Ser lite ledsen ut ^^ Men är glad för snart eller ah ikväll är jag i London!

London calling upon the zombies of death!

2011-11-06 @ 16:06:58 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()



Imorgon flyger jag äntligen till mitt andra hem. Till fina London!



Bor i en lägenhet i Camden den här gången. Blir dock inte lika länge som sist. Utan är hemma igen om ett par dagar.

Dokumentär.

2011-11-04 @ 12:09:43 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Såg på en dokumentär om Manson precis. I en scen så ligger han i en säng och kramar kudden typ. Kollar in i kameran och blundar sen. Mitt hjärta stannade nästan då. För jag insåg ännu mer hur lik en annan pojke är just honom. Finfint.

Nu ska jag snart ner till stan och växla pengar. Sen plugga.

Kvällsflum.

2011-11-03 @ 23:38:54 Permalink Flum Kommentarer (1) Trackbacks ()

Har pluggat tillsammans med Emma och Johanna idag. Känns lite bättre inför tentan nu. Känns även nice att ha en cdspelare som tar tre skivor på skrivbordet. Dock verkar något vara fel men det kanske fixas imorgon.

Katten som är nyfiken, Rancid, råkade hoppa ner i toaletten innan. Haha. Hörde bara plask när jag tvättade en sminkborste. I toaletten var bara vatten btw. Fäller alltid ner locket men hade tänkt göra det på vägen ut från badrummet då jag skulle ha torkat av borsten på papper. Aja, anyway, han blev blöt och är kanske lite lugnare nu. En stund.


Ni ska få se mitt vackra skal som jag har på mobilen med btw. Åhh jag måste snart packa så jag kan fokusera helt på plugget. Dumma tenta...

Mellanie hade bakat en jättegod chokladkaka idag. Tack för jag fick äta av den! :D Om inte mina Ume-föräldrar hade varit i Umeå hade jag nog aldrig stannat kvar här. De får mig att orka. Samt ger mig underbart god mat.

Något mer. Öh ah. Jag ska visst leka modell när jag kommer hem från London. Mer om det längre fram.

Nu ska jag kolla Criminal Minds innan jag hoppar ner i sängen och sover. Förhoppningsvis tidigare och bättre än vad jag gjorde i natt. Begravningen i somras är för svår än. Jag klarar inte ens av att börja bearbeta den.

Tentapanik

2011-11-01 @ 22:22:08 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så ord lär utebli ett tag. Kanske. Ni ska få se en vampyrbild med. Dock vet jag inte när.