Flytt.

2011-03-31 @ 11:35:43 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Flyttar ett par dagar. Bor i mitt andra hem skulle man kunna kalla det ^^ Sov där igår och åt kladdkaka. Awesome.

Så bloggen är lite fail ett bra tag till. Mer än vanligt då. Var hos studievägledaren nyss så när jag bor hemma hos mig igen så kan jag berätta varför jag var hos henne. Spännande va? Nej jag vet, det är icke spännande men vi kan låtsas!

Peace out, I'm going downtown!

Likt.

2011-03-29 @ 08:17:13 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()





Lite likt är det ändå. Var Saman som nämnde det och visst finns det likheter?

Nu ska jag dra till föreläsningen. Blir sedan uppringd 13.05 av sjukhuspersonal. Tar det aldrig slut..

Before I Forget.

2011-03-28 @ 17:32:23 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skrev att jag skulle skrivit igår men jag var aldrig hemma igår så det var lite svårt. Nu är jag dock hemma så nu har jag möjlighet att skriva.

I lördags så var jag och Mellanie på bio. Det var kul! En hel stor eller snarare gigantisk popcornfyrkant (vad heter sådana, popcornskål-låda-grej?) gick sönder när vi skulle lämna biosalongen när filmen var slut..Hmm ja. Den var full. Vi hade bara ätit några få så well trappan där den landade och valde att sprida popcorn blev ju fin...Vi såg btw Hur många lingon finns det i världen. Den var rätt bra/okej.


Märks tydligare nu att mitt minne påverkas av medicinen. Speciellt eller mest korttidsminnet. Det är lite galet så ni får försöka komma ihåg att jag för tillfället har lite sämre sådant.

Att åka bräda var nice. Kändes inte riktigt som vanligt men det kanske berodde en del på vädret som gjorde att stolsliften var stängd och därmed blev det lite krångligare att ta sig till vissa backar. Var inte lika smidigt.


Lagom trött när jag skulle åka tågen dit..Försenad och därmed extra tid i Gävle resulterade i andra bilden.



En av de få dagarna då den liften var igång. Visserligen var det intressant att åka bräda efter en pistmaskin och skoter men jag föredrar nog ändå att stolsliften alltid är igång. Dock var det för mycket vind och säkerheten är väl viktig.

Jag är så extremt trött så måste sova lite. Hajdåå!

Tåg, tenta och trött.

2011-03-26 @ 16:03:59 Permalink Daily Dance Kommentarer (2) Trackbacks ()



Tänkte bara säga hej igen. Såg att en del av er har tittat in varje dag, ni är duktigare än vad jag är..Har åkt bräda i en vecka nu så då var det bara backarna som gällde. Är hemma i Umeå igen. Kom hit vid sju imorse. Skulle egentligen varit framme halv sju men åker man med SJ kommer man aldrig i tid det vet väl alla numera. Var en dude med systemkamera som underligt tog kort på mig på tåget. Han stod framför mig och försökte inte ens ta kort i smyg..

Började hemfärden igår vid tre. Åkte då bil från Kläppen till Malung. Där jag sedan tog en buss till Vansbro. Väntade in ett tåg där i någon timme och åkte sedan med det tåget till Borlänge. För att vänta där på ett tåg till Gävle. Sedan var det bara att vänta där en stund till och ta sista tåget till Umeå. Det sista jag åkte med innan jag kom hem vid halv 8 var en taxi. Fattas bara flyg och båt..

Var hemma en halvtimme. Pluggade in det sista inför tentan. Intressant att det jag lärde mig på tio minuter imorse kom på en fråga på tentan. Tror tentan gick okej, satt bara en timme. Mer verkade man inte behöva. Glömde dock ordet agent..Visste att det var något på a men mer ville min hjärna inte minnas. Spelar ingen roll, det ordet har ingen direkt betydelse för om jag blir godkänd eller inte.

Efter tentan hämtade jag ut finfin post! Fått en del grejer under veckan. Kan visa er senare eller ja imorgon. Ska kanske iväg och bowla idag/kväll så återkommer med bilder och flum en dag efter idag.

Bye for a while.

2011-03-18 @ 14:00:04 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åker i natt och är framme i Kläppen imorgon. I'm on the nightrain ready to crash and burn som Axl sjunger...

Så kommer åka i backen med min bräda och dissa bloggen ett tag. När liften stänger så kommer jag umgås med människor samt plugga. Usch för teori-tenta.

När man åker så måste man ju såklart ha bra musik i hörlurarna. Vissa låtar med följande band funkar, finns massa fler i min fina snowboardlista.












Spott i fé.

2011-03-17 @ 17:23:36 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Med tanke på att det är rätt sweet att slippa krångla med att få in all musik på telefonen, eftersom well Apple är ju äckliga på att vara smidiga..Kick ass musik är ju ett måste när man brädar i backarna så fixade Spotify till mobilen innan idag. Enklast och därmed med på min lista. Så nu kommer jag inte vara medveten om hur dålig reklam det finns att trycka in mellan låtar.

Har nästan packat klart. Det sista tar jag imorgon. Nu återstår det väl egentligen bara att plugga..Tråkig grej det där.

19.12.8.7.

2011-03-17 @ 11:31:03 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kom hem från läkaren nyss. Medicinen verkar men blir till att höja dosen från 5omg till 1oomg. Känns bra även om det kanske blir en vecka med biverkningar. Behöver starkare medicin så värt att må lite illa om det får en att må som man ska.

Medicinen har som sagt börjat verka. Innan medicineringen låg min ångestnivå på 19 (vilket tyder på svårare ångeststörning typ) och depressionsnivån låg på 8 (vilket tyder på hög nedstämdhet skulle man väl kunna säga). Nu idag låg ångesten på 12 och depressionen på 7. Så har blivit lägre men är fortfarande högt.

Igår var jag först hos Gustav och åt mat och såg på den tredje Narnia filmen. Den var väl okej. Jag och Narnia hatar inte varandra men vi är inte heller vänner som umgås direkt.

Sen gick jag till M&S. Vi såg på tv och åt mat. Så igår åt jag kvällsmat två gånger. Hej hej, duktigt av mig att kunna äta så mkt ^^

Nu ska jag snart ner till stan med M och sedan hem och börja packa/plugga.



Ljusljusljus bild = yes vet, hej mobil, men tyckte jag kunde dela med mig av en bild där jag ser ut lite som en trött bulldog ^^

Postiii.

2011-03-16 @ 15:13:42 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()



Fick finfin post idag. Nämligen skivan från de där stilga pojkarna. Tack tack!
Om ni vill lyssna lite så checka deras demo på Spotify (tryck) eller spana in deras myspace. Gillar ni Ragdolls så rekomenderar jag skivan och en t-shirt (vet inte om de finns kvar men släng iväg ett mail till dem om ni vill ha ett svar). De är snygga och alla vill ha en snygg t-shirt! Finns info på myspacen.

Tänk, det är snart ett år sen som jag träffade dem sist. Blir så när man är i Umeå.. Jag fick vara deras taxi och tack vare Stenätaren så fick vi precis plats med allt i bilen..Haha var en intressant helg minst sagt. Fina vårminnen. Fyllde bilen med delar av bandet och Honk samt Skåne-sovaren. Droppade dem och körde hem igen. Då hade de andra två frusit ett bra tag. Vikki och Ludde sov hemma hos mig..Haha Ludde snarkade resten av timmarna på natten. Alla hörde det. Ja nu börjar det spåra ut och ni tappar bort er då det är bilder i mitt huvud bara. Men fint och kul var det.

Fick även den här boken med posten då jag kände att den saknades i min boksamling som knappt är en samling.


Funderar på att dra till det här stället, efter jag kommit tillbaka till Umeå igen då. Verkar vara ett rätt soft ställe.

Eld.

2011-03-16 @ 11:06:48 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det som firades igår var Persiskt nyår..Så man hoppar lite över eld och ser på fyverkerier. Det är ungefär det jag vet, aldrig firat det tidigare så jag är inte så awesome på detaljer. S fick även sitt körkort igår så det firades lite med. Blev mat på Max, sweet!

Senare på kvällen var jag hemma hos M&S och såg på tv. Var askallt ute så när vi kom till lägenheten var det fort hej till täcke och filt och värmekudde. Sov över där och kom hem tidigare imorse.

Min läkare dök aldrig upp igår så fick en ny tid imorgon istället...

Det är väl ungefär det, och att jag nog börjar bli sjuk. Fail för feber.

Say what?

2011-03-15 @ 12:36:13 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()



What?!

Hade en underlig redovisning idag. Jag var själv ^^ Men det gick bra och nu är det tentaplugg som gäller. Fast idag är det time out! Ska iväg till min läkare om några minuter och sedan till stan och träffa M och sen fira fira fira. Vad som ska fira får ni veta när jag återkommer från firandet så det är ännu oklart när det blir. Om ett år kanske. Nej inte riktigt så länge. Snart. Imorgon kanske. Ska träffa Gustav imorgon så firandet borde sluta imorgon på förmiddagen. Hej flum.

Ut och lek i snön eller bada i havet så länge.

(Bilden är orörd men tagen i fint dagsljus, så just nu är mitt hår sådär färgiiigt! :D)

Sol, snö & en snowboard.

2011-03-13 @ 12:52:37 Permalink Awesomeness Kommentarer (2) Trackbacks ()





Det var riktigt nice väder. Helt perfekt för en dag i backarna. Det blev nästan för varmt pga. den finfina solen.

När jag såg backarna från bussen så kunde jag bokstavligt andas ut. Det kändes tryggt skulle man kunna säga. Dock kändes det inte som det skulle när jag åkte. Det kändes bra, det gjorde det, men inte så bäst som det brukar. Mitt hjärta slog inte rätt. Jag älskar i vanliga fall att åka bräda, det är bland det bästa som finns. Så jag förstod inte varför jag inte kunde känna det nu när jag åkte. Anledningen var mina tankar. Jag kunde inte låta bli att tänka på annat. Annars brukar musiken som äger flyta samman med åkningen helt perfekt. Nu störde mina tankar mig och min åkning. Jag åkte inte som förr i början, var inte lika impulsiv i åkningen och kände mig inte sådär naivt säker i varje sväng. Till en början så kändes det istället osäkert och tillbakadragande.

Efter de första timmarna så beställde jag pannkakor. Mmm de var goda! Efter måltiden och lite softande så gav jag mig ut i backarna i ett par timmar till. Efter ett par åk började jag känna igen mig i åkandet. Det var jag som åkte nu, inte någon skugga av mig. Utan det var jag i varje sväng och i lite ibland frivilliga och ibland ofrivilliga hopp. Jag började känna det jag borde känt från början. Nådde inte helt upp till den riktiga känslan men åker ju iväg sent på fredagen och är i Kläppen på lördagen. Då börjar en veckas åkande och jag tror att det kommer kännas helt rätt i backarna jag en gång lärde mig att åka.

Tror inte jag kommer hoppa än på ett bra tag. Känns rätt ovärt om mina tankar har en förmåga att ta bort koncentrationen hoppningen kräver. Kommer göra lite hopp i vanliga backar när jag åker, det är jag säker på. Det dras man till att göra ibland. Däremot kommer jag inte hoppa som i att hoppa. Det kommer jag nog behöva lära mig på nytt nästan. Inte för jag direkt var sådär bra på det innan men det gick iaf. Har iofs inte hoppat på flera år. Sist jag var i väg i Idre så var det inte så länge sen jag var opererad så då kunde jag inte böja mig så mycket. Eftersom jag hade ett oläkt sår på hela magen. Var bara svårt att åka vanligt då man fick hitta ett nytt sätt att använda magen på.

Backarna jag åkte i igår var helt okej. Med tanke på hur nära de är så är det värt att åka dit igen. Saknade de där riktigt pistade backarna men hej det funkar. Vet inte hur jag lyckades men hamnade även i skogen. Haha typiskt. Ett drag som sitter kvar sen Idre..Förstår fortfarande inte hur det gick, hur jag än åkte, vilken väg jag än tog hamnade jag i den där skogen. Och råkade dra med Johanna ibland (sorry!). Igår hamnade jag även i en offpist...Kan rekommendera er att inte hamna där om ni tänker på annat. Om tankarna som ska flyta med i åkningen och känna av snön inte är där utan tänker på annat som inte passar i tankarnas värld så är offpister pretty uncool.

Som sagt, jag kände inte helt det jag borde ha känt. Fast de sista timmarna gav mig känslor som närmade sig det där perfekta och underbara. Så jag tror jag når dit nästa vecka. Om inte, så når jag iaf till en nivå där jag är äckligt glad ändå :)

Nu ska jag fortsätta med min opponering inför imorgon..

Imorgon!!

2011-03-11 @ 13:19:39 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()



Imorgon kommer jag inviga min nya bräda i de där backarna. Min finfina Burtonbräda med sin fina Burtonbindning och juniorhjälmen med spegelskidglasögon. Bra uppvärmning inför Dalarna som jag snart far till (notera att ordet far i den här meningen används som det ska, inte att jag far en meter).

See ya!

Glöm våren.

2011-03-11 @ 11:18:30 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Verkade som om våren var på väg men det var bara en naiv önskan ^^ Har snöat ett bra tag nu. Så all den snön som hann smälta har redan kommit hit igen.

Ska snart tvätta och sedan se om det finns platser kvar till backarna imorgon. Ska även läsa en bok. Kurslitteratur, men den här är nästan för bra för att räknas som det. Man kan läsa den utan att känna oh no vad segt. Amazing.

Glass-rosa.

2011-03-10 @ 19:09:19 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()



Färgade håret lite slarvigt innan. Skulle iväg så hade inte så mycket tid. Borde egentligen slänga i lite mer färg snart. Håret är sockervaddsrosa, nästan så man kan lura sig själv att äta det ^^

Det är lite stökigt hemma hos mig just nu. Mest för jag la all energi på att skriva en rapport. Som skickades in tidigare idag.

Tur att de som anser mitt hår vara sockervadd inte är i närheten just nu. Om de åt mitt hår innan vad skulle de inte göra nu?!

Funderar på att dra och åka brädaaaa på lördag. Ska kolla imorgon om det finns platser kvar, isf bokar jag och drar sedan tidigt på lördagen. Åker hela dagen och kommer hem på kvällen igen. Nice or what? Är lite rädd att åkandet inte ska kännas som förr. Älskar att åka men tänk om det bara känns likgiltigt nu? Antar att det bara är att testa och ta reda på det. Skulle det inte kännas som vanligt på lördag så gör det kanske det när jag åker i Dalarna snaaart. Backarna där kan jag bättre än gatorna här.

Till honom.

2011-03-10 @ 12:18:24 Permalink Genom pennan i min hand Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är så ledsen om jag gör dig orolig. Det vill jag inte. Jag vill bara få dig att må bra, inget annat. Du vet vem du är, räcker med att jag säger ninja så kommer du vara helt säker på det.

Ni andra som inte vet, låt mig berätta om en person som betyder så oerhört mycket för mig. Han är så bra att jag tror jag drömmer. Vet inte hur jag ska förklara för er men jag gör ett försök som bara speglar skuggan av det jag känner.

Jag skulle kunna säga att hans ögon är de vackraste stjärnorna jag vet.
Att hans andetag är vinden som blåser liv i mig.
Att hans leende är slående, sådär så man ramlar för ens knän blir för svaga.
Jag skulle kunna säga allt det men det räcker med att jag säger att hans hjärta är ett konstverk.

Därför är jag rädd, jag är rädd att mina tårar får färgen att rinna.

Insidan.

2011-03-10 @ 12:04:56 Permalink Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()

(obs, långt inlägg, men ni kanske förstår mig lite mer)

Jag bröt ihop igår på ett sätt jag aldrig gjort. Det var extremt. Kan bero på medicinen eller så beror det bara på mina tankar. Jag vet inte. Känns bättre nu i alla fall och ska träffa min läkare efter helgen och utvärdera medicinen noggrant.

Jag vill inte må dåligt för jag vet att andra mår dåligt av det. Vilket bara får mig att må sämre. Man känner skuld över det.

Vet att det är svårt att förstå varför jag inte mår bra. Jag vet inte riktigt själv själva anledningen. Har alltid känt något annorlunda sen jag var liten och har aldrig riktigt känt som man ska. Jag kände en längtan till något. Till att fly, fast jag inte visste vad jag ville fly från. Jag ville bara. Målade upp bilder där jag sprang ut i skogen och stannade där, djupt inne bland träden. Jag trodde jag skulle finna det jag letade efter där. En morgon när jag inte var så gammal hoppade jag ut genom fönstret i pyjamas och sprang. Kom inte längre än till lekstugan som låg vid skogskanten. Jag började gråta för jag visste att andra skulle bli ledsna när de insåg att jag var försvunnen. Så jag stannade och lät tårarna rinna en liten stund vid lekstugan farfar byggt. Sen hoppade jag in genom fönstret och åt sedan frukost i det fina solljuset.

Jag har flera gånger fått en liknande känsla. Att rymma. Att hitta det jag letar efter. Inte för jag vet vad det egentligen är eller var jag kan hitta det. Det är bara som en ständig längtan.

I skolan kändes det rätt bra. Jag var duktig och tack vare min syster och hennes vän kunde jag redan en hel del innan jag började skolan. Jag anpassade mig och hade vänner. Bra vänner. Men den där längtan och ett behov av att finna mening fortsatte att växa. Jag visste hur man skulle känna när man lekte med sina vänner efter skolan eller på rasten. Jag låtsades oftast att jag kände det, var ytterst få tillfällen som jag faktiskt kände det. Det var inte tillräckligt för mig. Det var inte det jag behövde.

Min bästa vän var min katt. Min älskade svarta pälsboll. Han förstod mer än någon annan gjorde. Det kan låta weird och jag förstår om ni tycker det, det skulle jag med gjort om jag läste det. Men min katt sov hos mig på kvällen tills jag somnade sedan gick han ut och jagade under natten. Han var katt under natten. Sedan tidigt på morgonen kom han in och åt mat och sov sedan hos mig när jag vaknade. Ibland hoppade han upp i sängen direkt efter han kom in eftersom det skulle dörja innan han fick mat. Då stannade han tills pappa gick ner i köket. Han tog hand om mig, min katt, min vän. När jag hade ont, riktigt ont, så kom han och la sig jämte mig där jag hade ont. Han värmde min rygg så smärtan lindrades. När jag var ledsen fick han mig glad.

Eftersom jag fick honom när jag var 6 år så växte han tillsammans med mig. I åtta år fanns han hos mig i princip varje dag. Så när han blev sjuk och jag insåg att vi var tvungna att avlida honom dog mitt hjärta. Jag var hos honom hela natten och hade aldrig tidigare i mitt liv känt en sådan smärta. Att se hur ont han hade, att veta att jag inte kunde göra något. Att jag snart skulle förlora honom så fort det blev morgon, det gjorde mer ont än jag kan beskriva. Ni som tänker att det bara var en katt, ni har fel. För mig var han så mycket mer. På morgonen åt vi frukost tror jag och han kom ner för trappan. Han ville vara med oss. Han la sig vid dörren i hallen och man hörde på honom att han hade fruktansvärt ont. Vi la han på en filt och bar honom till bilen. Han låg jämte mig under bilresan till veterinären. Jag grät som jag aldrig gråtit förr. När vi kom till veterinären gick det rätt fort. Jag minns att det fanns en affisch med olika hundraser på. Jag minns att en del av mitt hjärta dog för alltid.

När sprutan var insprutad gick det fort. Jag visste att det var det enda man kunde göra. Att låta honom slippa plågas av smärtan. Men jag hoppades lika mycket som jag hade hoppats under natten. Jag visste att det inte gick men hoppet var jag tvungen att ha kvar. Vi la honom sedan i en låda. Vi väntade till pappa kom hem. Jag klappade och pussade honom en sista gång där han låg i lådan i garaget. Han var så kall och stel. Han fanns inte längre. Vi begravde honom på eftermiddagen. Det är fortfarande jobbigt när jag bara tänker på det. Jag blir nästan lika ledsen som jag var då.

Han begravdes på en tisdag. Det är därför jag inte gillar tisdagar. Har sedan den tisdagen hänt andra saker på tisdagar som varit mindre kul men just den tisdagen var värst. Jag fastnade i sorgen. Varje tisdag gick jag till hans gravplats. Jag tryckte min hand, den högra, på stenen. Den passade perfekt in, det var som om stenen formades för att min hand längre fram skulle passa in på den. Jag tryckte min hand på stenen och pratade sedan med honom. Jag visste hur han låg under stenen så jag klappade han åt rätt håll. Innan jag gick där ifrån sjöng jag en sång och pussade sedan stenen där hans huvud var innan jag tryckte handen mot stenen igen. Jag använde min hand som nyckel skulle man kunna säga. Jag upprepade det i flera månader. Varje tisdag. Även när det var snö. Det hände att jag någon tisdag inte kunde gå dit, men då gick jag dit dagen efter eller om vi skulle på semester så gjorde jag det innan och efter resan.

Jag vet att det verkar knäppt. Och jag var delvis lite knäpp. Knäpp av sorg. Men innan ni dömer mig, kom ihåg att han var min bästa vän och han hade växt in i mitt medvetande, i mitt hjärta under flera år.

En sak som jag önskar att jag kunde känna på riktigt är glädje när jag är med mina vänner. Jag känner det ibland men oftast är det som om jag inte är där eller som om jag inte tillåts att känna det. Som om något i mig fattas. Jag tror inte det märks, inte så ofta i alla fall, man blir bra på att gömma det. Det är inte så att jag inte är glad när jag är med mina vänner, det är jag, jag känner en lättnad. Det är bara det att jag inte tillåts känna glädjen fullt ut. Förutom ibland. Fast det har blivit mer sällan.

Det är lite som om något självklart fattas i mig. Det är svårt att förklara. Men jag försöker bli som ni. Jag försöker må bättre. Jag vet att ni blir oroliga ibland, det blir jag nog själv med. För er egen skull och för min, bli inte det. Jag behöver er, men jag behöver er för dem ni är.

Pink ink.

2011-03-09 @ 19:06:52 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagen började med ett seminarium. Jag gäspade ett antal gånger. Sov bra men bra sömn innebär numera inte nödvändigtvis att jag inte är trött. Anyway, sen när jag kom hem så skrev jag lite på en rapport. Sedan läste jag i en bok som inte har något med skolan att göra. Eller om jag vill skulle jag kunna koppla den till vissa delar men det är bara onödigt. Sedan somnade jag och sov någon timme eller lite mer.

Har under dagen försökt att få tag i en chef flera gånger. Var samma sak igår. Hur svårt ska det vara? Gör ett nytt försök imorgon och då har jag bestämt att hon måste svara.

Har under eftermiddagen även skrivit ytterligare på rapporten och tror jag är klar nu. Ska lämnas in i morgon så har lite tid till att fixa till den samt skriva referenslistan. Har även en föreläsning imorgon.

Jag funderar på att färga mitt hår rosa. Köpte en finfin rosa när jag var i Göteborg sist. Köpte turkos med men lutar åt rosa..Mitt hår är nästan vitt nu så känns som lite färg behövs. Får se om det blir rosa ikväll eller en annan kväll.

24min.

2011-03-08 @ 13:22:51 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kunde yoga i 24 minuter sen började jag må äckligt illa igen. Tar det aldrig slut..

Var svårt att gå upp idag. Kroppen lyssnade inte utan ville bara gömma sig och glömma. Ska träffa min läkare nästa vecka och dosen måste ökas känner jag. Det kändes som det blev bättre och det blev det nog men nu har det vänt igen.

Jag vill egentligen plugga just nu. Det känns inte svårt, själva uppgifterna, men det är som om jag inte kan göra något. Jag är handlingsförlamad. Har dessutom fortfarande lite ont vilket bara är elakt.

Btw, idag är det den internationella kvinnodagen.

Yoga.

2011-03-07 @ 22:57:58 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hmm funderar på att yoga nu. Råkade somna innan när jag läste en bok om en teori..Så hann inte med det under den riktiga yoga-tiden. Eftersom jag inte var hemma i helgen blev det ingen yoga då så känns som jag måste göra det ikväll. För just det ppl, jag är en yogare nu (yoghurt?).

Det här var helt onödigt att skriva. Fast egentligen, det är det mesta ^^

Soft musik och yoga får avsluta den har måndagen helt enkelt.


Och just det, I miss you.

Hemma igen.

2011-03-07 @ 15:50:22 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Spenderat ytterligare ett par dagar hos M&S. Vi bakade tillsammans med Pelle en extremt god pizza. Helt party-bra.

Nu är jag hemma igen och ska plugga lite, blev inget med det igår då jag inte var hemma. Min mobil dog igår med (glömde laddaren). Så ni som inte fick tag i mig, här har ni anledningen: En svart skärm.

2 avsnitt.

2011-03-05 @ 14:42:49 Permalink Daily Dance Kommentarer (2) Trackbacks ()

Utmanade mig själv, såg klart de två sista avsnitten av första sässongen av The Walking Dead..Var inte så hemskt som tur är. Egentligen har inget avsnitt varit hemskt men jag vet inte, serien lyckas få mig lite knäpp..

Solen skiner och snön smälter. Den smälter rasande fort. Det ena taket till cykelskjulen är helt fritt från snö. Senast det var det var flera månader sen. Så kanske blir det vår.

Ska förmodligen till M&S senare och äta hemmagjord pizza. Stremt nice!!

Har inte pluggat så mycket jag hade tänkt att jag skulle göra idag. Har gjort lite och det är ju alltid något. Blir till att plugga mer imorgon istället.

Beställde kort och förstoringar igår. Fuji direkt har halva priset fram till den 16 mars på förstoringar så tja man säger inte nej till förstoringar för några få kronor.

Peace out.

Luurdag.

2011-03-05 @ 11:00:13 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()



Bild på mat jag åt för ett par dagar sen. Kände att det är svårt att publicera en mer onödig bild.



Tröjan och t-shirten! Ni får allt applådera åt en mobilbild och tänka att något är bättre än inget.

Jag har pluggat lite nu på förmiddagen. Notera lite. Läste även ut boken "Vad är så skört att det bryts om du säger dess namn". Började precis på en ny bok, dock får jag nog snart låta den vila då klockan säger till mig att plugga igen.

Ja eller nej.

2011-03-04 @ 23:10:55 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tanken var att jag skulle plugga nu. Mjo ja jo just det. Min hjärna funkade inte riktigt så jag valde att lyssna på The Doors och städa istället. Tar tag i pluggningen tidigt imorgon istället. Då har jag bättre studiemiljö eller nåt så då borde min hjärna acceptera att den måste vara lite akademisk ett par timmar.

Köpte en the doors t-shirt på H&M för någon dag sen. Köpte även en Snobben-tröja som jag totalt blev kär i. De reade ut den, så ojoj jag har missat den jättelänge. Tänk om jag aldrig hade fått syn på den då skulle mitt liv varit lite tommare ^^

Hoppas ni andra har en lite mer true fredag än vad jag har. Inte för jag klagar, I like it, men jag tror inte de flesta andra föredrar att städa runt den här tiden utan har hellre en öl i handen och pratar om något ingen bryr sig om.

Märker ni förresten att jag kompenserar lite med inlägg då jag var borta ett par dagar? Ska visa er Snobben-tröjan, ska bara ta ett kort. Återkommer. Förmodligen först imorgon.

B12.

2011-03-04 @ 19:11:20 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Just det, fick svar på blodproverna tidigare idag. Min läkare ringde. Allt såg bra ut. Det ni!

Där fick alla ni som trodde jag hade brist på B12 bara för jag inte äter kött ^^ Nope, hade brist en gång och det var under den tiden jag inte var vegetarian. Så om jag kan variera och få med allt i min vegetariska kost borde typ alla klara det. Planerar aldrig den, alltså så jag får med allt. Det är ju annars rätt bra och många som slänger ut sig men vegetarianer får brister och behöver mer planera sin mat. Hmm ja det trodde jag med men tydligen inte om man är mig ^^. Jag äter ju inte så mycket (alltså massa olika saker, det är rätt begränsat), en del kallar mig kräsen, jag anser mig snarare känna smaker bättre ;)

Så heja mig och mitt blod som är helt awesome! Tänk om jag vägde mer och kunde dela med mig av det...

Bild2.

2011-03-04 @ 18:04:41 Permalink Ps. Kommentarer (0) Trackbacks ()

M&S

2011-03-04 @ 17:58:16 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varit hemma hos M&S i två dagar nu. Sovit över hos dem med. Var trevligt med en liten paus, att inte göra något direkt..

Var hemma lite snabbt igår då jag skulle duscha och lite sånt innan vi skulle iväg. Känner mig lite skum när jag går hem. Som mitt huvud inte riktigt är som det ska. Det är lite segt och seglar lite på de sju haven. Tar mig dock hem utan att ramla..Låser upp dörren och tar av mig skorna. Har tänkt duscha direkt då jag inte har så mycket tid innan jag ska ta bussen till stan. Slänger av mig jeansen och typ direkt efter det rinner det blod. Känner hur äckligt det är och hur mycket det faktiskt är, eller det känns som det är mycket inte vet jag vad som räknas som mycket. Läkaren på sjukhuset sa att det skulle blöda ett tag till men inte att det skulle vara så mycket. Tänkt om det hade skett när jag var ute, fy fan vad fail och hemskt. Jag skulle dött och fått panik.

Det börjar kännas som det avtar nu. Smärtan och blodet. Finally. Vill bara ha det som innan och slippa ha det så här. Usch för det. Mysig läsning va? ^^

En annan sak är att det börjar bli varmt här nu. Eller alltså inte jättevarmt, det är ju fortfarande inte grillväder..Utan har varit sol och inte iskallt ett par dagar. Mycket snö har smält, vilket gör vägarna mindre nice att gå på. Minuspoäng för slask. Kanske är våren på väg eller så är det att hoppas på för mycket. Vädret lurar en lätt ibland.

Ett sjukhus senare.

2011-03-02 @ 23:05:46 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tänkte bara snabbt uppdatera lite om sjukhuset. Har inte varit hemma sen i morse och är inte hemma än. Är dock fri från sjukhuset. Undersökningen gick bra även om den var lite jobbig. Obekvämt, oja, stremt som Katla skulle sagt. Jag kommer ha ont i någon vecka till och förlora lite mer blod men sen ska allt bli normalt. Ett test får jag först svar på om 3 veckor men det borde inte visa något eftersom annat varit bra. Återkommer en annan dag då jag har tillgång till min dator och är hemma igen..För att citera Katla en gång till (var länge sen jag lyssnade på honom!), vi ses i marschallens skugga!

Blodprov x3

2011-03-01 @ 20:34:15 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Har fått tre nålar i mig idag. Under ett besök på labbet. Varför 3? Brukar vara en enda?

Mjo. Dock var det en student som fick testa lite på mig. Lite otur för honom att han fick mina armar. Kan vara svårt att hitta rätt och därmed få nålen rätt. Fast killen med två fina tatuerade armar lyckades hitta bra båda gångerna. Första gången blev det lite svagt kanske, han var försiktig. Vilket är bra, har varit med när en del inte har varit det och mer eller mindre grävt med nålen i armen. Mindre nice..Han fyllde några rör men det rann långsamt så fick ta ut nålen. Andra gången fick han nålen perfekt, men något hände så efter några rör så sprutade det lite eller nåt. Vet inte riktigt, hörde mesta bara ljudet för jag gillar inte att kolla på det, blir oftast lite yr då.

Blev yr nu ändå. Kände mig extremt illamående på några sekunder. Spydde nästan. Skulle jag ha lyckats med det skulle det ha kommit på hans skor tror jag. Så tur att jag inte gjorde det ^^ Blev däremot asvarm och helt yr. Vilket man kan bli. Då får man bara se till att få blod till huvudet.

Den tredje nålen satte hans övervakare eller vad man ska säga. Mest för han själv nog inte riktigt vågade mer eftersom han sa till han andra att göra det. Han skulle gärna få sätta fler nålar i mig, han gjorde det bra. Hade bara lite otur. Iaf, övervakaren satte den andra i andra armen och fyllde de sista rören med blod. Sen fick jag gå hem!

Över till det andra som jag inte helt vet vad det är. Om det inte sker en förändring ikväll, mer blod eller mer ont så avvaktar jag tills imorgon och inväntar undersökningen. Skulle det dock ske en sådan förändring skulle jag direkt ringa till sjukvårdsupplysningen igen så skickar de mig till rätt ställe. Varit rätt lugnt so far så hoppas det fortsätter så resten av kvällen och natten.

Lyssnar på Ozzy och äter Kexchoklad med blåbär, tror det hjälper. Nästan ^^