Hollywood Undead.

2011-01-31 @ 17:03:24 Permalink Film & Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

Finns nog bara en låt med dem som är okej/bra? Förstår inte hur den egentligen hamnade på skivan, den är så olik de andra..Lyssna om ni vill..

Fallskärm.

2011-01-31 @ 17:00:15 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Drömde att jag åkte snowboard, helt underbart! :D

Tenta på onsdag, så blir rätt tomt här ^^

Skulle som alltid vara gott med Fbgs bröd med sås..Mmm..Jag längtar efter det. Verkar som vi är "lediga" under påsk, ska man åka "hem"?

Twitter.

2011-01-28 @ 20:48:35 Permalink Awesomeness Kommentarer (2) Trackbacks ()



När vi ändå är inne på temat: London-tattoon, så fin den är!

Tänkte bara att om jag inte skriver här, utan har lite mer tidsbrist eller well inte orkar så kan ni checka twitter. Skaffade en. Mest för jag tyckte det underlättade för att se vad Johanna skriver för roliga saker ^^

Tryck på länken och ni kommer rätt!

http://twitter.com/sansuicide

För jag är j*vligt bra!

2011-01-28 @ 20:32:04 Permalink Awesomeness Kommentarer (2) Trackbacks ()

Haha nej jag har inte blivit helt crazy och tror att jag äger världen. Nej, usch. Dock har jag varit duktig idag, fredag och allt så extra poäng tycker jag.

Gick upp kl 7 och började plugga. Nu tänker ni att ja men klockan sju är inte tidigt, njae men när man kan ha sovmorgon till 1o så är det tidigt. Pluggade först lite hemma, sen drog jag ner till biblioteket på universitetet då jag ändå skulle skriva ut en grej. Sen efter någon timme där in till stan och hälsa på det andra biblioteket. Där spenderade jag i princip resten av dagen. Tog lunch dock såklart. Sen back till tystheten och ord.

Klockan halv sju gjorde jag det jag skulle gjort för ett bra tag sen nu, fixade så att hjärtat finns på den vänstra handleden. Manson-hjärtat. Så happy happy happy me!

Synd att Sverige inte gick till final i handboll men jag klarar mig bra utan final, har ju hjärtat! ^^

Blev riktigt fint, bilden här är inte så fin men ni kan ju se lite iaf. Nu ska jag vara ledig resten av kvällen. Typ.

Imorgon ska jag läsa en artikel och besvara lite frågor samt läsa 2 andra saker sen ppl är jag förberedd inför allt jag kan vara det för.

Tomater2.

2011-01-26 @ 18:23:02 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ni tänker kanske inte som mig, men rubriken i förra inlägget syftade på att jag skrivit dåligt. Man kastar ju tomater på scenen i tecknade program så ja nu kanske ni förstår ^^

Har inte riktigt tid, eller när jag har tid så ser jag en serie eller sover istället. Har besvarat allt inför imorgon. Läste klart de sista sidorna idag. Så när jag kommer hem imorgon efter fyra så ska jag besvara frågorna som är till fredag, så det är klart och jag kanske hinner åka bräda en dag i helgen. Om det inte är -2o för då har de stängt :/

Bilder kommer dyka upp. Lite segt än med det..Skulle kunna ha tagit en finfin bild innan idag, men hade inte med min kamera och att ta med mobilen i det läget kändes inte okej. En sådan bild tar man med rätt kamera..Var en svart fågel som satt på en orange cykel. På styret. Ascoolt skulle det ha blivit men men, får börja ta med den ena kameran, den mindre, missar bra lägen varje dag..

Ja well, får se när jag återkommer. Om några dagar kanske. Btw så lyckades jag återigen laga mat som de andra ville äta. Heja ^^



Say what you mean and mean what you say

Tomater.

2011-01-24 @ 21:33:02 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej ppl. Jag har inte helt gått in ett plugg-koma. Däremot har mina föräldrar + farmor varit på besök. Vi var i Lycksele i lördags. Mycket trevligt!

Idag köptes ny bindning, hjälm, ryggskydd, brillzzz (stekare!) och band. Perfekt vad fint det blev! Killen med tatuerade armar och ett X på handen vallade och monterade dit bindningen så nu är min älskade Burton helt redo för att åka på. Galet stort Intersport finns visst här. Trevlig och awesome personal. Var visst stört i Sverige/Europa? Coolt. De bjöd på en del av sakerna, satte ner en del saker osv..Grymt :D

Tack mamma och pappa för sakerna!

Återkommer väl någon gång. Nu ska jag läsa mig till sömns med kurslitteratur, om klass. Seminarium x2 imorgon. Lång dag. Segt, men men, får jag bara sova lite blir det nog bra. Mår inte illa längre (gjort det sen 3 i natt) så pretty trevligt att det verkar ha slutat äckla sig.

Hoppas ni haft en bra helg, om inte, så se till så nästa blir det!

öl.

2011-01-20 @ 21:13:50 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Glömt att säga det men vi har en till ny i korridoren. Så vi hade en korridorträff. Var jag, hon nya och den nyaste. Hmm var är alla andra? Den nyaste är en kille från polen som bjuder på Norrlands Guld. Cheers!

(Nej ingen festkväll, seminarium tidigt imorgon, men lite hej på dig öl)

Handboll! (mot Polen ironiskt nog)

Mammut!

2011-01-20 @ 18:21:51 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Illustration av ullhåriga mammutar.

De dog ut för fem tusen år sedan. Men snart kan ulliga elefanter åter vandra på Sibiriens vidder. Det hoppas i alla fall en japansk forskare som vill återuppväcka mammuten, och använda en afrikansk elefant som surrogatmamma.

Läst artikeln på aftonbladet genom att trycka här

Heja heja heja heja heja mammutar! :D Vill tacka min syster som uppmärksammade nyheten.

Dagen har oväntat bestått av att plugga. Föreläsning först sen hem och besvara frågor och samtidigt tvätta. Handlade även lite. Yoghurt och frukt. Min atm måste sak att äta. Ikväll blev det med banan.

Har besvarat frågor inför morgondagens seminarium men även delvis till två andra. Imorgon är dubbelseminarium, det vill säga, förmiddagen består av att diskutera de besvarade frågorna (vanligt seminarium). Eftermiddagen däremot ser lite mer spännande ut. Först ser vi en film/dokumentär och sedan har vi oväntat frågor att besvara och diskutera och sedan ser vi en till och gör samma sak. 9 till 4, inte vackert.

Piiiiiizza.

2011-01-19 @ 20:00:10 Permalink Daily Dance Kommentarer (5) Trackbacks ()



Den bästa pizzan i Sverige vore inte fel att äta nu..Helst med extrasås, på bilden är det icke det, man ser ju pizzan ^^

Fixade precis kvällsmat, har lagt mer än 8h på att plugga idag. Så ni inser nog hur kul det är att vara sociologistudent atm..Kvällsmaten fick bli vaniljyoghurt med riktig passionsfrukt i samt macka (nej inte mackan i yoghurten, läs inte fel eller för fort)..Orkar inte laga något, känns som jag inte hinner heller. Lagade mat tidigare idag dock..

Några timmar kvar av den här dagen. Så ska försöka hinna läsa de två sista kapitlen och sen tvätta golvet. Har besvarat fredagens seminariefrågor och ska försöka besvara seminariefrågor till två andra som är nästa vecka.

Måste köpa två till böcker..Underbart att de har typ en bok på biblioteket. Den boken lyckas alltid någon lurig person låna. Okej är 4 böcker..Men de fyra personerna är i alla fall två veckor före alla andra. De vet vilka böcker vi ska ha innan vi har fått den informationen. Vissa har visserligen läst kursen tidigare men inte gjort klart eller klarat den. Så är väl de personerna som äger på biblioteket. De två böckerna jag har köpt till det här momentet har sammanlagt kostat 5ookr. Vilket är okej. Men de andra två böckerna kostar 350kr (typ?) och 4ookr var..Uhhww äckelböcker! Vi ska läsa de flesta kapitlen i dem med så svårt att läsa i röda rummet på biblioteket (är ett rum som det finns ett exemplar av böckerna som man kan läsa, inte låna, utan läsa där). Den ena boken behöver jag ha läst det mest ur tills på måndag så jag kan besvara frågor till seminariet som är på tisdagen..

Kanske kan köpa den på fredag, läsa när vi åker till Lycksele och varje minut som är fri sen..Stör mig på att en seminarieledare, han vi hade, glömt att föra in närvaron på det sista seminariet. Det innebär att vi som faktiskt gick på det seminariet inte blev registrerade i måndags eller igår..Pratade med studievägledaren och hon sa att det skulle läggas in idag. Det hoppas jag, för CSN utgår från skolans registrering. Det vill säga, man får inga pengar annars, och isf, då är jag död.

Frågade även studievägledaren och den kursansvariga om matten på metodmoment b kommer vara svårt. Då det finns kurser som man kan gå isf. Det kunde man göra innan metodmoment a med men hej det behövdes verkligen inte (okej, kanske för någon så ursäkta, men jag kunde verkligen inte se poängen, var för lätt matte..). De sa att det inte skulle vara några problem om jag tyckte a var lätt så nu förlitar jag mig på deras ord.

Time att läsa och städa och läsa och sova och vakna och springa till förläsning och tvätta och plugga.....

Blue.

2011-01-18 @ 21:09:25 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Så nu är det gjort, mitt hår är numera blått (+svart, lite grönt och lite lite vitt).

Ska försöka ta tag i att använda mig lite mer av bilder..Just nu är det handboll så vi kanske börjar med det imorgon!


Kom igen Sverige, nu får ni sluta klanta er och äga!

Coop.

2011-01-17 @ 21:59:53 Permalink Flum Kommentarer (2) Trackbacks ()

Cool kille på Coop!

Var där lite snabbt för att köpa något som inte skulle få mig att somna i den nyinköpta kursboken (köpte den idag). Läst som en galning sen jag kom hem. Lagade mat, läste, sov 3o minuter för att snabbt få en "ny hjärna" till fler kapitel. Sprang, nja gick fort, till Coop. En i kassan. Flera i kön..The dude framför mig, köper massa frukt (well done!) och har förmodligen Umeås coolaste skor. Kanske Västerbottens? Funderar på att kommentera, inser att all tid är viktig, måste ju hem och läsa och icke att förglömma träna..Coola killen får helt enkelt klara sig utan vetskapen om att hans skor är just awesome. Kanske han redan vet..?

Utgår från att han åker snowboard. Skulle jag sett honom på västkusten skulle han ha varit en longboardare eller skatare (skateare?) men nu är vi i snöstaden. Här gäller snowboard. Partypoäng för det. Han hade den stilen, byxorna, jackan och håret. Riktigt fint hår. Nästan som i Kvarteret Skatan, nyårsavsnittet. När hmm vad heter hon, hon med rött hår vill klippa av lite av Robert Wells (RooOOOobert Weeells, tidigare scen, ni som sett det med mig vet ^^) hår. I alla fall, så bra verkade hans hår vara, så det skulle vara värt att klippa av :s

Fråga inte mig. Jag måste återgå till att läsa. Så jag hinner sova innan föreläsningen imorgon. Slutar dock tolv, helt otroligt underbart. Slutade fyra idag och det kommer aldrig vara okej. Inte när man har hundratvå saker att göra när man kommer hem..Stör mig på att man inte kommer in på Cambro, vi kan därmed inte ta del av studieplanen. Där frågorna inför seminariet och allt vi ska ha läst finns..Underbart..Förresten gav dagens introduktion mig galet med panik. Blir ett moment man älskar när det är över..Just det, det jag köpte innehöll socker om ni inte analyserat det i textens freakade växlingar..

Ost!

En måndag.

2011-01-17 @ 10:20:01 Permalink Daily Dance Kommentarer (2) Trackbacks ()

Har drömt en hel del underliga saker den senaste tiden. Min forskningsöversikt har dykt upp två gånger nu, fått tillbaks den på helt orimliga ställen. Vid en stuga vid en sjö, där alla satt och firade midsommar (?). Resultatet har varit suddigt varje gång..Får svar först den 7/2...En evighet, nästan.

Sociologi B börjar idag. Sweet och panik. Ska bli nice att gå djupare in på saker. Krångla till allt lite mer men lite panik inför allt som ska skrivas och besvaras. Det jag fruktar mest är b-uppsatsen. Sista momentet. Får försöka oroa mig mindre över den och istället fokusera oron på de tre momenten som inträffar innan..

Kom att tänka på Per. Vår ena lärare på gymnasiet. Jag står fast vid att han är en av de bästa lärarna som finns. Han lärde ut bra och rätt saker. Visserligen pratade han ibland om mindre relevanta saker. Per-berättelserna minns nog en del. Han blev som en i klassen. Det han lärde oss på samhällskunskapen har jag användning av varje gång jag skriver en examination eller läser avhandlingar. Per lärde i alla fall mig att skriva så som man visst ska göra när man är här på universitetet. Märker att en del inte tagit del av det när en del i min klass skickar saker till mig som jag ska läsa..Visserligen betyder det inte att de inte fick lära sig att skriva så, de kanske valde att va lite för softa. Vet att en del i min förra klass nog var det. Vilket är fine, men det är en fördel nu. Så tack Per!

Jag har försökt äta frukost varje morgon, lite svårt för jag gillar inte att äta så tidigt. Funkat vissa dagar andra inte. Idag gick det bra. Te, juice, macka (dock med sylt ^^) och yoghurt med riktig kiwi i. Heja mig! Sen har jag även tränat lite varje dag och ibland mer än lite sen ett tag tillbaks. Ingen helt galen seriös träning, nej men nåt halvseriöst. Tanken var att jag skulle börja på yoga nu i januari, dock finns inte tiden. Anledningen till att börja var för att jag behöver nog bli mindre stressad, så kul att jag inte har tid ^^ Men tiderna krockar med timmar jag kommer plugga på så får bli nästa månad kanske.

Färglös som en tår.

2011-01-16 @ 13:01:17 Permalink Daily Dance Kommentarer (2) Trackbacks ()

Kan inte bestämma mig. Har frågat rätt många om jag ska färga mitt hår rosa eller blått..Dessvärre gav det inget. Resultatet är jämt. Hmm. Antar att det är jag som får avgöra i alla fall.

Läste precis klart en bok som är till nästa kurs (börjar imorgon). Vad är queer? skriven av Fanny Ambjörnsson. Är väl en bra introduktionsbok. Men i det sjätte kapitlet, om trans, så fanns en del om queera läsningar av texter, filmer, teater osv..Ett exempel som tas upp är Sagan om ringen. Att vänskapen mellan Frodo och Sam inte bara är vänskap. Utan att böckerna (främst slutet av andra boken och det mesta av den sista tror jag) ger uppslag till en del queera tolkningar. Jag skulle behöva läsa sista boken igen känner jag. För när jag läste den tolkade jag det inte som att deras vänskap växlade mellan att vara vänskap och något mer.

Vet att frågan dök upp på forum, för antal år sen. Men att den avfärdades ganska fort. Att vänskapen snarare var stark. Vilket den borde bli på en sån resa, or? Min åsikt är att de läser in för mycket i orden, att de ser det de vill se. Visserligen läste jag inte böckerna igår men jag har svårt att se det som att Sam var kär i Frodo. Med tanke på när böckerna skrevs och i vilket land med så känns det snarare som en vänskap utifrån dåtidens kultur. Som vi nu lärt oss att tolka på flera sätt. Vi blandar in för mycket av nutiden i dåtiden..Kanske..


Utkast 2oo8?

2011-01-15 @ 21:37:22 Permalink Genom pennan i min hand Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hittade några ord skrivna för flera år sen. På en hemsida där ord är välkomna. I alla fall, exakt datum finns inte. Valde att publicera det idag dock, sådär lite försent bara...

Vet att jag inte drack när jag skrev det (vet att festfolk nog direkt kan referera till det annars..). Förmodligen lite senare en kväll när tankarna krävde en penna.

Snubblade även förbi en annan sida. En sida jag inte längre besöker egentligen. Gillar inte hur det blev, hur allt det fina gick till pengar istället..Det fanns några som bad mig eller ville att jag skulle lova att aldrig sluta skriva. Jag har inte glömt det de skrev, men samtidigt så försökte jag sluta. Jag skrev för jag var tvungen, inget jag egentligen ville. Ibland vill jag väl skriva, men de orden de gillade var tvångsskrivna..

Personen som läste min översikt tyckte det verkade som om att jag gillade att skriva. Sure kanske. Ibland. Men det jag gillar att skriva brukar inte bli skrivet. Bara i mina tankar. Det som skrivs här är inte direkt något som kräver något av skrivandet. Det är mer muntliga ord även fast de är nedskrivna men ni förstår. Eller? Grattis anyway ^^ Ser ibland att jag missar en bokstav eller att ett ord kanske blir odr istället. Men jag orkar inte direkt lägga vikt vid noggrannhet när det här är sånt som oftast skrivs lite för fort. Visst, det kan vara irriterande att läsa om ett ord blir odr istället, trust me, jag är nog den första som klagar ;)

Inget av det jag egentligen publicerat någonstans har varit något jag själv ansett varit okej. Förutom en eller två. Det nedanför är inte en av dem. Men ni kan ju få den iaf, ni kanske tycker allt ni ser senare ikväll snurrar ^^


Allting snurrar

Karusellen
Månen
Rondellen
Åren

Allting snurrar

Parallellt med mina tankar som är i kaos

Jul 1.

2011-01-15 @ 10:46:46 Permalink Daily Dance Kommentarer (2) Trackbacks ()





Hand på flygplatsen. Isbjörnen jag skrev om för antal dagar sen. Andra julgranen som jag klädde förra året, den andra på listan, den som är på bilden kläddes tillsammans med mamma.

Hund i väska! Hunden gillade inte att flyga så han fick sitta i en väska för då blev han lugn.

Paketet som var lila. Frölundapaket från Mattias. Dock fick jag slå in dem..Hmm..Det fina är ju att pappret rivs sönder ^^ Jultomtar på lysande ren hos mormor.

Formbara färger.

2011-01-12 @ 15:15:05 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()



Det är inlägget är riktat till min syster. Grytlappen finns på Ålhéns för 49 kr. Om du vill se hur förklädet ser ut så tryck på "se bild" nedanför (lägger inte upp bilden för jag hittade den när jag sökte och en unge är med på den).

SE BILD.

Om jag minns rätt kostar det 129kr.

Brukade se på Barbapapa hemma hos farmor och farfar förr. På den tiden då VHS kunde ses som Världens Häftigaste Sak efter tv-spel.

Rosa klump.

2011-01-12 @ 11:23:57 Permalink Daily Dance Kommentarer (4) Trackbacks ()



Den bästa grytlappen i världen?

Kanske. Den finns i alla fall i min värld nu. De hade ett jättefint förkläde med. Fast jag är ju så duktig och klarar mig utan sånt ^^.
Har äntligen fört över bilder från mobilen så ja nu kan ni få se saker som skedde i jul..Jag segar lite på sånt. Kom på att Halloween aldrig visades heller..Mest för datorn raderade allt.

Summera lera.

2011-01-10 @ 22:31:24 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Redovisningen gick okej idag. Seminarieledaren klagade inte på mitt ämne, nästan tvärtom. Så än finns det hopp över examinationen I guess.

Jag var dock inte beredd på att 2/3 av vår seminariegrupp inte var där. Var nästan så jag inte kunde prata för det var så få som kunde lyssna. Är lättare om det är fler. Orimligt kanske men då blir man mer nervös och blir man nervös så agerar jag iaf mer på det jag vet och känner inget behöv av att säga exakt det jag skrivit ner. Utan anpassar mig mer.

Well well, kursutvärdering imorgon. De bjuder på mat. Spännande. Sen ska jag väl försöka läsa någon i min grupps examination, då de skulle ha lagt upp dem innan idag. Senast kl. 15.oo. Loggade in någon gång efter klockan sex och såg att bara jag hade lagt upp..Jaha. Läste igenom min lite snabbt. Vet en sak jag ska utveckla. Är kanske 5 meningar så ingen enorm förändring.

Sen duschade jag. Utan ljus från lampan. Tände ett ljus istället. Har börjat göra det. Tänker lättare eller lugnare då. Påminner mig om när det var strömavbrott när vi bodde i huset med nr 13. I badrummet med rosa plattor på golvet. Det var annars ett väldigt ljust badrum, och stort egentligen. Fast en stormig höstkväll utan ström så blev det mörkt med. Jag vet att jag duschade där en gång när strömmen hade gått. Vattnet var inte så varmt. Men ljuset jag vet inte men det är något med vanliga ljus. Ljuset från dem känns mer som rent ljus och ger riktig värme.

Well läsa lite, sen sova. Hoppas jag.

Min vän.

2011-01-09 @ 10:45:59 Permalink Magiska Minnen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Du kom tillbaks. I drömmen.
Jag drömde om en plats jag varit tidigare på i drömmarnas värld. Mycket var sig likt fast jag var utklädd till ett spöke
den här gången. Allt var bra och trevligt och plötsligt ser jag dig. Du har kommit hit. Du som jag inte trodde fanns
längre. Du hälsar på vänner som mest är mina. Jag hinner bli orolig, tänk om du inte vill träffa mig.
Sen ser du mig. Du känner igen mig trots att allt du ser är mina ögon. Du ser igenom spöket och ser din vän. Du
sträcker ut armarn och jag flyger upp till dig. Jag hade nästan glömt att du var lång. Mina tårar rinner ihop med dina.
De letar tillsammans efter vägen till havet. Vi släpper inte taget och jag säger att jag saknat dig. Du viskar fram att
du har saknat mig med, mer än jag kan tro. Jag säger förlåt, jag borde ringt men jag vågade inte, visste inte om jag fick.
Du suddar bort osäkerheten när du berättar att du ville inget annat än att jag skulle ringa för du var för osäker. Vi två fanns igen.
Vi levde i samma värld.
På något vis så blev det sen suddigt och jag letade efter bevis i en annan dröm om att det var sant. Jag hittade ett kort men behövde
se den större då det bara var en ikon på datorn. Kändes som min tatuering var på fel ben. Var den på rätt på bilden stämde det. Hann
aldrig se innan jag vaknade men jag vet, du fanns där.
Du kom tillbaks. I drömmen.
Kanske borde jag försöka ringa dig. Vet inte om jag vågar. Du finns nu i mina drömmar, det är kanske för mycket att
offra. Jag känner att en gömd vän finns. En vän jag aldrig ville tappa är nu hittad. Jag vill inte förlora dig igen.
Du kom tillbaks. I drömmen.

Jag drömde om en plats jag varit tidigare på i drömmarnas värld. Mycket var sig likt fast jag var utklädd till ett spöke den här gången. Det utspelade sig ett år efter första gången. Halloween. Allt var bra och trevligt och plötsligt ser jag dig. Du har kommit hit. Du som jag inte trodde fanns längre. Du hälsar på vänner som mest är mina. Jag hinner bli orolig, tänk om du inte vill träffa mig.

Sen ser du mig. Du känner igen mig trots att allt du ser är mina ögon. Du ser igenom spöket och ser din vän. Du sträcker ut armarna och jag flyger upp till dig. Jag hade nästan glömt att du var lång. Mina tårar rinner ihop med dina. De letar tillsammans efter vägen till havet. Vi släpper inte taget och jag säger att jag saknat dig. Du viskar fram att du har saknat mig med, mer än jag kan tro. Jag säger förlåt, jag borde ringt men jag vågade inte, visste inte om jag fick. Du suddar bort osäkerheten när du berättar att du ville inget annat än att jag skulle ringt, för du var för osäker för att ens slå en siffra. Vi två fanns igen. Vi levde i samma värld.

På något vis så blev det sen suddigt och jag letade efter bevis i en annan dröm om att det var sant. Jag hittade ett kort men behövde se den större då det bara var en ikon på datorn. Kändes som min tatuering var på fel ben. Var den på rätt ankel på bilden stämde det. Hann aldrig se innan jag vaknade men jag vet, du fanns där.

Du kom tillbaks. I drömmen.

Kanske borde jag försöka ringa dig. Vet inte om jag vågar. Du finns nu i mina drömmar, det är kanske för mycket att offra. Jag känner att en gömd vän finns. En vän jag aldrig ville tappa är nu hittad. Jag vill inte förlora dig igen..

Ologiskt.

2011-01-08 @ 16:05:55 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har varit ett långt avbrott i "The Walking Dead" för mig. Såg första och andra avsnittet sen glömde jag bort det lite. Har hela första säsongen nu och såg slutet av andra och hela det tredje för en stund sen. Vet inte varför jag ser det, blir så nervös. Får typ panik när snön ramlar ner från taket ^^. Ljudet får mig seriöst att frysa fast och för en kort del av en sekund tänka att det var en zombie..

Är tre avsnitt kvar. Får se när jag klarar av att se dem. De bästa är om man slipper se dem själv men jag orkar inte vänta tills folk vill eller kan. Inte heller om jag måste se på det hemma hos dem, då det tar minst 2o minuter att gå hem. Den ena vägen genom skogen och den andra delvis genom skog och förbi en vattengrej. Brukar bli att man ser det sent med så kul att springa hem sent på kvällen. Nej ^^

Iofs är det mörkt vid tre eller halv fyra på eftermiddagen så då är det också lite panikigt. Fler är dock ute då och går hem från skolan. Visserligen skulle jag nog anse att de skulle kunna vara zombies om jag såg dem på avstånd ^^

Jag behöver en yxa eller något. Fast då blir nog andra rädda för mig om jag går runt med en sån hela tiden. Har tänkt ut sätt att låsa ute zombies i alla fall. Enda gången den jobbiga dörren till korridoren är bra.

Nyår.

2011-01-08 @ 14:24:56 Permalink Daily Dance Kommentarer (3) Trackbacks ()

En snabb-paintad bild som skulle sammanfatta nyår fanns visst på datorn. Så enjoooooy som vakten på SRF säger!


Nu återgår jag till att plugga igen. Gjort det ganska bra so far under dagen.

En bokstav.

2011-01-07 @ 21:48:59 Permalink Daily Dance Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jag skrev att jag nog inte skulle skriva så mycket för mycket tid skulle gå till att plugga. Mjo. Nu blev det kanske inte så ändå. Skriver visserligen inget vettigt, men det var det länge sen jag gjorde ^^

Har gjort allt som berör plugg-planen för idag så valde att hoppas på att min tidsplan håller. Var klar vid sju. Så kollade igenom lite skivor med filer som jag tog med. Tänkte att lite bilder från intressanta fotodagar i Falkenberg fanns på dem. Men icke! De skivorna ligger i den andra..Fanns en del roliga bilder dock, och filmer. Skidfilmen! :D

Även dokument från samhällskunskapen och svenskan från gymnasiet. Jag var nästan duktig då verkar det som. Jaja det ska väl gå att bli det nu med.

Fråga mig inget om bilden. Hittade den på skivan. Nej mitt öga ser inte konstigt ut under X, men fråga inte mig, gillade väl att sätta dit det. Vet lika mycket som ni i det här fallet ^^


sJuuuende dagen.

2011-01-07 @ 15:58:56 Permalink Daily Dance Kommentarer (2) Trackbacks ()

Gick upp ganska tidigt och tada pluggade. Oväntat som vanligt. Har skrivit 5 sidor nu. En del är klar. Två kvar..Tänkte skriva en till sida ikväll och bli av med en del till. Då har jag imorgon och på söndag på mig till sista biten. Är lite orolig. Går det dåligt så får man väl göra om, och då lär det inte vara svårare än det är nu..Eller?

Sen åkte jag till stan. Åt någon weird men god macka. Med avokado och mangosås..Dock så råkade avokadon ramla bort lite utan att jag försökte få bort den ^^. Åt lite av den men nja funkar när den är mosad men inte i bitar..

Efter det smög jag runt i lite affärer. Letade efter en sak men hittade inte den. Hittade massa annat som jag dock var duktig på att avstå från att köpa. När klockan slog rätt så kollade jag min syn. Som jag förutspådde så ser jag lite lite sämre på långt håll. Så beställde glasögon som man kan ha på föreläsning om man sitter lite långt bort. Två par för ett pris som visserligen var bra men som ändå är mycket (var ta 2 betala för 1). Fanns några lite billigare men jag skulle nog inte kunna ha dem på mig utan att känna mig lite off. Fanns ett par men att ha i en färg som inte funkar till andra färger är lite farligt. Speciellt eftersom mitt hår skiftar i färg och jag skulle aldrig kunna ha någon röd tröja eller något till dem. Inte största problemet i världen men får väl hoppas att några kronor mer ger mig ett par bättre. En del av kronorna är för märket såklart, hej mer pengar lagda på en designer hej större utgift. Köpte dem verkligen inte för märket dock, ofta det skulle ske, visste och vet fortfarande inte vad det är för j*vla märke ^^. Repskydd med, försäkring nej. Den jag har bör täcka det.

Men utgiften kommer kanske lite halvdåligt sett till planeringen. Vi kommer ha en hel del böcker nu på första momentet..Hyran..Annan räkning (eller ja, den behöver inte betalas än, först nästa månad iofs). Det går nog bra, är lite panikig som med allt annat och gillar inte när det blir massa pengar som försvinner samtidigt. Ingen aning om hur många av böckerna jag måste köpa och hur mycket de kostar.

Well well, nu måste jag göra inget en stund. Sova lite kanske så jag orkar skriva sen..Snart.

Sowa.

2011-01-06 @ 23:18:21 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Försökt sova i en timme nu. Vilket inte är mycket, men tänkte att det kanske skulle vara lätt att somna ikväll. Flygplan gör en trött. Jag somnade visserligen lite på flyget, 2o minuter ungefär. Svårt att veta eftersom min klocka är på mobilen som är totalt avstängd uppe i luften.

Packade upp väldigt mycket när jag kom hem. Brukar ta några dagar annars ^^ Hittade massa saker jag glömt att jag fått och köpt. Dock är väskan inte helt uppackad än, så jag får väl se hur lång tid det egentligen tar. Tummenmattan lyser lite i hallen, så får se hur det blir med den. Kanske är bra, lite nödutgång-feeling.

Imorgon ska jag lite snabbt till stan. Synundersökning, om inte något dyker upp denna gången med. Fast tredje gången gillt va? Får se hur mina ögon mår, vet att jag ser sämre på långt håll än vad jag gjorde förr. Inte helt konstigt. Synen försämras och båda mina föräldrar samt min syster använder linser/glasögon. Var aldrig en fråga om ja eller nej utan snarare när.

Just det, har fått en ny granne med. Tjejen som hade förfest varannan helg har flyttat. Hon misslyckades när hon bakade så jag hoppas den nya är riktigt duktig och ger kakor till alla :D Hon heter något som jag glömde av. Jessica kan vi kalla henne tills jag vet, kan ha varit det hon hette..Hmm.. Hon verkar trevlig. Kanske är fler som flyttat? Återstår att se.

Kommer nog behöva köpa en ny växt med. Den ena jag har beter sig underligt. Den börjar se lite fattig ut. Får väl se om den känner för att få fler blad eller mest för att fortsätta slänga bort dem utan anledning. Den får rätt mängd vatten, ljus och bla bla bla.

Time att försöka sova igen!

Den vinnande dikten

2011-01-05 @ 23:21:13 Permalink Awesomeness Kommentarer (2) Trackbacks ()

i Babel. Skriven av poeten Gösta Friberg. Kom att tänka på den innan och den är så fin. Tycker jag då. Ni kanske inte gillar den men well synd för er! ^^

Dock har jag svårt för ordet ärm, har alltid haft det, gillar inte ordet bara..Låter så läskigt.




din hand vilar

på min ärm

 

en beröring

som för ett ögonblick

upphäver

 

att vi en gång båda

är borta

Är ni där?

2011-01-04 @ 22:18:20 Permalink Tankar Kommentarer (4) Trackbacks ()

Jag vet att en del av er säger att ni är där. Ni säger att ni alltid är det men alltså nej det är ni inte. Eller är ni? Isf var?

Om jag åker tåg försvinner täckningen på mobilen så hur når ni mig då?

Det kanske inte räknas när tunnlar bryter sändning eller när tankar sover och batterier är slut. Kanske kräver jag för mycket. Eller kanske och kanske, jag lär göra det. Jag hade en vän som alltid var där förr. Verkligen alltid, jag behövde inte ens säga ett ord eller vara i samma stad, personen visste redan. Jag visste samma sak när det gällde personen själv istället. Är svårt att gå från det till att få nästan-alltid. Nu låter det som jag inte uppskattar att ni finns där, uppskattar det verkligen men ni kanske ser lite av svårigheten när ni säger alltid och alltid är ett alltid som passar er bäst. Eller att alltid är alltid först när jag säger eller viskar till er att det är ett alltid-moment just nu.

Vännen var en snögubbe av kristall. Smälte inte i solen, men slogs i bitar..Aj.

Dansband.

2011-01-04 @ 20:47:50 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skrev om det är tidigare men länkade visst inte. I alla fall, finns på Sweden Rock Shop för 569 + frakt. Tryck på bilden för att komma direkt dit.

Man kan visst anlita akademiker till att skriva ens hemtentor och liknande. Pris, 15okr. De uppmuntrar dock inte fusk utan vill bara hjälpa vid enstaka fall om man inte hinner eller orkar själv. Haha. Då kan man fråga sig varför jag skämtsamt sökte på det på blocket. I varje skämt finns det allvar? Nej, men jag har lite panik. Jag vet att jag inte gör som de andra, jag valde ett område inom området som försummas och göms. Så jag får försöka sy ihop det. En person verkar nästan orolig för att jag krånglar till det, haha. Ja, välkommen till min hjärna så kommer du bli extra orolig och full av panik i blodet. Dock har jag en plan, jag tror jag kan få allt att funka somehow. Eller jag hoppas ^^ (nej, anlita akademiker är inte planen, planen är att skriva övertygande och lura läsarna och mig själv?)

Får väl se. Jag är lite dum som väljer något dimmigt. Välte även ut lite julmust på mig själv innan, det var rätt dumt med!

Att ha dansband som rubrik och inget innehåll om det kan verka weird. Kanske. Men det är lika rimligt att jag lyssnar på dansband som om jag väljer något enkelt att skriva en forskningsöversikt om. Behöver kanske lyssna på dansband helt enkelt (yeah right).

Ojdå.

2011-01-03 @ 16:19:28 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bra att jag inte valde att flyga hem idag när jag bokade biljett. Nu var det ju inte jättefarligt egentligen. Det är ganska intressant att en del är så flygrädda, det borde vara mer logiskt att vara rädd för bilar. Om de är själva risken för att dö eller bli skadad de fruktar.

Stör mig på att de tar upp att tjejen bad en bön innan om att resan skulle gå bra. Vet inte varför men det förstör artikeln.

En annan sak som jag kom att tänka på nu, på tvn för någon dag sen så skulle en kille vid namn någonting säga att Carolina Klüft inte deltog (i någon sportsak jag inte minns) för hon var krasslig. Han sa kraftig istället. Hahaa fail ^^

Läs artikeln genom att trycka på bilden: