Vågornas vaggvisa.

2011-04-24 @ 23:30:56 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()









Drog ner till stranden för en stund sen. Ville känna sanden, höra havet. Körde dock ner istället för att gå, tog av strumporna och skorna. Lämnade dem i bilen och gick sedan ner. Gjorde lite ont att gå på gruset innan jag kom ner till själva stranden. Var sweet att känna sanden. Mjukheten. Sanden var först rätt kall, men stod man på samma ställe blev sanden sedan riktigt värmande. Vågorna lät lika fint som vanligt. Det var rätt mörkt men ögonen vänjer sig fort ändå. Gick sedan till gungorna och gungade. Gungan gnisslade en del men det var hur underbart som helst att gunga under stjärnorna. La man sig typ ner när man gungade så var det som om man gungade till stjärnorna när man var på väg upp i själva gungningen. Kollade man rakt upp så fanns Karlavagnen där. Coolt.

Avslutar söndagen med att gunga under Karlavagnen..Rätt fint or?

Ska till stranden imorgon med då det blir glass med Calle. Blir en relativt stressig dag imorgon. En lång dag, men ska bli kul.

Bilderna tog jag på Mallorca för vad blir det hmm 4 år sen eller något liknande. Tagna med en kompaktkamera! Så lite duktig var jag väl ändå? Var ganska tålmodig på den tiden när det kom till fotografering. Solen försvann fort men gjorde man bara rätt så hann man fånga den innan den sa godnatt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback