Aftonbladet berättar..

2011-04-30 @ 13:27:40 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Om ni undrar mer om det där bombhotet så läs här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12947693.ab

Igår skrev Emma och jag klart den kvantitativa examinationen. Igår skrev jag även klart den kvalitativa examinationen. Så nu har jag bara ett pm om b-uppsatsen på 3 sidor kvar. Sweet.

När det är dålig update här så kan ni som sagt checka twitter, det brukar bli liiiite bättre update där när jag är iväg eller så: http://twitter.com/sansuicide

Rudolf JahAaa?!

2011-04-28 @ 23:27:34 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tåget står still, gjort det ett tag nu. Why? För någon eller några idioter har bombhotat en bro...Sj är så bra på att ge information med...NOT.

Pluggtåg.

2011-04-28 @ 21:06:56 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har åkt tåg nu i ett par timmar. Är snart i Stockholm. Eller är där nu. En minut typ. Så sen är det typ 6o mil kvar innan jag är hemma. Har hunnit plugga en hel del. Har nästan skrivit klart den ena examinationen. Har bara en punkt kvar vilket innebär lite mindre än en sida. Skönt att ha den klar sen, eller relativit klar. Måste ju gå igenom den lite och sådär som man alltid måste. Att det mesta är klart är dock niiice! 6 sidor mindre man behöver skriva klart nu i helgen.

Har två examinationer kvar. Så än kan man inte säga YEAH! En klasskamrat och jag ska börja med den ena imorgon när jag är tillbaka i Umeå. Sen har jag en annan, den är på 3 sidor och den ska presentera om vad jag ska skriva om i min b-uppsats och hur jag ska lägga upp den. Så det borde jag väl hinna innan den 2 maj?

I hope so!!

Och just det, gör inte som jag, jag valde att ha påsklov. Så nu får jag ägna helgen åt att skriva. Jag litar på mig själv. Jag vet att jag kan prestera det som krävs. Eller jag tror i alla fall det ^^ Vet att många har skrivit på den examinationen jag skrivit nu på tåget i minst en vecka. Men då har de kanske lagt någon timme då och då. Jag har skrivit intensivt i ja för många timmar. Dock föredrar jag att vara klar långt innan, för att inte få så mycket panik. Men när ångesten har varit för stark så kan man ändå inte prestera så bra så i mitt fall var det bättre att vänta tills jag klarade av att skriva.

Festival-klar.

2011-04-28 @ 13:27:22 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

Köpte biljetter tidigare idag. Tänkte att det var på tiden att ta tag i det där. Blir SRF, 3dagars, och Metaltown en dag. Kändes ovärt att köpa för hela Metaltown när det inte är något jag direkt vill se på fredagen. Så går all in på lördagen istället. Finfina KoRn! Sure fine alrite, finns människor som ska dit på fredagen som är coola att hänga med men det hinner jag på lördagen och andra dagar.

See ya there!



Tradition: Fika.

2011-04-28 @ 11:17:36 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igår fikade jag med Pakken. Blivit en tradition mer eller mindre. Jag beställer juice och han någon form av kaffe på På G. Var en trevlig liten fika!

Senare på kvällen drog jag till stranden. Efter det hade regnat klart. Gungade lite och kände på vattnet. Var inte jättevarmt men temperaturgrejen visade 12,3. Så det skulle ju gå. Även fast det skulle vara kallt.

Idag drar jag hem till Ume igen. Åker på eftermiddagen. Har tänkt plugga en del av timmarna på tåget. Från Göteborg och några timmar fram, tills det blir mörkt ungefär. Det ska skrivas, skrivas och skrivas lite till.



En old bild, men har inte så många bilder där båda är med. Han längst fram spelar synt i duschen sen är det Pakken och jag. Sen har vi Per som jag var ute och gick med i måndags. Och sen är det en avkapad Sonic Syndicate-are. Bilden är från Sonic Syndicate-mini, Robin måste det vara, blandar ihop deras namn, alla börjar ju typ på R, han fyllde 25år och hade fest. Ja jo, var väl okej men mja.

Sand finns inte bara på stranden.

2011-04-27 @ 21:48:00 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Min syster och Nellie! Numera har jag en sådan tröja med, en likadan som Nellie har. Pippi ftw!

Igår var jag hemma hos min syster. Vi åt fruktsallad och lekte lite med Nellie. Jag fick se hennes fina sandlåda och lärde henne att krossa sakerna man bygger i sandlådan med hjälp av en spade eller liknande. Lyckades med det när hennes mamma hade gått. Oups ^^ Men som moster så har jag ett ansvar, jag måste lära henne hur man liksom städar upp i sandlådan på ett roligare sätt. Genom att mosa sakerna man byggt ^^



Lånar bilderna från Maddes FB. Här är sandlådan, fast då utan sand.

En strand den 25:e.

2011-04-27 @ 21:30:56 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett slut och en början på samma gång. Sand. Vatten. En flytande gräns.

I förrgår så träffade jag Calle. Vi drog ner till stranden. Fast först hämtade vi en flaska vin hemma hos hans mamma. Tack Calle-Mamma! Medan han var uppe och hämtade flaskan stod jag på hans longboard och försökte se hur långt man kunde rulla.


Vi satte oss i sanden, öppnade flaskan. Drack. Pratade. Trevligt trevligt. Var som om det var sommar, fast fortfarande tomt. Inga turister eller festande sommarlovs-kids.. Vi hade stranden för oss själva. Under den riktiga sommaren får man dela den med andra. Visst, när solen gick ner började det bli lite kallt. Tur då att min tröja är tillräckligt stor för att rymma mina ben utan att töja ut den. Calle var dock varm ändå. Så jag fick sno lite av hans värme.


När vinet var slut och solen verkligen sagt hejdå drog vi därifrån. Tanken var att vi skulle hinna till en affär så han skulle kunna köpa frukost. Dock var klockan för mycket så vi gick hem till honom istället. Blev popcorn och film. Jag var extremt trött och var på väg att somna flera gånger under filmen. Vet inte hur jag lyckades låta bli att somna.



Mitt finger ville vara med ^^

Anyway, kvällen var jättebra och trevlig. Lite vin och en strand och en bra människa var precis vad jag behövde. Till Calle kan jag säga allt jag vill om jag vill. Oftast behöver jag inte ens säga något. Räcker med att träffa honom för att bli lite lugn. Det finns inget tvång och jag behöver inte heller linda in orden om jag inte känner att jag vill. Det behöver jag göra med många andra. För deras skull. Kvällen med snälla Calle var precis vad jag behövde. Mina lungor fick andas. Tack!

Katten nyser.

2011-04-27 @ 10:30:38 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vaknade när jag skulle, men inte fick jag gå upp för det. Ångesten höll mig som sin fånge. Nu är jag dock fri, antal timmar senare...Hmm.

Mormor och morfar kommer förbi om några minuter. Sen får jag springa ner till stan och se om jag kan få tag i rätt person. Om inte personen har hunnit smyga ut på lunch. Då får jag väl vänta till ett.

Åker hem till Umeå imorgon. Är framme först på fredag dock. Ska bli skönt att åka dit samtidigt som jag skulle vilja frysa tiden. 2 maj närmar sig. Då har vi mycket som ska lämnas in. Panik.

Katten nyser just nu. Försöker han väcka personen som sover i soffan? ^^

Yo!

2011-04-26 @ 19:46:28 Permalink Kläder Kommentarer (0) Trackbacks ()



Den där är redan slutsåld på hemsidan. Släpptes väl idag? Crazy. Dock så fixade Mellanie den åt mig då hon beställde en när jag sov ^^ Tack!



Awesome badrock or what? Finns för 1o-12åringar. Vilket innebär att den passar mig..Ibland är det bra att inte vara stor. Får se om jag kommer bli en Yoda längre fram.

Vågornas vaggvisa.

2011-04-24 @ 23:30:56 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()









Drog ner till stranden för en stund sen. Ville känna sanden, höra havet. Körde dock ner istället för att gå, tog av strumporna och skorna. Lämnade dem i bilen och gick sedan ner. Gjorde lite ont att gå på gruset innan jag kom ner till själva stranden. Var sweet att känna sanden. Mjukheten. Sanden var först rätt kall, men stod man på samma ställe blev sanden sedan riktigt värmande. Vågorna lät lika fint som vanligt. Det var rätt mörkt men ögonen vänjer sig fort ändå. Gick sedan till gungorna och gungade. Gungan gnisslade en del men det var hur underbart som helst att gunga under stjärnorna. La man sig typ ner när man gungade så var det som om man gungade till stjärnorna när man var på väg upp i själva gungningen. Kollade man rakt upp så fanns Karlavagnen där. Coolt.

Avslutar söndagen med att gunga under Karlavagnen..Rätt fint or?

Ska till stranden imorgon med då det blir glass med Calle. Blir en relativt stressig dag imorgon. En lång dag, men ska bli kul.

Bilderna tog jag på Mallorca för vad blir det hmm 4 år sen eller något liknande. Tagna med en kompaktkamera! Så lite duktig var jag väl ändå? Var ganska tålmodig på den tiden när det kom till fotografering. Solen försvann fort men gjorde man bara rätt så hann man fånga den innan den sa godnatt.

Falkenberrjjj

2011-04-24 @ 14:24:41 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Är som sagt "hemma" nu. Är sommar i staden! Galet men nice med true värme mhmm!
Ska snart träffa Super5an och vara störd. Blir grillning, spel och awesomeness. Jag har just nu kapade byxor och linne. Ooooch jag fryser inte. Snarare hej varmt.

Jag kommer nog kanske inte updatea så mycket då det brukar vara rätt stressigt med möten med ppl. När jag har tid över så måste jag plugga. Såg att en hel del hade smygit sig in även om jag inte skrivit något så hej hej det här inlägget är bara för er. Ska iväg om några minuter så jag borde egentligen fixa mitt hår. Ja lal la la.

Fyller på med ord och annat när det finns tid, så kan dröja lite. Sorry.

Tåååg.

2011-04-21 @ 21:36:38 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åker tåg atm. Kommer göra det ett bra tag till. Sådär många timmar man inte ens vill veta. Sen är jag dock på västkusten. Vår, sol, påsk, plugg, vänner, familj, musiker och andetag. Kanske ska på en läskig dejt med. Om jag tappar mitt förstånd, svarar i sömnen eller bara är trött. Är nog egentligen time att ge killen en chans, han har ju ändå försökt i ett par år. Stalker?

Lady Gaga- Born This Way

2011-04-19 @ 17:02:01 Permalink Film & Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hon är grym.


Honey, you're a rock.

2011-04-18 @ 22:23:13 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Vill skrika. Vilket inte går när man inte kan andas.

Ge mig luft. Väck mina lungor.

100.

2011-04-18 @ 11:54:07 Permalink Flum Kommentarer (1) Trackbacks ()

1. Har du snusat? - Nej, never. Jag är smart och snus är sannolikt äckligt så why even try?
2. Har du fimpat en cigg på nån annan? - Eh nej.
3. Har du legat i sängen bredvid en kille? - Ja.
4. Har du blivit slagen allvarligt? - Nej, folk slår inte mig.
5. Tar du droger? - Nej, jag är inte dum i huvudet eller visst jag kan dricka lite rom eller whiskey vilket är alkohol som är en drog visserligen men jag antar att frågan syftar på droger som kokain eller något fail så NEJ.
6. Hatar du någon? - Nja, hatar vet jag inte eller hmm avskyr iaf en person.
7. Älskar du någon? - Ja klart. Älskar man ingen är man inte vid liv.
8. Har några av dina vänner svikit dig? - Nja, de är väl inte vänner isf men visst har några vänner gjort mig besviken.
9. Har du djur? - GARY (snigelkatt maaooow)
10. Har du legat bredvid en tjej i sängen? - Ja. Till och med jämte två samtidigt.
11. Gillar du orange? - Beror på vilken nyans av orange. Skadad efter grafen i skolan så ge mig en exakt kod för färgen så återkommer jag.
12. Har du en gris? - Ja, en Dalagris!
13. Har du en bror? - Ja.
14. Gillar du att stå i duschen flera timmar? - Inte i flera timmar. Men rätt länge ibland. Fast jag läste ur min systers skolpapper för flera år sen om hur länge man skulle duscha för att det skulle vara miljövänligt så då tog jag tiden och duschade så fort som möjligt. Sitter i ibland like omg hurry up girl the clock is ticking.
15. Röker du? - Nej nej nej nej!
16. Har du en hund? - Nej en snigelkatt!
17. Har du skilda föräldrar? - Nej.
18. Har du gått på simskola? - Ja.
19. Har du fuskat? - Haha ja på oviktiga saker som i kortspel, då fuskade vi i grupp. 5 fuskade och 1 fattade inget. Behöver jag nämna att personen som inte fattade var en kille? ^^
20. Har du en teve på ditt rum? - Nej för då kommer jag tvspela bort mig samt se på dåliga serier som gått i repris i hundra år.
21. Har du lunar? - Jag hade men fan den kan kanske vara kvar. Haha epic isf!
22. Har du MSN? - Jo.
23. Har du en syster? - Ja.
24. Har du bruna ögon? - Neh.
25. Hjälper du dina vänner? - Oja.
26. Tycker du att du är söt? Ärligt nej det gör jag inte. Är självkritisk som en idiot.
27. Har du dansat? - Ja klart, men jag är inte den där hej jag dansar fult på ett dansgolv (no offense) utan jag vill att det ska vara koreografi bakom. Mening. Kontroll.
28. Har du spelat fotboll? - Ja, love it!
29. Tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - Om ögonkastet är äkta.
30. Har du ätit sniglar? - Nej usch fy blä dö. Jag har fobi för sniglar.
31. Gillar du kläder? - Ja klart, om det är fina kläder.
32. Hatar du falska vänner? - De är inga vänner utan de är bara fail om de är falska..?
33. Gillar du räkna matte? - I viss grad ja.
34. Älskar du någon nu? - Jadå.
35: Har du gråtit inför en vän? - Yes.
36. Kan du sjunga? - Nej det tror jag inte men jag måste visst ha ett band :s
37. Svär du mycket? - Nej, jag blev äldre ^^
38. Kan du tala spanska? - Ja eller delvis. Glömt en del var ju inte igår jag läste det....
39. Är du kortare än 1.60 - Nej är 166 minst. Var länge sen jag mätte mig.
40. Älskar du sommaren? -Ja.
41. Älskar du vintern? - Jaa, bräda och snö!!
42. Har du mer än 6 par skor? - Ja...varför känns det fel att ha det...hmm.
43. Har du hoppat ut ifrån ett fönster? - Haha ja, flera gånger. Bästa var ju med snowboard boots ut genom en stuga för att kunna åka bräda sista dagen ^^
44. Har du mer än 3 par mjukisbyxor? - Nej!
45. Gillar du att städa? - Ja och nej. Gillade det när jag var liten (städmanihuset ^^) men nu gillar jag bara att städa hos andra och ibland hos mig. Jag får ryck ibland...storstädsryck som är crazy.
46. Är du förvirrad? - Lite eftersom mitt minne blir weird av medicinen.
47. Har du förlorat en vän? - Ja tyvärr. Rip.
48. Har du varit i paris? - Inte än.
49. Har du foppatofflor? - Hell no! Men jag lånar mammas när jag är hemma ibland, typ om jag ska hänga upp tvätten.
50. Sminkar du dig innan skolan? - Ibland. Om jag orkar eller bryr mig.
51. Har du träffat en kändis? - Oja, är det meningen att man ska showa off på den här frågan? ;)
52. Har du busringt? - Oja, det är något alla måste göra? ^^
53. Har du velat göra saker men vågar inte? - Jo det har hänt.
54. Sover du med nått gosedjur? - Ja ibland faktiskt. En isbjörn, Sky. Man ska inte glömma att man var liten en gång och att världen faktiskt fortfarande är stor.
55. Har du åkt nånstans utan att du får? - Nej tror inte det. Jag är duktig!
56. Vill du bara bort ibland? - Alltid denna längtan...
57. Har du tältat? - Ja, på festival, i skog vid sjö, i trädgård.
58. Har du bränt dig? - Yes..
59. Har du lekt med levande ljus ? - Ja det är kul men har dock aldrig bränt mig pga det.
60. Bor du i Skåne? - Nej, men bodde i Halland som är nära.
61. Gillar du hip hop/rap musik? - En liten del av den men finns mkt skit.
62. Har du åkt flygplan nån gång? - Yes indeed, tappat räkningen nu. Rätt illa.
63. Är du blyg? - Mjae jag är avvaktande.
64. Har du cam? - Ja och nej, har en inbyggd i datorn men när den behövde formateras om så installerade jag aldrig drivrutinen för den. Har fortfarande tejpat för den dock ^^
65. Vilken film såg du senast? - Shutter Island.
66. Vem saknar du? - Rockstjärnan.
67. Hur ofta sitter du vid datorn - Då och då.
68. Är utseende viktigt för dig? - Mitt? Ditt? En pryls? Hur skor ser ut är viktigt om jag ska köpa dem. Ska jag till Ica bryr jag mig inte så mkt om hur jag eller hur personen i kassan ser ut..
69. Har du någon vän du litar på till 100%? - Ja, flera. Jag är blessed med fina vänner!
70. Vad ser du ifram emot? Att läsa kriminologi och att se Korn samt äga på SRF.
71. Vad vill du ha just nu? - Glass.
72. Gillar du Simpsons? - Ja men jag föredrar Family Guy över Simpson.
73. Senaste låt du lyssna på? - Fix You med Coldplay.
74. När grät du senast? - Innan.
75. Och varför? -Ångestattack...panik..rädsla.
76. Ett datum du alltid kommer minnas? - 11 oktober 2008.
77. Varför just de datumet? - Var den dagen min själ log.
78. När fyller du år? - 21 maj!
79. Hur mycket pengar har du nu? - Till studenter frågar man hur lite pengar har du nu! Jag har så jag klarar mig..
80. Vart får du pengar ifrån? – Studiebidrag+studielån dock inte 100%
81. Är du bortskämd? - Beror på hur man ser det. Jag får mer än jag behöver egentligen så visst är jag det men det är inte som barnen i sweet 16..
82. Har du fått något mvg? - Ja, många.
83. Har du fått något ig? - Nej, duktiga mig.
84. Har du legat på sjukhuset senaste halvåret - Nej eller jag var på sjukhuset och då låg jag ner men var inte inlagd. Dryg mening man kan skriva bara nej ^^
85. Hur mår du just nu? - Okej atm, men ångesten får mig att må sämst ofta.
86. Älskar du din familj? - Ja.
87. En person du skulle kunna göra allt för - De som betyder allt för mig.
88. Vad föredrar du, smsa eller ringa? - Smsa, fast jag pratar helst med de som jag gillar mest. Men bara med dem, har svårt för telefonsamtal annars. Stelt och fel. Jag är mer än skriftmänniska än talker så.
89. Är du allergisk mot något? - ja, visst penicillin, kontrast som de sprutar in, typ lindrig allergi mot klor och kiwi och ananas.
90. Tar du mediciner mot något? - Tar just nu bara Sertralin.
91. Vad har du för mobil? - iPhone 4
92. Är den bra? - Jadå.
93. Vilken färg har den- Svart.
94. Hur många hus har du bott i? - 4 hus och nu i ett studentgryt. Dock bodde jag i ett hus typ forever så vi flyttade aldrig hejvilt omkring.
95. Vad har du för färger i ditt rum? Mitt rum hos mami och papi är vitt och svart å så lite zebratapet. Det som jag har här uppe är blått.
96. Har du haft utegångsförbud - Nej jag tror inte det. Jag är duktig som sagt. Eller skulle stanna hemma när jag var sjuk, hade feber men gick till skolan iaf men det är ju inte så busigt.
97. Ångrar du något i ditt liv? - Alla ångrar väl något men sålänge man inte ältar det så.
98. Vad brukar folk kalla dig? - Sanne, juvelen (fan för er, haha ^^) och mina engelska fiiinisar säger San för det har jag lärt dem ;) Sen finns det söta personer som kallar mig söta saker istället för att använda mitt namn.
99. Åker du skidor? Nje, åkte det förr men nu åker jag bara snowboard eftersom det är bäst.
100. Tränar du? Mjo men inte fantastiskt mycket. Är jag hemma så blir det iaf yoga men inte varit hemma så mycket den senaste tiden. Simma, promenera i år och statisk sker ju också. Jag är nog mer av en sommar-tränare, då kan man springa på stranden utan att frysa och det är inte jobbigt att gå upp klockan 6 för att träna..Under vintern är det inte så lätt, man vägrar gå upp när det är mörkare än mörkast.

Nästa termin.

2011-04-14 @ 16:09:08 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nästa termin så kommer jag läsa kriminologi I + kriminologi II + rättssociologi.

Kriminologikurserna är på 15hp var men eftersom jag redan har läst metodmomentet så har jag 7,5hp tillgodo och lägger dem på att läsa rättsociologi. Heja heja. Jag älskar nästa termin i förskott!

Snart har första året gått. Snart 6ohp done!

(Klarade förra tentan btw)

Min studieplan ser nu ut så här efter att jag möblerat om programmet lite:

Ht-11

Valfri kurs, 30 hp

(kan vara en 30 hp kurs eller två 15 hp kurser t ex) Och blir Kriminologi I på 15hp sedan Kriminologi II på 7,5hp eftersom jag redan läst de andra poängen och därmed så lägger jag 7,5hp på det intressanta ämnet rättssociologi!

Vt-12

Evaluation, 6 hp (En liten kurs på engelska)

Specialområden, 24 hp (Specialområden inom sociologi, beror på vad det forskas om typ)

Ht-12

Juridisk översiktskurs, 15 hp (YAY n' looove!!)

Historia, 15 hp (Blä eller okej det blir säkert kul ändå)

Vt-13

C-kursen, 30 hp (Paniiiik, läskig del!)

Sen återstår det att se om jag läser ett år till så jag går från en filosofie kandidatexamen med huvudområde sociologi till en magisterexamen. Noterade att det fanns en intressant sådan inom utredning..Hej hej kanske om ångesten säger hejdå till mig någon gång. Är ju inte imorgon man behöver bestämma sig direkt.

Fan.

2011-04-14 @ 09:24:46 Permalink Fail Kommentarer (4) Trackbacks ()

Medicinen hjälper inte. Mår inte bättre. Visst, det verkade vända ett tag, men det var bara en elak illusion. Det vände snabbt tillbaka till att bli värre.

Jag är så trött. Så utmattad. Jag behöver er, men jag kommer be er att springa, att låta mig va. Ni får själva välja, om ni orkar så slåss med mig, annars snälla gå nu.

Lights will guide you home.

Natt.

2011-04-13 @ 13:26:33 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Bra bok det där!

Min läkare ringde igår och var tvungen att boka om tiden. Så ska dit nästa vecka istället. Min hals blev normal igår efter en tablett och mycket avslappning. Så nu kan jag andas som man ska. Hade ont i ena halsmandeln imorse dock.

Drömde att jag var i London. Åhh I wish! Däremot så blir mitt huvud lite knäppt när man vaknar eftersom tankarna är inställt på engelska. I drömmen så sker allt på engelska eftersom man är i ett sådant land där man inte direkt pratar svenska, så man behöver några minuter för att anpassa hjäranan till att den inte alls befinner sig i fina London utan i Umeå.

Idag skiner solen så lite synd att man måste plugga nu..

Edit: Posten kom precis så måste se en film först innan jag pluggar! Inte sett den filmen sen jag såg den med Mr. P, vilket var läääänge sen. Kepsen var fin och borde bli invigd om någon dag, eller timmar.

Behöver glass.

2011-04-12 @ 14:15:03 Permalink Fail Kommentarer (1) Trackbacks ()

Missade föreläsningen som fortfarande pågår. Why? För jag kan fan inte andas. Är mer än säker på att jag skulle få panik i föreläsningssalen och let's face it, det klarar man sig bättre utan.

Ångesten som troligtvis bosatt sig i min hals är ingen dålig ursäkt för att stanna hemma och plugga istället för att sitta med panik i salen och därmed ändå inte ta in något av det föreläsaren predrikar. Har ni någon gång satt i halsen? Det är den känslan jag har nu. Att jag håller på att kvävas. Ibland sprider sig smärtan ner från halsen ut i bröstkorgen. Det är verkligen obehagligt och man får panik på riktigt eftersom överlevnadsbiten i en triggas igång eftersom den tror att man kvävs och dör.

Ska hem till M&S om någon timme. Kanske lugnar paniken i halsen ner sig då. Hoppas min läkare kan "bota" mig imorgon eftersom det stör hela min vardag och natt. Vaknar och har svårt att andas. Vilket leder till mer ångest och oro vilket gör det betydligt svårare att sova.

Just det, det är tisdag idag. Det märks. Ska försöka vara mindre opepp och köpa glass och äta upp hela. Sådär amerikanskt fast utan att gråta och ha på mig hemska kläder. Har förövrigt nog hittat en longboard som verkar rätt bra och framförallt är lite fin :)



Haha, det är inte lätt att äga lika mycket som JP alltså!

Sms mess.

2011-04-12 @ 10:38:46 Permalink Flum Kommentarer (1) Trackbacks ()

Några slumpade sms från min mobilii.



Vem vet om glass som smakar asfalt är gott?



Haha Hilde är rolig ^^ Och jag lyckades övertala Olov (som inte heter Ume i efternamn, det är för att jag ska veta att det är Ume-folk) att vila i lycka är bättre än vila i frid.



Kaptenen hörde av sig i förrgår. Made me happy! För hur kan man inte bli glad när han påminner än om klippet på youtube som vi kommenterat i en oändlighet? :D

Ångest, låt mig va.

2011-04-12 @ 10:22:05 Permalink Fail Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ångesten har börjat öka igen. Fail och fan. Har fått en klump i halsen, som är psykisk men känns fysisk. Känns som jag ska kvävas och kan inte svälja utan att det gör ont. Sökte på det och verkar vara fint kopplad till ångest. Man spänner sig på något sätt. Extremt obehagligt. Ska ta upp det imorgon när jag ska till min läkare då min ena halsmandel har varit lite dum med så kan väl inte helt skylla på ångesten. Inte än.

Är så trött på att ångesten får äga mig så mycket. Jag vill bara gömma mig i sängen och sova bort verkligheten. Jag är rädd ibland för att gå upp. Nästan så jag skakar. Verkligheten är inte tillräckligt fin vissa dagar.

Vet att jag klagar en del på min ångest. Men den var så hög så min läkare ringde direkt efter jag hade varit hos en kurator/psykolog/something liknande. De förstod inte riktigt hur jag kunde klara av skolan eller ens gå upp på morgonen eftersom min ångest då var väldigt hög. Inte vet jag hur jag gjorde. För mig har det ju varit så förr och ofta så var ingen nyhet för mig. Nu är min ångest fortfarande inte på en okej nivå. Den är fortfarande i stort behov av behandling.

En del av er förstår inte för ångest är svårt att förstå om man inte upplevt det själv. Visst känner jag lite att hmm varför mår jag inte bra? Jag lever i ett land där det inte är krig, där man kan utbilda sig utan att vara rik och massa annat bra. Vet att det finns de som har det mycket värre än mig, både i Sverige och i andra länder. Dock så förändrar inte det min situation, bara för andra har det sämre mår jag inte bättre. Ångesten gör det svårt att andas. Den begränsar hela mig. Jag hatar den. Sen verkar vi må sämre ju bättre vi får det, om man kollar på lite forskning.

Verkar som att bita sig själv i läppen och kinden kan vara kopplat till ångest och oro. Vilket jag har en hel del av. Förklarar även varför jag gjorde det när jag var liten, då det verkar som om min ångest började samtidigt som första dagen i skolan, om inte lite innan.


Ibland tycker jag det är orättvist.

Kläppen!

2011-04-11 @ 19:42:18 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite segt men här är några bilder. När jag fått lite bilder av min syster så kanske ni får äran att se när jag äger en dalahäst samt att vi oväntat får semlor på apoteket (insane? men det är true Dalarna, där är alla sneeella!)



Vi softade lite i solen mellan åken. I en liten stuga. Dock fanns det inte en liten liten gumma där, eller en liten liten katt. Eller en liten liten pall. Ja ni fattar, det var inte en sådan stuga som i den där boken man läste när man var liten. Och nej, min bräda är inte repig/förstörd. Den är gjord så, den ska se trashig ut men är hel och fin och bäst!



När stolsliften inte var igång p.g.a vädret så var toppstugan lugn och fin. Var tyst och tomt!



Åka lift.





Stolsliften var finally igång och solen sa hej!



Stugan vid Snow Parken och själva Snow Parken..



En liten backe.



Go ahead and jump. JUMP! (Van Halen, det är lite creepy när David Lee Roth jumpar alltså)



Ett av tågen hem..Den stationen liknar den som var Falkenbergs innan den nya tog över rollen.



Min favoritbacke i Kläppen är utan tvekan Trollfallet, den är nice!

It's sunny, yep yep.

2011-04-11 @ 12:28:07 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()



Är först på onsdag som det är Wednesday 13-dag men jag upptäckte att jag skulle till min läkare rätt tidigt så kommer nog kanske inte orka vara cool. Så jag smygstartar lite idag istället. Mest för vädret är soligt och skorna är så fiiina. Man blir lång ^^ Tack Jennyfer för att du skickade dem ♥



Jag vet att ni också vill göra miner som man blir konstig av. So do it!

Färg i håret igen..Wehoo!

Spikar skruvar i min själ.

2011-04-10 @ 18:23:32 Permalink Magiska Minnen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag minns dina ord, de är de finaste någon någonsin sagt till mig. Du sa orden rakt in i mitt hjärta och där fastnade de. Det var 1o ord. 1o ord som fortfarande är den vackraste kombinationen av ord för mig. Då det var ditt hjärta som uttalade dem. Som fick mitt att slå även om jag i stunden inte visste hur innerligt ärliga de få orden var. Och du hade rätt, jag kommer aldrig riktigt förstå. Fast det kommer inte du heller. För jag skulle kunna säga exakt de 1o orden till dig. De skulle stämma lika bra.

Vet att dina ögon speglade att jag valde fel. Önskar att du inte hade behövt tvivla för jag skulle ha valt dig framför alla andra. Men jag kunde inte, jag är säker på att vi skulle må bättre än vi någonsin gjort, eftersom vi alltid mådde bra tillsammans, men jag tror att livets mörker skulle komma ikapp oss och en av oss skulle sluta andas. Vilket skulle få den andra att totalt gå sönder. Mer sönder än man kan föreställa sig. Jag valde bort dig, även om jag ville välja dig, för vi skulle få varandra att nå högsta graden av att må bra för att sedan krascha och nå graden för olidlig sorg. Vi skulle inte överleva i längden. Vi var för djupa. Båda behövde en hjälte men ingen av oss kunde spela rollen varje dag. Vi skulle känna all glädje man kan uppnå under tio år på ett enda år, men vi skulle också uppleva en livstid av sorg på en enda dag.

Jag valde att släppa taget. Att låta oss leva som alla andra. Långsamt, i takt med tiden. Annars skulle vi levt för fort. Vi skulle springa ikapp solnedgången och förlora oss i mörkret tillsammans. I'm sorry, men du vet lika mycket som jag att det var den enda möjligheten. Och visst hade jag rätt? Är så glad att jag lyckades med mitt förra nyårslöfte, som var I will try to fix you. I did it. Jag gjorde allt jag kunde och lite till, jag sydde ihop dig. Gav dig nytt blod med energi. Gav dig mina andetag av uthållighet. Jag gav dig allt jag hade kvar. Jag lagade dig. Jag lyckades. Du är säker nu.



Det är du och jag som kommer jaga fiskmåsar på ålderdomshemmet, om vi båda andas så länge. Vi kommer vara som vi var då, när vi var unga. När nätterna var våra och fyllda med äventyr i en sovande stad. Det är lång tid kvar dock, innan åren av linjer är ikapp oss så jag har stängt delen av mitt hjärta där du spikade fast ditt namn. Jag har låst ock säkrat ditt namn, för att minnas dig exakt som du var när du och jag andades i takt.

Deklaration, check.

2011-04-10 @ 16:13:18 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så då var den biten klar. Allt stämde så var inte mycket besvär direkt. Får tillbaka pengar iår, hejaaa!

dr00l.

2011-04-10 @ 11:27:55 Permalink Awesomeness Kommentarer (2) Trackbacks ()

Andy Biersack (a.k.a Andy6) är ju inte lite sådär overkligt snygg. Svart hår och svart smink är alltid ett säkert kort. Kolla på honom, omg *.*


Han sjunger ju i Black Veil Brides som ska till SRF iår. Tycker musiken är okej och lyssnar ibland. Meeen tänk, man får se honom live. Hoppas man inte svimmar ^^
Ser ni ut som honom så kontakta gärna mig ^^ Haha nej men nu ska man inte vara sån. Det är ju insidan som räknas mest right? Dock så vet jag inte om det spelar lika stor roll om man är Andy. Vet att man inte ska gå på utseendet men kom igen KOLLA på HONOM! Han är en sådan person man skriver på sin önskelista till jul trots att man slutade tro på jultomten för länge sen.

En kille med svart hår, smink och tattoos har väl alltid varit lite av min dröm. Jag skulle kunna få en sådan, finns en kille med svart hår, smink och tattoos i staden nära min hemstad. Dock är han några år äldre så vi är inte i samma episod av livet även om han är lite barnslig och jag är lite allvarlig meeen han älskar nog sina gitarrer för mycket. Musiker ska man hålla sig borta från. I alla fall om man är lika fascinerad och i behov av kreativitet i själen.

Märks att det är söndag på orden..Igår när jag kom hem, efter tre, så skulle jag sova. Fick ett samtal från någon jag inte kände. Han sa att han satt med X som var ledsen. Känner flera personer med namnet X (skriver inte ut det då jag inte vill hänga ut någon när personen var ledsen) så jag tänkte ju direkt på den som betyder mest av dem och blev livrädd. Skräckslagen. Panik. Jag fattade ingenting, varför var han ledsen, varför ringde vem det nu var som var hans vän till mig? När de frågade om de kunde komma över på kaffe/te så förstod jag. Det var en person som bodde här. En person med namnet X som jag inte känner så väl så jag behövde inte bli rädd. Flyttade fram kaffet då jag inte tycker det är så nice mitt i natten när man kan sova. Paniken satt kvar lite även om jag visste att det inte var den viktigaste X-personen.









Skulle jag varit kille skulle jag nog tyckt han var snygg med.

Bluuund.

2011-04-09 @ 18:14:52 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Just nu är mitt hår blont och lite svart..Det är egentligen vitt och lite svart. Det ska inte se ut så såklart, behöver någon färg. Vilket mitt hår ska få. Färgen bestäms imorgon, men lutar åt turkost.

Om ni ska vara elaka mot ert hår och bleka det så rekommenderar jag Schwarzkopf. Kostar runt 7o-8okr. Finns billigare, som Jane Hellen Mood, vilket kostar under 5okr. Dock så tycker jag inte den funkar lika bra och sliter mer på håret. All blekning sliter men man behöver ju inte vara extremt elak. Räcker med en förpackning av Schwarzkopf för att få ett bra resultat. Sen behöver man ju ta bort de gula nyanserna. Vilket man lätt gör med white toner från Directions eller Manic Panic (virgin snow) eller om man vill använda silverschampo eller vad man nu vill.



En mycket smickrande bild på mig som Nemi fanns på datorn. Varsågoda. Vill ni se en till så kolla det här tidigare inlägget: http://zombienightmare.blogg.se/2010/september/looking-back-over-my-shoulder.html


Jag måste förövrigt sluta äta upp mig själv. Märker ju inte att jag biter mig själv förrän det är försent. När det börjar blöda en del så är det svårt att sluta eftersom en del av mig verkar vilja vara en vampyr. Måste bli bättre på att upptäcka vampyr-delen av mig själv och hindra den. Har numera ett riktigt hack i insidan av nedre läppen. Inte sådär jaja men det är ju inget, utan oj det där var ju inte så smart. En bit utav kött/fett/whatever det mer exakt är finns inte längre utan det är ett hål. Det gör inte ont att bita sig själv, vilket kan vara en anledning till att jag inte märker det. Däremot kan det göra lite ont, eller vara mindre awesome när det läker. Speciellt när man ska äta vissa saker. Jag är insane...Hur många av er äter liksom er själva? Nej just det. Jag har gjort det sen jag var liten, då bet jag mig mest i kinden dock.

Just det, one more thing. Ska till min läkare nästa vecka och då ska jag ta upp det här med mitt minne. Mitt minne är ju som tidigare skrivet helt underligt numera. Mitt korttidsminne verkar vara i dvala eller koma eller bara vägra finnas. Jag kan ärligt glömma vad jag gjort under dagen när det blir kväll. Får jag en fråga om vad jag gjorde för någon dag sen så kan jag inte ge ett svar. För att komma fram till ett svar så krävs det att jag tänker länge samt med hjälp av andra händelser andra dagar kan placera ordningen i händelserna och därmed till sist veta vad det var jag gjorde. Ibland är det helt tomt dock. Då behöver någon annan nämna något som hände den dagen för att jag sedan ska kunna minnas. Vet att det finns de som inte vet vad de åt till middag igår, eller gjorde i tisdags. För mig är alla måltider och alla dagar som att kolla ut i rymden och försöka hitta en liten sten. Har börjat med att varje kväll samt någon gång under dagen gå igenom vad jag har gjort. Annars är det borta när jag vaknar dagen efter. Har inte haft problem med minnet innan så är en ny upplevelse som medicinen givmilt gett mig.

Freak On A Leash

2011-04-09 @ 15:15:05 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()



Mitt försök att likna en liten svullen amerikans skateare. Well done tycker jag!

Jag funderar starkt på att köpa en äcklig longboard. Har klagat en hel del på dem. Eller mest på personerna som bara BÄR på dem..Ja för jag köper ju en bil för att ha den parkerad..Nu eller ja snart I guess kommer jag kunna klaga på mig själv och på min board..Ni får gärna klaga ni med om ni så önskar. Jag hindrar inte er, jag uppmuntrar nog nästan er. För det är bättre att ni klagar på mig än på någon som faktiskt bryr sig ^^ Kommer såklart inte köpa en onödigt dyr, så dum i huvudet är jag icke! Kanske inte ens köper en, vem vet. Just nu är det ju inte riktigt läge för det här uppe men i maj kanske.



Ibland orkar jag sminka mig..Oftast föredrar jag att sova.

Just det, skrev för ett tag sen om att jag hade varit hos studievägledaren. Skrev inte varför utan sa att jag skulle återkomma. Men då det mest nog bara var intressant för my mum n' dad som ringde senare samma dag så fanns det inte med på min lista i mitt huvud att skriva det här. Kan göra det nu eftersom det faktiskt är några fler än mina föräldrar som läser det här flummet. Jag var hos studievägledaren för jag vill ändra programmet lite. Vi ska egentligen läsa historia hela nästa termin (3ohp). Jag känner ju att jo men historia i ett halvår funkar väl meeen de som började på programmet nu efter oss ska läsa mycket mindre historia och läsa juridik istället för historia fullt ut. Jag tror jag har mer nytta av juridiken efter examen så jag vill skippa så mycket historia och slänga in mer juridik.

I can bloody sue you!

(Minns ni min återkommande kommentar, det där jag kan stämma dig för som brukades flitigt förr? ^^)