-20

2010-11-30 @ 18:43:53 Permalink Daily Dance Kommentarer (3) Trackbacks ()

Ute...

Vilket borde innebära att det är kallt. Dock märkte jag inte det när jag gick och handlade. Why? Feber...Det var varmt så blev lite say what när jag såg att det var -2o..Klagar dock inte, vem vill att det ska vara kallt?

Feber är dock jobbigt. Får det utav medicinen. Är en biverkning som såklart jag ska lyckas få. Har som tur är inte mått lika illa idag även om det fortfarande inte varit okej. Så har pluggat lite. Grattis till mig som fått flera av biverkningarna som enligt bipacksedeln är mindre vanliga. Färre än en av av hundra får de. Kul för mig..

Imorgon är en dag fri från den elaka medicinen. Så då borde jag inte må illa, ha feber, vara trött, yr eller inte orka något. Var lite dumt att jag köpte julmust när jag handlade. Eftersom jag inte riktigt orkade gå ens. När jag kom hem så gav allt upp ungefär. Köpte med mig mat så har ätit. Skulle aldrig orka laga mat, eller klara av det. Måste ta medicinen med mat så hej.

Ska försöka läsa lite till och hoppas att medicinen som jag precis tog är snäll. Annars blir jag sad.

God is a lie.

2010-11-30 @ 18:32:20 Permalink Awesomeness Kommentarer (5) Trackbacks ()

Tack vare en snäll cool kille så finns det mer godis som man kan äta ^^ 
Så tack Erik!

Jag har alltid trott att Gott & Blandat inte funkar, att det är gelatin och typ E120 i. Var det så förr? Var ett bra tag sen jag slutade äta gelatingodis och vissa färgämnen..De började med färger från naturen någon gång. Spelar ingen roll för det går att äta nu, det vill säga inget gelatin och elaka färgämnen!

Deras snören funkar med (alla tre). Även Gott & Blandat grejen med salt. Malaco är visst rätt bra när det kommer till lite snällare godis. Det är kanske egentligen inte bra att man kan äta mer godis fast jag tycker nog det är bra i alla fall ^^ Hur kan man inte tycka det?



Godis.

2010-11-29 @ 22:11:38 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()





Fick en förfrågan en gång om att visa vilket godis man kan äta (utan gelatin och t.ex. färgämne E12o).

Tada, all chocklad i princip (inte Polly!) sen fiskar och colaflaskor från Malaco funkar. Även de röda, färgen kommer från att de låter sockret brännas somehow eller något. Minns inte exakt men när jag kollade upp numret var det okej. Är lite osäker på lakritsdödskallen, står inte att den innehåller gelatin men står lakrits vilket ibland innehåller gelatin men då borde det stå inom parentes att det är gelatin med..Så varsågod och ät :D

Magnus Uggla.

2010-11-29 @ 21:54:12 Permalink Daily Dance Kommentarer (2) Trackbacks ()

Så illa mår jag som han ser ut? Nej nu var jag inte snäll men som han sjunger? Som hans texter är fail?

Blir kanske elak av att må dåligt.

Har mått riktigt illa, seriöst mer illa än man kan. Ska ta en till tablett av den idiotiska medicinen om en liten stund igen. Så då kommer jag göra mitt bästa för att sova, det enda som hjälper, för då känner man inte det. Dock svårt att somna när man mår illa....

Igår var jag hos Mellanie och fick god mat. Vi spelade spel, såg film och serier. Kom hem efter 3..Hmm..Blir alltid sent när jag är där. Hade tvättid klockan sju så då gick jag upp och tvättade. På vägen hem från Mellanie så hade de stängt av vägen så fick gå en omväg. Under omvägen tog jag dock genvägar i snö som ingen gått i. Jag försvann på vissa ställen ^^

Sprang typ hem, var inte kul att gå igenom skogen. Inbillade mig saker hela tiden. Var jättevarm när jag gick, förmodligen pga. feber, var yr och började må illa. Hej allt kommer från den elaka medicinen.

Hann inte kolla på julskyltningen igår, inte heller belysningen men jaja. Hann inte för bussarna gick sämst, tänkte inte på att det var söndag, iofs skulle jag inte kunna ta en tidigare buss för då mådde jag sämst eftersom jag hade tagit medicinen....Julskyltningen kan jag se en annan dag. Belysningen är nog borta nu men well well.

I eat innocent meat.

2010-11-28 @ 15:38:50 Permalink Daily Dance Kommentarer (2) Trackbacks ()

Nej, jag är vegetarian.





Suddig bild men ni borde vara vana vid sånt nu ^^ Försökte ta en bild underifrån för de blir så fina. Ofta ni inte vet att jag inte kan vara seriös på bilder btw. So no need to tell aye?

Ska dra till stan snart. Julskyltning! Ska kolla på höstbelysningen, någon kulturgrej, som det är sista dagen för idag. Hade missat att det ens fanns..

Medicinen kan dra åt helvete om någon vill anteckna. Mår illa utav den. Sådär mycket så man kan klaga. Dock bara idag och två dagar till. Lovely......

Börjar bli bättre på att svälja gruspulvermedicinen däremot. Kan inte påstå att jag älskar den men jag känner inte lika mycket oh no innan jag ska ta den.

Advent idag så adventskören kan komma på besök igen:

ÖÖöööÖÖ

Många fattar inte den, jag förväntar mig inte att ni gör det. Eftersom jag har skapat den är det självklart i min värld..Men prickarna på Ö är ögon och O är munnen. Klarnar nog lite då ^^

NH.

2010-11-27 @ 23:55:15 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()



Några hade ritat på anslagstavlan, tyckte det var lite fint ^^

Jobbade igår. Var inte alls mycket folk. Vi skulle stänga tidigare men djn ville spela för han skulle inte vara i Umeå på ett tag eller något. Så vi hade öppet och sen kom några få till. Vi skrev om Bumbibjörnarnas låt med. Vi gjorde den till en SÅS-låt. Låten framfördes förövrigt på kvällens sittning.

Var hemma halvåtta typ. Lite jäger senare med andra ord..Coolt. Jag är btw hardcore då jag gillade en dricka de flesta visst inte klarar..Hmm..Heja mig eller kanske inte..

Sittningen som sagt. Mjo den var väl nice. Jag kände mest att jag inte orkade med människor. Eller jag vet inte.. Kände mig irriterad på människor jag egentligen inte träffat. Fulla människor var bara fail ikväll. Det som var lite roligt var två tjejer som sa " jag känner mig full fast jag inte är det" och den andra "ja jag med". Jag tänkte eh what ni är fulla och har verkligen barstopp. Den ena tjejen insåg efter ett tag att hon var full dock. Hmm ja dina ögon är i kors typ....Idiots.

Kom fram till att en i min klass förmodligen har en ätstörning. Hon uppfyller iaf ytterligare ett drag som är vanligt. Känns inte som jag borde ta på mig rollen och se så det stämmer, eller förändra det. Hon har ju vänner och familj. De borde se det jag redan sett. Och det är väl de som kan nå fram till henne med..En annan i min klass verkar bara se värde i pengar. Vilket börjar gå mig på nerverna. Några andra är läskigt ytliga och festar förmodligen för mycket.

Nu lät det som sittningen var dålig. Det var den inte. Skulle varit jättekul om jag hade orkat. Något som var bra var att mitt lag vann tävlingen, heja oss!

Bild dyker väl upp..Hade i linsen igen iaf. Var inte lika jobbigt att sätta i den men inte roligt direkt. Nu har jag en rosa tomteluva på mig och funderar på hur jag ska göra för att inte fundera.

Juli.

2010-11-27 @ 23:27:45 Permalink Awesomeness Kommentarer (2) Trackbacks ()



Det snöade igår, snöar nu. Vilket gör fönstret fint.



Fin ren (ja jag tar kort med telefonen..)



Jul. Jul. Jul. Är förövrigt den grisen jag pratade om tidigare.



Julsakerna som är på bilden till vänster har varit framme sen jag flyttade hit :)



Svampen och tomten tog jag med mig från Falkenberg sist jag var där. Polkagris i keramik och en i tyg.



Isbjörn..Kent-tigern fick ha den lilla tomteluvan och vara fin.



Julgran.

Ni ska få se. Lovar.

2010-11-26 @ 16:33:13 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag behövde bara köpa en gris, vilket jag gjorde idag, innan julgranen var komplett. Nu är den det (eller kommer bli några fler kulor som jag skulle få av Mellanie på söndag) så kan visa er bilder imorgon. De finns på mobilen så ska bara föra över dem.

Det har snöat hela dagen. Så well visst var det ganska mycket snö igår men idag är det verkligen mycket snö. Lite åt snöstorm-hållet. Var inte roligast att gå till vårdcentralen för det snöade rakt in i ögonen när man gick dit. Hem var nice, då kunde man se ^^

Hon som tog mina blodprover (var ett par rör, fler än jag trodde) gillade mitt armband! Det vill säga det med mammutar (en del av er tror att det är elefanter) :D

Ikväll ska jag jobba på NH. Vi har Jamaica som tema. Lite kallt för sandaler osv så kör mer på färgerna i flaggan och dreads samt virkad mössa. Får funka. Vi ska ju stå ute och släppa in folk eller be dem gå hem så hmm man får ju vara lite realistisk :b Innan vi jobbar ska vi SÅSare äta tacos hemma hos kvällens kc Dennis. Sweet!

Imorgon är det sittning och maskerad. Niiiiiice!

45min.

2010-11-25 @ 13:03:46 Permalink Daily Dance Kommentarer (2) Trackbacks ()

Så lång tid är det kvar, sen ska jag till doktorn. Ska visserligen dit imorgon med (blodprovstagning). Tycker dock de där 45 minuterna ska gå lite snabbare. Får inte gå på toa innan dess. De första tre timmarna var lugna och like fine men nu börjar det bli lite jobbigt. Haha kommer kissa på mig! ^^

Nästan lika illa som den gången jag skulle ta mig hem från Camden eller Soho. Hmm..Just det, vi var i Camden först sen Adams bandvan till Soho och Fox! Anyway, då behövde jag också gå på toa men efter vi snurrat runt på alla bra barer och hamnade på den sista så fanns ett problem. Man kunde typ inte gå på toa för man kunde knappt gå, var fullt med folk. Vilket var fail för well hade behövt gå på toa sådär 8h timmar tidigare (överdriver inte tiden, faktiskt)..Bestämde mig för att dra hem, var lite trött med. Ian skulle gå med så kände mig elak om jag inte följde honom en bit för han skulle visa vilken buss som var bäst att ta. När bussen kom (vilket tog lång tid, kändes det som) så trodde jag seriöst att jag var körd xD

Klarade det dock. Gick av på Liverpool street station och tänkte omg spring hem (eller ja, till nästa busshållplats)! Så smart som jag var tänkte jag aha en genväg, det känns som en bra idé! Somehow lyckades jag göra genvägen till en enorm omväg :s (note: hade inte vandrat på genvägen tidigare). Så grattis till mig. Jag var på väg att ge upp. Tänkte hmm kommer det sluta med att jag måste leta upp en gränd eller nåt ^^ Det var riktigt illa med andra ord. Jag skyndade mig extremt och när den andra bussen stannade så gick jag fort hem. Nästan flög. Väl utanför första dörren (porten) så kände jag yes I made it! Faaaast så hittade jag inte nyckeln och fick panik, jag var egentligen förbi måste-delen och var nu på gå-på-toa-eller-dö-delen. Hittade nyckeln och låste upp, sprang upp för trapporna, låste upp dörren och direkt till toan. Jag klarade det. Typ precis.

Nu när jag tänker på hur det var då, så känns nu ganska okej ändå ^^ Btw så vet jag att ni tyckte det här var intressant! :b

Imorgon blir det jul.

2010-11-24 @ 15:02:35 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja, jag tror bestämt det! Ska bara flytta lite saker och få allt att funka somehow. Men sen blir det jul hos mig (mer än vanligt vill säga).


Först seminarium tidigt och sen jul jul jul jul jul jul :D

Stockholm.

2010-11-24 @ 15:00:03 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

Var där ett par dagar som ni redan vet. Vilket var awesome!

Orkar inte skriva så mycket och ni kanske inte behöver veta eller något.

Men en snabb summering:

Torsdag: Såg jag som sagt Stone Sour. Vilket var bäst. Jag fick också måla min hand svart och trycka den på en vägg som är vit. Fint :)

Fredag: Hände inte så mycket. Kom hem rätt sent så blev en fin softar dag. Tänk om det kunde vara så alltid, att man inte var tvungen att göra något. Perfekt. Några av er vet att jag tvingar människor att se Into the Wild så det gjorde jag. Efter vi hade sett filmen åt vi pizza. Pizzan var bra men blir aldrig som i Falkenberg ^^ Sen såg vi på en till film som jag inte minns namnet på nu, jag minns hela filmen men namnet har fastnat någonstans i mitt huvud. Den var bra så om ni får tillgång till mina tankar så se filmen ^^

Lördag: Vi gick inte upp så tidigt den här dagen heller. Vilket är coolt för jag kan lätt gå med på att aldrig gå upp tidigt. Något klockslag åkte vi dock iväg för att hitta brandstationen som ni som ser Nile City känner igen. Vi hittade den och sen åkte vi hem igen. Då blev det ett par avsnitt av My Name Is Earl och sen kom Eriks kompis Boris. Efter en öl eller något sånt var det time för mat. Jag åt lite utav Eriks mat, han beställde indisk någonting. Vilket jag aldrig har ätit. Men jag tror jag kan lära mig äta det. Det gick att äta och ni som känner mig vet att det inte är sååå mycket som går att äta :b Sen drog de iväg för de skulle se ett band vilket inte jag skulle göra. För jag skulle plugga. Ni kan ju räkna ut vilka som hade roligast ^^


Söndag: Ytterligare en lugn dag. Mamma ringde och berättade att Maria hade somnat in. Vilket var lite jobbigt men det var lättare att undvika det jobbiga när man inte var själv. Senare på dagen eller kvällen så skulle jag åka hem. Söndagen blev sämst där omkring med, lite för mycket död för en dag (I'm so sorry for you boii). Vi tog ett tåg som ville stå stilla ett tag vilket gjorde att vi missade bussen till flygplatsen. Lite panik men en taxi fixade så vi hann. Sen kom jag hem efter en flygresa som aldrig tog slut. Kändes så. För mina öron anyway.

Stockholm var bra. Även om jag har lite svårt för staden så var den fin den här gången. Tycker det är jobbigt att se hur människor bara går förbi med en blick som är helt tom. Som är fylld med tvivel eller inget. Jag vet att de finns de som studsar glada förbi med men jag märker de tomma lättare. Och de är fler där. De går utan ett meningsfullt mål och jag vill stanna dem och be dem vända. Gå en annan väg och inte fastna i det de fastnat i. Fast det går inte, de är för många och för levande i sin lögn. Kanske har jag en helt fel bild av städer som är stora, men av det jag har märkt så finns det en stor ensamhet. Det finns en distans till något som är viktigt. Visst det finns här med, men inte lika mycket.

1 poäng.

2010-11-23 @ 18:41:33 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja lite irriterande men var ett poäng från att få högsta betyget på den senaste tentan. Well well klarade den i alla fall. Betyg är inte så viktigt nu som sagt, men ahh man får ju lite slå sig själv feeling när man vet att man kunde ha fått fem poäng till hur lätt som helst.

Nästa tenta är ganska snart. 7 december. Aldrig får man vila ^^ Fast nu kan man slippa tänka på den förra tentan och oroa sig över omtenta.

Jag börjar ogilla min nya medicin mer och mer. Tar den bara en gång om dagen. Ska testa mig fram men jag hoppas det räcker med en gång. Why? Det är jobbigt att svälja den. Är ingen tablett utan pulver. Men inte fint pulver. Som att svälja alldeles för mycket sand. Eller nja, sand är för lent/fint. Snarare som lite mindre grus. Jag har i vanliga fall lite svårt för att svälja saker, men har lärt mig svälja tabletter hyfsat men det där pulvret nja. Jag tvivlar extremt på att det kommer gå lätt någon gång. Är inte en sked eller så heller, utan är flera och man måste svälja det fort för annars kan det fastna. Det klibbar ihop snabbt. Får fråga doktorn om den finns som flytande eller nåt.

Något mer...Jag ska nog till Coop imorgon, inte för att jag behöver köpa något men de skulle visst vara juliga av sig :D Ha ett tåg och sånt. Awesome!

Det snöar ute.

2010-11-23 @ 14:30:16 Permalink Flum Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag orkar knappt göra något. Seriöst orkar knappt sova. Är väl en blandning av allt och kanske något blodproverna kan avslöja. Ska dit på fredag. Så kanske kan bli lite mer vaken. Vilket kan vara rätt bra när man måste plugga.

Tänk om man har valt fel btw. Jag vet inte om jag har valt rätt eller fel. Kommer nog aldrig veta men i alla fall. Blir ju tre eller fyra år som går åt till studier. Är det bra eller dåligt. Jag får en utbildning men också ett lån. Well time will tell I guess.

Ska jobba på fredag, kanske någon julmarknad på lördagen innan återsparken (hej maskerad!). Fast innan det, plugga. Tänk om man kunde få sova bort idag och imorgon.

Tisdag...

Mr. Zombie.

2010-11-23 @ 13:50:21 Permalink Genom pennan i min hand Kommentarer (1) Trackbacks ()


It's scary...but I miss you like crazy.

Julsnö

2010-11-22 @ 21:56:00 Permalink Flum Kommentarer (2) Trackbacks ()



Fick ett tips om att dricka den julmusten. Så I did! Var kanske lite för kryddig för mig. Kanske. Trodde att jag aldrig hade druckit eller sett den förr. Misstag. Kollade igenom boken med kort jag fick av Hilde och Sandra. N' indeed, en bild där, när vi är hemma hos mig, på en bild från den tiden, då håller Johanna en sån julmust i sin hand. Tror jag smakade på den då.



När jag väntade på en i min klass hittade jag en snögubbe utan ögon och mun. Så jag såg till att den fick det ^^ Tycker de byggde en lite läskig snögubbe..

Scen 2.

2010-11-22 @ 21:49:20 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stone Sour var nice. Riktigt NICE. Typ åhhhhhhh sluta aldrig spela, spela mer mer mer! Man blir så glad av Corey. Han är rolig och passar sådär bra på scenen. De spelade de flesta låtarna jag ville höra (även om jag inte visste det förens de spelade dem ^^). Går inte in på det så mycket mer, utan var ni där så vet ni annars well too bad ^^ Ni missade en bra spelning.

Innan spelningen började sa jag hej till Pakken och Charlie lite snabbt. De hade kört upp för att bevittna finfina Stone Sour. De skulle köra hem sen för Charlie skulle jobba. Kul ^^ Pakken klagade på att jag inte pratar som jag gjorde förr (för hmm en månad sen I guess). Kanske stämmer. Svårt för mig att veta. Fast jag skulle tro att jag har börjat blanda lite mer den senaste tiden.

Förbandet var väl okej. HellYeah. Hmm, jag funderar lite på varför de valde det namnet. Jag vet inte men för mig känns det för oseriöst eller fel eller lame. Något som man visst borde veta är att trummisen är från Pantera, sångaren och gitarristen från Mudvayne och en till gitarrist från Nothingface och basisten från Damageplan. But hey, man kan inte veta allt..Sen jag vet inte, men ett band ska inte ha en låt som heter samma som bandnamnet, eller jo fine något undantag finns säkert. Men i regel känns det som ett litet framhostat fail.

Efter spelningen sa jag även hej till David och Dannis. Var kul att träffa dem för jag har inte träffat dem innan. Blev lite snabbt hej hej hej men ett hej är alltid ett hej :) Tack David för du tog med t-shirten!

Scenbelysning är fint! (tja mobilbilder) 

Sen när vi hade lyckats hämta jackor gick vi ut. Jag vet inte var vi var men jag vet att jag var där ^^ Note, jag var inte lost i huvudet men lost i gator och sånt. Vi satt och pratade tills de stängde vid tre typ. Var nice. Om jag minns alla namn rätt och så var det Boris, Gustav, Rasmus, Erik och jag. För Martin eller jag tror han heter det jag blev lite osäker nu åkte hem. Det var trevligt och coolt.


Hemma.

2010-11-22 @ 13:25:48 Permalink Flum Kommentarer (3) Trackbacks ()

Hej. Är hemma igen. Är fortfarande snö och well kallt. Vid flygplatsen igår var den -14 men där jag gick av och gick en bit var det -17. Kändes inte jättekallt dock. Underligt. För min jacka var inte varmast. Var rätt nice att gå hem i snön och en helt klar himmel. Månen var fin och stjärnorna med. Stone Sour och Stockholm var bra :)

Kom hem och sen sov jag. Vaknade kvart över sju för jag hade ställt min mobil på det klockslaget. Gick upp och drack iskallt vatten men kände att det inte var en bra idé att gå på föreläsningen kvart över nio. Mitt huvud orkade inte. Mina tankar var i det förflutna.

Så jag tände ljus och började förstå. Tog min filt och la mig under täcket i sängen. Kollade på ljusen. Kollade även hur kallt det var ute. Det var -20..Lite oj. Bestämde mig för att inte gå på föreläsningen. Första jag missar. Föreläsningar är inget måste och det de säger kan man läsa sig till samt så får man tillgång till deras material t.ex. powerpoints via datorn så jag kommer klara mig.

Jag skulle kunna gå till skolan. Sitta i föreläsningssalen och anteckna. Men jag skulle inte komma ihåg något av orden föreläsaren sagt. Utan jag skulle tänkt på personen som alltid funnits i mitt liv fram tills igår. Det känns konstigt. Jag och mina syskon är de yngsta som kommer minnas. Minnas en helt underbar person. Alltid glad. Det finns yngre som har träffat henne, men de var kanske för små. Vilket är synd, för de skulle ha gillat henne.

Är andra minnesceremonin jag missar sen jag flyttade till Umeå. Är väl i situationer som de här som 12o mil är en nackdel. Men jag vet att ceremonin kommer bli fin.

Nästan SNARtttt.

2010-11-17 @ 23:31:49 Permalink Awesomeness Kommentarer (2) Trackbacks ()



Imorgon kväll är jag happy happy!

Blir som sagt hej Stockholmii resten av veckan så vill ni något får ni säga hej till min mobil och invänta svar.

The point?

2010-11-17 @ 15:54:04 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Meningslöst att ha tidsuppringning om de ändå inte ringer upp på den angivna tiden....

Vårdcentralen skulle ringt mig för ett tag sen, okej fine att det inte är exakt på minuten men man får en tid och sen ringer de inte upp däromkring ändå. 2o minuter och blir antagligen fler innan de ringer om de ens ringer Ö

Ge inte ut tider om de inte fyller en funktion..!

Update, klart de ringer när jag tryckte på publicera ^^ Har en telefontid med en doktor imorgon eftersom jag inte hinner komma dit för flyger efter föreläsningen. Får se vart han skickar mig sen. Jag antar att ett blodprov kan ge svar? Han ringer mellan 8.15-9.15..Hmm hoppas han ringer tidigt, börjar kvart över nio.

Stone Sour!

2010-11-17 @ 13:52:05 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

IMORGON!
Hej, fatta hur grymt!!

Jag är nog klar med seminarieuppgifterna nu med. Tror jag. Hade glömt lite hur man räknar ut ett annars ganska enkelt tal. Men räknade ut det baklänges så då gick det bra till sist ^^ Den ena uppgiften går inte att göra för vi har inte fått allt material :s Antar att vi får det imorgon or? Sen funderar jag på om man ska vänta men en annan exceluppgift med eller ska man göra den..Hmm? Känns inte som så många kommer göra den, så lalala ska jag? Eller ska jag vänta tills imorgon och se...Har ju gjort de andra och han sa på föreläsningen att vi skulle räkna på detta seminariet så jag borde ju inte göra dem isf. Eftersom jag annars inte har något att räkna.
Well well, jag måste packa med kom jag på.

OnSdag.

2010-11-17 @ 12:04:56 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kanske borde fortsätta med seminarieuppgifterna nu.. Lär ju ta ett litet tag innan jag är klar och min stora kopp med O'boy är slut. Så plugga plugga plugga.

Sen paus med how i met yout mother!

Rubrik i mozaik

2010-11-16 @ 22:41:41 Permalink Daily Dance Kommentarer (0) Trackbacks ()

Köpte en reflex en gång. Tappade min fina gula nallebjörnsformade för någon dag sen. Well well. Han kanske smälter fram någon gång.

Gary! 




Jag var konstig en dag, men ja det händer väl rätt ofta.





Sånt har jag sysslat med idag efter föreläsningen. Formulera en rimlig hypotes om förhållandet mellan variablerna. Neeeeeej jag vill inte göra det för typ 3o:e gången idag. Räkna ut bla bla bla. Inte det roligaste momentet men är rätt greppbart iaf. But still boring. Tar tid att rita upp alla olika tabeller...

Det här ska jag fortstätta på imorgon. Handlade om träning och något. Jag vet inte. Som sagt imorgon!

Föreläsningen fortsätter.

2010-11-16 @ 09:26:28 Permalink Daily Dance Kommentarer (1) Trackbacks ()

Snart ska jag springa ner till skolan och lyssna på en fortsättning av gårdagens föreläsning. Om kvantitativ metod. Inte roligast i världen men han som håller i föreläsningen skämtar till det lite då och då.

Efter det ska jag köpa biljett till återsparks-sittningen sen fort hem och besvara seminariefrågor. Usch de är så många..

Orkade inte igår. Försöket men well först sov jag för jag var seriöst nedslagen och sen var jag i något vaket koma. Så har mycket att göra klart idag. Och imorgon. Not fun. Men efter seminariet så blir det Stockholm. Så det får rädda mig lite nu.

Ni undrade

2010-11-15 @ 15:51:12 Permalink Daily Dance Kommentarer (4) Trackbacks ()

..vad förra inlägget betydde. Haha, fint. Det bara blev så. Hej och ost är ungefär lika vanliga ord i min värld. Skrev det för jag inte riktigt visste vad jag skulle skriva men behövde skriva något pga. en msn-konversation. Så tada var inget egentligen, men tack till alla som skickade sms och frågade ^^

Över till något helt annat. Funderar på att springa till doktorn snart. Något måste vara messed up. Den senaste tiden har jag varit extra trött även om jag sovit bra och jag fryser mer än någonsin. Inne vill säga. Det är inte kallt i lägenheten egentligen, men ändå fryser jag. Inte lite heller. Har kläder på mig som man har om man ska gå ut typ. Underställ, t-shirt, varm tröja eller två, varma strumpor, byxor, filt och typ mössa.

Något som kan påverka om man fryser eller inte är blodcirkulationen och well ens vikt I guess. Med tanke på att jag ja okej inte direkt tränar då jag inte har orkat komma så långt/haft tid, men går en hel del, mer än innan. Väger mer med än innan. Så om det skulle vara fallet så borde jag inte frysa mer än innan.

Sökte lite snabbt, så jag har något att säga till doktorn, har inte varit där än så vet inte om de är bra här. Hoppas det. Orkar inte med dåliga igen. Det som kom fram när jag sökte var hypotyreos. Hmm huh? = Brist på sköldkörtelhormon. Låg ämnesomsättning. Kunde göra att man går upp i vikt med, vilket skulle förklara varför jag har lyckats så bra så snabbt. Väger väl inte direkt mycket men eftersom det brukar ta lång tid för mig att gå upp känns det ju som något kan luras lite.

Kan det vara så? Dunno. Känns möjligt men kan ju vara något annat. Något måste det i alla fall vara. Så ska be dem kolla det med sköldkörteln och annat som de vet som inte jag har någon koll på.

Funkar inte att ha det såhär anyway. Sov nästan 8h i natt men var tröttare än vem vet vad på föreläsningen. Somnade nästan i pausen. Eller gjorde nog det i en minut med innan jag panikvaknade..Var extremt kallt i salen med, tyckte jag. Jag hade alla kläder + varm kappa + mössa + vantar (som jag fick ta av och på för att kunna skriva). De andra satt typ i t-shirt. Så what? Ö

Är lite svårare att koncentrera sig när man fryser som en idiot och ögonen knappt orkar se. Sprang typ hem och la mig under täcket i sängen. Ända stället som inte blir kallt. Somnade för jag var helt slut. Varje minut jag sover bort på dagen är lite aj. För jag har massa seminarieuppgifter och böcker som kräver att jag är vaken.

Kanske håller jag på att bli sjuk. Fast då håller jag på att bli det hela tiden.

123

2010-11-14 @ 00:27:59 Permalink Flum Kommentarer (1) Trackbacks ()

OST!

Hur kunde jag glömma?

2010-11-12 @ 16:42:07 Permalink Awesomeness Kommentarer (2) Trackbacks ()



Ja, jag borde ju veta det. Hahaa tack för att du skrev det riktiga ordet. Skyller på att jag sov för länge ^^

Bli frisk darl!

Jultomten, rymden och nervsystemet.

2010-11-12 @ 15:47:07 Permalink Awesomeness Kommentarer (2) Trackbacks ()

Det var vad jag såg när jag flög. Eller fantasifullt såg.

Resan ner mot Göteborg (med ett snabbt stopp i Stockholm som innebar att jag fick flera säten för mig själv, yippie!) var en flygresa i mörker. Det vill säga på kvällen. När vi närmade oss Stockholm så var det fint. Det var som julbelysning. Kändes som man åkte med  jultomten i hans lite modernare kälke (vagn?). Var hur som helst helt underbart! Är nog bara då Stockholm är fint :b Ovanför, när staden mer eller mindre planerar att sova.

Julresan fortsatte hela vägen till Göteborg. Det kom lite ny flygpersonal när vi droppade och tog med några nya i huvudstaden. Vilket var bra. För en tant var elak. Man fick en fralla och te, men hon gav mig en med räksallad så sa att jag inte kunde äta den, hon ryckte den från mig och sprang vidare. När den nya personalen kom så började en snäll jobba. Wehoo! Hon kom med frallorna och denna gången kunde jag fråga utan att få en aggressiv blick som slår sönder skosnörena. Så jag frågade vad det var för fralla, var med ost och skinka så jag sa okej. Så när jag hade börjat öppna den kom hon förbi igen och frågade, äter du kött. Nej men jag kan ta bort skinkan var mitt fina svar. Då gjorde hon världen bättre och sa att det fanns en vegetarisk kvar. Awesome! Så fick den (vilket btw innebär att när den elaka tanten som så tydligt färgade sitt hår blont jobbade fanns det flera vegetariska). Den var lovely med.

Landade i Göteborg utan problem. Om man bortser från mina stackars öron. Två starter och två landningar. Starterna brukar gå bra nuförtiden, men att landa. Aj :/

När jag skulle åka hem, tvärtom-resan, Göteborg-Stockholm-Umeå. Så fick man blåbärsmuffins. Resan till huvudstaden var som att åka i rymden. Städernas belysning blev pga. lite dimma som galaxer. Här och där fanns enskilda stjärnor med. Var awesome!

Bytte flyg i Stockholm och på det flyget som skulle ta mig hem sa de att man skulle få blåbärsmuffins. Tänkte okej den var god så sure. Fick dock en med äpple och vanilj ^^ Den var god med. Den sista flygresan hem var mer som ett nervsystem. Som man färdades inom det.

Ska bli intressant vad nästa flygresa blir som. Jag hoppas på att få åka med jultomten igen. Det var fint. Flyger till Stockholm nästa vecka så kan kanske bli så.

I Don't Feel Like Dancin'

2010-11-12 @ 01:04:04 Permalink Ps. Kommentarer (4) Trackbacks ()



För trött för att orka. Men något blev det iaf. Är man inte trött hinner man bli trött på bilden innan man är klar..Haha, undrar om jag någonsin kommer göra "klart" en bild. Det här var bara en testbild men well jag kommer aldrig komma längre, orkar inte! ^^

Mitt hår var ledset på bilden med. Jaja. Var bara något. Lalalaa.