Hultsfred = fail

2010-06-30 @ 11:27:41 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

http://www.hultsfredsfestivalen.se/nyheter/hultsfred-slanger-in-handduken

Hahahaa! Sämsta festivalen failar sig till konkurs. Synd om er som skulle dit (hoppas ni får tillbaks era pengar, fast hur dumma är ni om ni köper en biljett till sådan sämsthet? ^^)

Hej igen..

2010-06-29 @ 12:22:38 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Midsommar ägde hemma hos Klara. Vi åt god mat och studsade i en studsmatta. Det kan liksom inte bli bättre!

Idag är sista dagen jag är själv hemma. På ett sätt är det bra, för nu måste inte jag vattna eller städa hela tiden....

Igår tog jag kort på Nellie. Sen badade jag och min syster i havet. Det var kallt fast lite varmt efter ett tag. Nästan. Jag har inte badat i havet på 2 eller 3 år..Sist var på Mallorca tror jag.

Vi blåste även upp Nellie's pool med svampar och grejer. Sen blev det ofrivilligt vattenkrig. Jag blev dränkt av Dymling. Jag ska nog ge igen. Någongång. Gårdagen avslutades med en pizza från Falkenbergs, awesome.

Det var ungeför allt jag orkade skriva. Lite update blev det iaf. Det är ju sol ute, inte för jag gillar att vara i solen men ni som läser borde vara ute ^^

Ihelgen blir det sommarfest och nästa lördag blir det Göteborg och Liseberg. Nice, oyeah!

Mail.

2010-06-23 @ 17:31:23 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Smycket kom innan idag, posten kommer så sent nuförtiden. Iaf, just den här har alla stämplar och de ser bra ut. Finns alla 3 på fyrklövet och sen på själva vad det nu heter, den man sätter fast det med, hej jag trycker hej jag stängs. Visst, kan ju vara fejk anyhow.

Får lön imorgon och såg en klänning på Tradera (bra men farlig sida för plånboken) som jag la ett bud på. Lägger någon över det innan tiden tar slut så får de köpa klänningen. Ser det som ett tecken på att jag ska köpa en annan klänning annars ^^

Thomas Sabo

2010-06-23 @ 11:12:27 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

En sån här fin Thomas Sabo berlock borde komma hem till mig idag eller imorgon. Är köpt på tradera då de har någon sån grej där. Det känns ju som det inte borde vara äkta, med tanke på att priset är fett mindre än i en affär. Man får väl kolla upp stämplarna. Den här ska kosta ca 8ookr men den kostade 145kr + 1okr i frakt. Hej nice.

Har ett Thomas Sabo armband sen innan med ett par berlocker. Fick det när jag tog studenten. Det är däremot köpt i en irl-affär och man är nästan rädd att använda det ibland.

Soft, soligt och söndag.

2010-06-20 @ 20:58:53 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()











This Was Halloween

2010-06-20 @ 12:13:45 Permalink Ps. Kommentarer (0) Trackbacks ()

Last year men tänkte att bloggen behövde lite piratepixx.


Alla borde redigera sina bilder lite (notera skillnaden på redigering och retusch!). De redigeringarna jag pratar om är skärpa - även om bilden är skarp kan den bli lite skarpare, beskäring/bildstorlek - beskärning om så behövs men fixa bilden till rätt storlek (när resten av redigeringen är klar för bästa resultat), färgbalans - alla kameror lägger till för mycket av någon färg (olika märken olika färg men kan t.ex. vara för mycket magenta) och nivåer - för att få det svarta mer svart och det vita mer vitt. De är de stegen man alltid bör gå igenom. Sen retusch kan man ägna sig åt om man vill dvs. kanske ta bort rynkor, göra någon smalare eller på något annat sätt förändra personen.

Bild 1: Ytterst små justeringar i färgbalans (min kamera gör bilderna något röda) och nivåer. Har även förstärkt sminket lite lite lite.

Bild 2: Överdriven justering i nivåer men det kan vara bra att dra upp rejält för att sedan notera att man kanske var för snäll på den första bilden (det svarta borde varit lite mer svart i bild 1 men man ska fortfarande se detaljer i hatten så som sömmar vilket man inte gör i bild 2).

Bild 3: Svartvit bild eller egentligen inte. What? Well för att få riktigt bra svartvita bilder ska man använda sig av en blå ton på den först svartvita bilden. Den blir då mycket djupare och klarare i detaljer, det "grå" försvinner. Duetone är ett måste för att få det där lilla extra på svartvita bilder. Med andra ord en bra svartvit bild = svartvit bild + blå ton.

Nyttig helg?

2010-06-19 @ 21:09:02 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Njae.

Igår åt jag pizza (funghi med mixad sås + extrasås) på Falkenbergs Pizzeria. Asgott. Idag blev det en vegetariskrulle med mixad sås från Tommy's......

Orkar inte göra något jättecoolt idag..

Folk brukar kalla mitt hår sockervadd, alternativ kalla mig sockervadd. Det händer mer ofta än sällan att folk försöker smaka på det. Även om de vet att det inte smakar sockervadd efter tidigare lyckade försök. Galet.

(Bilden är från 2oo8)

Lalalaa

2010-06-19 @ 16:07:32 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nje, festen blev inställd. Too bad. Såg framemot att rensa mitt barskåp som inte är ett skåp utan ett område bakom en lp-skiva. Det är ungefär lika fint som ett barskåp dock.

Well, blev road trip och glassfest istället. Samt film. Så det var trevligt iaf :)

Har hittat en äckligt snygg pirathatt och ett par ännu äckligt snyggare piratskor. Dock har jag bara hittat en sida som säljer hatten (då ingick kläder med). Ingen som säljer skorna. Sad. Iofs bra för jag har inte råd med sånt än. Dock sen. Ska leta vidare för jag tror mitt liv kommer bli mycket bättre om jag har den hatten och de skorna som är skorna av skor *.*

På tal om det. Man kanske borde vara pirat idag. Det har blev ett hoppigt och onödigt inlägg.

Peace.

Friday!

2010-06-18 @ 12:18:13 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag idag, yes yes!

Var nyss på systemet och köpte lite vin. Coolt nej men that's it. Ska dra till jobbet vid fem och hämta en mapp och sen beställer jag nog pizza innan festen/rejvet/brutalheten.

Så jag tänkte bara säga hej och ha en bra fredag du med!

Old bild men hej

W.A.S.P. och Axl

2010-06-17 @ 15:00:01 Permalink Awesomeness Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tänkte dra det sista om SRF. Lördagen började med sovmorgon som beståd av ständigt uppvaknande då det blåste saker på tältet. Man trodde någon ramlade in i det ibland. Ibland trodde man även att det var på väg att bli ett av de andra flygande tälten. Det klarade sig dock bra.

Vi packade ihop lite saker och drog bort med någon väska och någon stol till bilen innan det var dags för Fates Warning. Efter man checkat lite av det drog vi bort till campingen för att packa ner skiten. Vi kände att vi inte ville sova mitt i en storm en natt till. Packade det sista och bar det till bilen. Vi satt i bilen och hade folk på området som kunde berätta vad som hände (vi missade inga band direkt). Länken hörde av sig och sa att Winger kanske hade ställt in då de hade hängt upp fel back drop på festival stage. What? Dock efter 1o minuter blev det rätt och de skulle återigen spela så vi begav oss från bilen där vi hade lyssnat mestadels på Pain.

Kollade på Winger och efter det blev det lite av Opeth (som är världens tråkigaste liveband...). Efter bara några låtar ringer Länken så jag går därifrån för man hör inget (konstigt?). Vi bestämmer att vi ska ses då vi inte har setts på två år eller vad det blir. Sist var efter Poison's gig på SRF så ja två år. Alltid lika kul att träffa honom och iår fick vi även träffa hans tjej som verkade jättetrevlig :)

Vädret var bra under tiden vi träffades men det började bli sämre så vi bestämde oss för att säga hejdå och äta mat innan vi sa hej till bilen igen. Då lyssnade vi på W.A.S.P., tog dåliga kort, filmade hur tråkigt vi hade och bara väntade på Mr. Lawless och resten genom att mest säta KÖTT! KÖTT KÖTT!

W.A.S.P. var äckligt bra! Lawless segade ut lite på det ibland men wtf ägde iaf. Direkt efter det blev det hej till festival stage där Guns n' Roses skulle lira. Enligt spelschemat var det en kvart emellan de två banden. Dock dörjde det 45 minuter innan Axl kom upp på scenen. Folk klagade redan efter någon minut, hej and what? Axl är aldrig i tid, han var nästan snabb den här gången ju. Att skrika ord på svenska lär inte heller funka för han kan inte direkt svenska och bryr sig iaf inte.

Guns n' Roses (Axl med vänner) var helt okej, det var inget jättecoolt men för att vara avslutning på festivalen så var det helt okej. Vi hamnade längst fram utan att det egentligen var meningen. En del låtar klarade Axl bra andra var mest vara dryga. Dock lätt bättre än Scorpions spelning på SRF för några år sen.





































flEr bildEr.

2010-06-16 @ 23:59:38 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()






Tröjan.

2010-06-16 @ 20:40:45 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fick tröjan igår så tänkte bara säga hej och här är den:
(mitt ena öga ser lite weird ut, men fick hår i det när jag tog kort så hej hej)


Cinderella!

2010-06-16 @ 15:08:08 Permalink Awesomeness Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredagen var dagen man finally fick se Cinderella! Jag missade lite av dem i början då jag vill se något av Suicidal Tendencies. Blev nöjd som fan av Cinderellas gig!

Var på deras signing tidigare under dagen med, nice nice. De var jättetrevliga den lilla stunden man hann träffa dem. De signade fint min skiva (Heartbreak Station) och berömde min piratögonlapp. Happy happy me.

Annat man såg den dagen var Bigelf (bra!), Grave Digger, Conny Bloom (soft!), D-A-D, Magnum, Steel Panther (roligaste mellansnacket!), Billy Idol (gick efter ett par låtar för det var inte värt att höra) och Gary Moore hördes på långt avstånd precis som Mustasch.



Jag återigen i ett tält. Det är den ögonlappen som är på bilden som the dudes i Cinderella gillade. I like it too!




















Next..

2010-06-16 @ 13:04:30 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

På torsdagen träffade jag Miss Pain igen, trevligt trevligt! Hon hade med sig en vän som hette något jag inte minns. Men han verkade cool :)

Vi stod längst fram på Slayer, bakom oss fanns en idiot till old man. Han var korkad. Anyway, Slayer var bra men seriöst, basen var för hög de första låtarna (jaja Slayer gillar sin bas men det behöver inte bli too much). Lyssnade mest på Slayer förr men var kul att se.

Efter det väntade vi på Aerosmith. Längst fram för andra gången. Dock fick Miss Pain en äcklig jobbig norska jämte sig som skulle göra vad som helst för inget. Hon var riktigt äcklig, kanske hade hon druckit, är ingen ursäkt för att vara så patetisk iofs. Jaja, vi hade kul trots norskan och timmarna av väntan. Aerosmith var som sagt bättre live förra gången om man ser till scenframträdandet. Jag var extremt nöjd med att de lirade old låtar som kings and queens och Toys in the attic. Sweet!

Annat man såg den dagen var Nazareth som funkade fint med. Y&T och Mothers Finest blev det lite snabbt med. RATT skulle ju ha lirat men fick ställa in pga sjukdom, lite synd, vore nice att se igen.

Nästa dag är fredag, dagen man blev glad! :) Återkommer!

Torsdagen i bilder..

2010-06-15 @ 19:36:13 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()





Aerosmith's setlist ägde mer den här gången då låtvalen var mer old, tack för det! Däremot var Tyler och egentligen resten av gänget mycket mer scennärvarande och ägiga i andra avseenden last time. But hey, it still rocked!

 = en trött och sad San i ett tält med ett hår som inte ville vara med för vädret var elakt.

Corey's dans..

2010-06-15 @ 12:51:00 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vi åkte till srf på tisdagen, softade på Festivalcampingen den dagen och dagen efter. Var även på The Quireboys och Michael Monroe's signing. Anyway, på torsdagen var det dags att se första bandet som inte var vilket som helst utan STONE SOUR!

De lirade kl. 12 och var helt amazing! De lirade en del nya låtar från skivan som släpps i september. Riktigt bra start och Corey Taylor's dans ägde hela publiken.

Dansen:

Hemma.

2010-06-14 @ 01:14:19 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma från SRF.

Låt mig bara sova mig till liv igen och sen så skriver jag om den underbara festivalen!

Helg.

2010-06-07 @ 11:43:48 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen var soft men kul. Senare på lördagen blev det E.T.-fest med Cb. Det var kul men efter man har druckit hostmedicin i en vecka plus värktabletter så kunde det ha blivit mer awesome. Anyway.

Festen fortsatte tills klockan var halv 7 tror jag. Sen blev det te och sova. Vaknade rätt tidigt, halv elva kanske, så då hälsade jag på illern :) De är så söta. Jag vill också ha en *.*

Söndagen, nationaldagen, spenderades hos Cb genom att kolla på Family Guy och American Dad. Var där hela dagen. Kom hem senare på kvällen och idag så packar jag inför SRF som vi drar till imorgon.

Brist på bloggande lär det bli. Jag vet att jag inte har skrivit om SiESTA! än men det kommer. Lär vara sjuk efter festivalen så då finns det väl kanske tid.

Snart.

2010-06-05 @ 12:07:23 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart är det tisdag. Brukar inte gilla tisdagar men tisdagen den 8:e gillar vi för då åker vi ner till srf. Det är precis vad jag behöver just nu.

Det kommer bli massa kul (hoppas dock jag är lite friskare tills dess), bra band, bra folk och allt annat kan man lämna på vinden för ett tag.


SRF 2oo6

Silence..

2010-06-04 @ 12:12:21 Permalink Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()



För sista versen i 747 (den engelska versionen) är underbart bra och det är allt jag kan säga idag.

Ah help!

2010-06-04 @ 09:43:23 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Drömde att Stone Sour hade ställt in. Hej panik! Som tur är har de inte gjort det :)

Folk tar studenten idag. Ska iväg och köpa lite blommor till några av dem nu.

Peace.

hOst.

2010-06-03 @ 22:22:45 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hostar sönder lungorna.....................Hostmedicinen hjälper inte.

Nu är mitt hår iaf svart! (dock har jag kvar en rosa slinga på ena sidan)

I will always have my trust in you my friend.

2010-06-03 @ 13:26:46 Permalink Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skriver bara av mig lite.


I can't take the silence anymore. It's up to you to talk.

Allt du sagt var ord förr nu vet jag inte ens om det finns en mening med dem. Jag hoppas du inte försvinner men jag orkar inte slå på dig för att få fram ett enda ljud. Ska det sluta så här? Ska vi som var vänner i alla väder sluta andas minnen och framtid tillsammans?

I hope not. I have my trust in you.

Mitt hår är svart nu på tal om annat.

sUmmer.

2010-06-02 @ 00:58:28 Permalink Ps. Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så nu ser det inte lika tråkigt och vintermörkt ut här!

Ny header och ny färg. Let's party.

teddY.

2010-06-01 @ 09:27:26 Permalink Kläder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vann igår/inatt på Tradera så den här finfina tröjan ska snart komma hem till mig *.*



Bilderna tillhör någon (omöjligt att veta vem för det stod inte)