7

2010-07-30 @ 15:47:58 Permalink Ps. Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skrev att jag nog inte skulle skriva så mycket och det stämmer egentligen fortfarande. Testade några nya stämplar nu bara och sitter ändå och tråkar på datan så. Med tanke på att bebisen är 7 månader idag så fick hon vara med. På bilden är hon 6 månader dock. Så jag har varit monster i 7 månader. Coolt. Ja well nu blir det inte så mkt update på ett tag så over and out. Är klar med Båten i parken så nu återstår boken utan slut.

Tryck på bilden och sedan på förstoringsglaset för att se den i större storlek.

Nu ska jag duscha och lyssna på Slipknot, alternativt även kasta blod på grannarna. Det är ju fredag!

Comment

2010-07-30 @ 15:06:28 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Om ni ändå snubblar förbi så kan ni väl skriva något? (Ibland)

Någon hade fint skrivit ett par ord idag. Så det är inte så svårt. Vet inte vem det var dock. Borde jag veta? Tack anyway! Jag tror inte det är Johanna+Sandra som skrivit något, deras epok utspelade sig på bilddagboken...

Jag ser att folk är här men ni är lite luriga och gömmer er bakom/framför er skärm..



Glömde skriva att VOLBEAT releasar en ny skiva om 41 dagar!

VOLBEAT

2010-07-30 @ 14:56:25 Permalink Ps. Kommentarer (0) Trackbacks ()

Haha "festen" igår var kick ass. Det regnade galet mycket så vi hamnade vid ett kundvagnshus på Ica's parkering. Där drack hon öl och jag Jim Beam med cola. Den ena flaskan gav ifrån sig läskiga ljud på grund av luften mellan locket och plasten, så vi planerade vad vi skulle göra om det kom en demon. Jag trodde jag nog skulle svimma av panik. Sandra skulle springa och lämna mig så demonen kunde äta mig. Det tyckte inte jag var så bra så då fick jag frågan om det var okej att släpa mig. Ja, om det kommer en demon får du släpa mig. (Det var ett true you had to be there moment märker jag nu)

Lyssnade lite snabbt på VOLBEAT innan. Hade uppe ps då jag behövde göra något. I brist på kreativitet fick danskarna försöka göra något åt det. Åt glass samtidigt som jag försökte skapa något, kanske inte den bästa kombinationen men hej glass är ju gott. Som resultat av glassätning samtidigt så råkade jag burn tool-a danskarna lite för mycket på en del ställen som ni nog kan se ^^ Kanske skulle jag ha fortsatt lyssna på dem medan jag ps-ade btw, lyssnade på Disturbed och Korn istället. Bilden i mitten blev mest okej.

Originalbilden som jag använde finns här

Trötttttttt.

2010-07-29 @ 20:31:58 Permalink Flum Kommentarer (2) Trackbacks ()

Indeed. Var riktigt trevligt på jobbet men nu är man trött. Sov lite innan. Lyckades packa klart två väskor till så nu är det inte så jättemycket kvar. Tror jag.

Igår blev det planerat att det skulle vara någon form utav fest ikväll/natt. Sandra hörde av sig och det lät nice så jag sa ja. Tror bara det blir vi två men vi brukar klara oss bra. Party veckan i London kan man alltid försöka återuppleva. Det gjorde vi i Göteborg sist och det var YEAH!

Dock är vädret inte amazing nu. Kunde det inte vara som igår? Då skulle vi nästan garanterat nå London nivå..Jaja. Vi får se hur det ser ut vid halv 12.. Jag är ledig imorgon! Nice! Dock jobbar jag igen på lördag.

TesTet

2010-07-28 @ 11:37:53 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gjorde precis ett test för att se vilken utbildning som skulle passa mig bra. Jag har sökt rätt ^^

Förslagen var:

Sociologi
Filosofi
Psykologi
Lärare
Beteendevetenskap
Pedagogik
Samhällsvetenskap

och historia samt religon (nja på det). Resten av de ovanstående var eller ingick i det jag sökte. Längre ner på min lista för program fanns pedagogik och beteendevetenskap och trea eller fyra var psykologi. Filosofi har jag tänkt slänga in någon kurs på om det passar tidsmässigt framöver. Sommarkurs? Får kolla upp det där längre fram.

Over n' out.

jubb..

2010-07-28 @ 11:10:47 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gjorde precis klart maten till jobbet. Börjar om lite mer än en timme. Hoppas på en lugn dag men det återstår att se.

Efter jag slutar imorgon tror jag att jag ska packa ner grejer i ytterligare en väska. Det närmar sig mer och mer nu. Har fem pass kvar på jobbet bara. Sista veckan på jobbet blir lite brutal dock. Tre pass den veckan. Sen en sista vecka i Falkenberg innan tåget upp till Umeå. Yeah!

Ikväll lirar Electric Boys på Grand Rock, lite synd att de inte spelade igår. Då skulle jag haft en chans att se dem. När de spelar ikväll är jag på jobbet. Well well.

Har börjat läsa min studentlitteratur vilket ni som läser nog redan märkt. Är snart klar med den första. Vilket låter bättre än det är. Har den stora tjocka boken kvar sen. Boken utan slut mer eller mindre....


Just det, headern är okej nu. Finally kan jag låta den vara som den är ett bra tag. Peace.

Flamingo golf

2010-07-27 @ 15:53:32 Permalink Ps. Kommentarer (0) Trackbacks ()

Foto-update. Mitt hår är fortfarande svart (använder extensions på kortet). Första bilden är utan fake make up lashes. Det läggs till på bild nr. 2. Sista bilden addas gräs och golfboll samt bubblor. Yeah kanterna på trappan är inte true awesome men jag orkade inte lägga ner tid på det, ville bara göra något innan jag fortsätte min läsning av studentlitteratur.

Party yesterday

2010-07-25 @ 21:51:54 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ragdolls cover på Lady Gaga

Var fest hos sis igår. Trevligt och allt sånt. Jag körde bil så blev läsk och Red Bull. Nästa helg jobbar jag men den 6:e blir det nog något coolt och den 2o:e blir det fishbowl!

Updates blir det lite sisådär med nu. Jobb + packning + sova = nja till blogg.

Laptopfodral

2010-07-21 @ 10:19:55 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tyckte det här Laptopfodralet var rätt awesome. Kostar 199kr på Coolstuff.se. Vill du läsa mer eller beställa den tryck här. (Öppnas i ett nytt fönster)


Cut n' kent.

2010-07-21 @ 10:06:29 Permalink Film & Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klippte håret precis. Så 5cm kortare ungefär. Tänkte först klippa av en massa men nja vågar inte riktigt än. Väntar ett tag till.

Lyssnar på kents senaste skiva och ja jo jag tycker den funkar. Den är mer kent än den förra. Sommar-kent med lite pop av grupptryck-feeling or so? Dunno men den är okej+. En del låtar är bra med. Kräver lite lite inlyssning dock.

Traderad igen.

2010-07-20 @ 11:45:07 Permalink Kläder Kommentarer (0) Trackbacks ()




Köpte en tröja på Tradera. Så återigen Traderad. 33kr + 68 kr i frakt. Så helt okej!
Är tröjan till vänster btw. Den röda skulle jag inte säga nej till att ha heller dock *.*

Post.

2010-07-19 @ 17:03:42 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fick ett brev från Umeå Universitet idag. Så nu vet man hur nollningen kommer se ut. Intressant och lite läskigt ^^

Peace.

Fläder

2010-07-19 @ 11:00:03 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()



(ursäkta den vita kanten på bilden, tänkte att det gör inget om jag inte tar bort den)


Just det! Blev även bjuden på glass igår. Den här är stremt (för att säga som Katla) god!

Film

2010-07-19 @ 10:55:33 Permalink Film & Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blev filmkväll igår. Lite sådär oplanerat. Först såg vi på The Crow som är en film jag älskar. Den är självklar i min samling.



Efter den såg vi på Farväl Falkenberg. Det var mer än ett år sen jag såg den sist tror jag. Hade glömt av hur vemodigt fin den är. Det är konstigt att se hur staden var för några år sen. Var på stan innan och man vänjer sig fort. Man minns inte direkt gamla pressbyrån eller husen som fanns för inte alls länge sen. Kollade på cdon bara för att se om någon hade skrivit något om den. En person vid namn Matthias hade skrivit. Så istället för att skriva själv lånar jag hans ord då jag tycker de stämmer bra.

Matthias ord:
Denna film ger helt olika reaktion beroende på vilket typ av människa du är. För mig var det en otrolig upplevelse av empati och melankoli.

Är du en filosofisk och reflekterande person, se denna film i din ensamhet och låt dig absorberas av den. Det är ingen film man (enligt mig) bör se med någon annan, det är en film för den ensamme männskan som söker lyckan och lugnet i en tillvaro som aldrig tycks komma.

Enligt mig en av de bästa svenska filmerna på 20 år.
Fantastisk




En annan film som är helt fantastisk är Into the wild! Den är helt underbart bra. Har ni inte sett den så se den.

snabbkort.

2010-07-18 @ 17:53:40 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()

Här är korten från en liten stund sen. Har jobbat dygnspass så ja jag är trött och nej jag orkade inte göra någon mer likvärdig bild som modellsaken har. Har inte den utrustningen och orkar inte kreativt sätta upp ljussätning idag. Går att se vad man kan göra. Ni kanske ser min poäng. 

La inte ner tid på det så well gör man det så klart det äger mer. Det blev helt okej för lite tid och lite ork. Tycker jag iaf. Lite glitter kan vara allt som behövs ibland. Och det kostar inte 5ookr. Passade på att snabbt update-a headern. Än är den väl inte klar dock...

I said nO!

2010-07-18 @ 14:07:19 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sådär..Nu har jag jobbat klart samt ätit. Ledig tills torsdag. Nice, well yeah!

Som sagt (skrivet) innan, min syster och jag var på en model-fail-sak. Vi blev sminkade och så tog de kort. En del kort blev väl fina men come on, att betala 5ookr för EN bild är inte okej. En bild som dessutom inte är konstnärlig på något vis utan bara tagen i stress med samma poser som alla andra tidigare. Nja. Då är det roligare med kort som speglar personen och med en pose som inte känns tillgjord allt för mycket.

Vi var starka och köpte inga kort! ^^

Däremot så snodde jag med mig ett sminktips eller nja inte ett tips. Men det läppstiftet hon använde var rätt fint. Färgen. Så köpte ett snarlikt senare på kvället at ICA MAXI.

Nu tänkte jag faktiskt ändra teori till praktik. Det vill säga, sluta klaga på deras okonstnärliga bilder och se vad jag själv kan göra. Kanske är jag lika dålig ^^ (fast jag har inte den finfina Nikon de har, lite misshandel av dem på en så nice kamera...nästan...ta det inte seriöst.)

uhu?

2010-07-16 @ 10:48:15 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fick ett konstigt sms inatt. Var precis påväg att somna men så lät mobilen. Läste och bara jaha okej wtf tja? Kändes weird att få det smset utav honom iaf. Kändes bara fel. Jag fattade inget först. Frågade om det var till mig, kunde ju ha skickat fel. Nej, det var till mig. Okej. Bäst att fråga vad personen gör eftersom det kändes så messed up. De spelade sanning & konsekvens. Aha det förklarade allt och gjorde hela världen mkt lättare.

Idag ska min syster och jag på en såndär modell-för-en-dag-grej. Ni som sitter i era stugor nu och skrattar behöver inte göra det längre. Vi tar det inte seriöst. Vi kommer inte köpa alla kort. Så HAHA på er för vet ni, jag vet att en del av er har bilder som de på er Facebook. Inte i ett album utan som bilden på din sida. På dina comments osv. Så vem har skrattat i ett halvår? ^^

Nej men vi ska inte starta ett krig om det men vi tar det som en kul sak bara. That's it. Vi måste ju göra något så why not. De kanske kan ge en något tips på make up eller något.

Stipendiegränd

2010-07-15 @ 23:21:53 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

..på Ålidhem är mitt nya hem. Eller ja snart mitt nya hem. Skrev på kontraktet via nätet tidigare idag. Så i slutet av månaden ska jag paya för hyran.

Blir nog flytt den 17 augusti (tisdag) om jag inte stannar en till helg så jag åker dit eller ja jag åker hem den 23 (måndag) istället. Slutar jobba den 15 augusti så efter det blir det. Får väl se när 0ningen börjar.

Sydde klart en t-shirt nyss. Det tog tid och var inte kul. Det bara krånglade hela tiden. Tidigare idag var jag på stan med mum & dad och kollade mobiltbredband + hemförsäkring. Sen blev det glass och sen hej farmor och hej världens bästa bullar. Ikväll hann jag även med en liten snabb filmkväll hos Per. Vi har ett par filmer kvar att se men det hinner vi nog.

JA

2010-07-15 @ 11:27:26 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag tackade precis JA till studentlägenheten. Så nu återstår det bara för dem att kontrollera och lite sånt. Mår lite illa nu med. Inte så det känns som jag kommer spy men yeah you know illa. Kanske är värmen. Jaja, nu ska jag sy och kanske städa.

Ikväll är det filmkväll x3ooo men får jag tid över innan dess loggar jag in och fixar koden.

One more.

2010-07-14 @ 23:28:18 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 updates sent på en kväll. Wicked.

Mår underligt illa så tänkte sova. Det var det sista. Peace.

Baby Jane

2010-07-14 @ 23:12:28 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()

Just det, dåligt med bilder kanske. Så för er som inte läser direkt utan bara hej bild, det här är bara för er.

Baby Jane, Private show at Halloween in Malmö 2oo9.

© San Suicide



En månad.

2010-07-14 @ 23:07:24 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det är ungefär exakt den tiden jag är kvar i södra Sverige. Sen blir det Umeå. På riktigt. Jag ser framemot det men det känns även lite vemodigt. Jag flyttar inte en timme bort med tåg utan ca 17h med tåg. 11o/12o mil. Inte runt hörnet och inte helgkörnings nära. Utan långt bort där besök inte blir spontana. Inte utav er som bor här. Går fort med flyg men en väg kostar ca 1oookr.

Mina vänner, nära och inte så nära, kommer stanna här. Eller några få timmar bort med tåg härifrån. En klassfriend ska dock plugga i Piteå (22mil från Umeå or so). Vännen som förstår mig mer än någon annan kommer bo kvar i sin stad tror jag. Grannstaden till min lilla stad vid havet. Förut 20 minuter bort. Nu en evighet. Jag kommer inte glömma dig eller sluta sakna dig även om avståndet försvårar impulsivitet och barnprogramsflum.

Ja som sagt, vemodigt på det planet. Dock längtar jag till att flytta. Till norrland. Andas luften där i mörkret. Norrsken och snö. Ica fortfarande runt hörnet. Studentfester i korridor. Nya vänner. Nya minnen. En utbildning, djupare kunskap. När jag kommer dit är jag helt själv. Känner ingen men har en underbar chans till att lära känna andra som är som mig själv mer. Som kanske förstår att havet är djupt men att det är vågor längs strandkanten med. Poesin, musiken och filosofin.

Skickade ett mail angående en lägenhet jag har första platsen på. Vill bara ha svar på ett par frågor innan jag helt bara I take it! Sista svarsdagen för ett JA är på måndag. Så snart kanske det är klart. Bostad och utbildning. Inte resan och packning.


(N' yeah, jag kunde lagt tid på hur bloggen ser ut ikväll men jag orkar inte, men ska ta tag i det. Lovar.)

Ursäkta

2010-07-12 @ 20:51:02 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

...röran på bloggen. Ser inte bra ut jag vet men jag trodde det skulle finnas tid nu i helgen men det blev inte så. Var i Göteborg hela helgen. Dock var det riktigt j*vla awesome där!

Vi började dagen på Liseberg. Sandra och Johanna hade med sig lite Ljungsjövatten (dvs. vin). Vi åkte den där kinesiska saken som heter nåt och de tyckte den var jätterolig. Själv satt jag och funderade på varför Liseberg tog bort två bra saker och satte dit en helt okej grej. De hade druckit lite vin det hade inte jag.

Sen smakade jag lite och well jag uppmuntrar INTE er att dricka men det blev roligare. Höjdskräcken har aldrig varit så amazing innan. Den har alltid varit kul men ja den blev mycket bättre. Däremot ska man inte dricka extremt mycket, det ska bara vara lite, det räcker för att känslan ska förstärkas.

Liseberg var kul. Det var varmt och massa människor vilket var mindre kul. Sandra och Johanna mådde lite illa efter Släng gungan så jag åkte Spin Rock själv. Lite innan tio drog vi mot staden. Johanna mådde fortfarande inte bra så hon tog tåget hem. Vilket resulterade i att jag och Sandra var ensamma vid vattnet och drack upp det som var kvar innan vi sa hej till Sticky Fingers. Oj vilken kväll. Så kul har jag inte haft sen Sandra och jag var i London första gågen.

På Sticky pratade vi med några från Jönköping. De var snälla och höll på Håve! När Sticky stängde kl. 4 drog jag med Mr. David till hans lägenhet som är väldigt nära Sticky. Vi tog en taxi som inte var en taxi typ 3oom, han som körde ville vara snäll eller något. Han fick dock våra mynt, ca 3okr.

När vi kom hem till David fick jag bullar. Sist jag var där var på nyår och de bullarna var så goda. De han hade nu var bra med fast inte lika. Vi sov och sen softade vi hela dagen. Var coolt.

Drog hem 2o över 8 på kvällen. Det var nåt fail med tågen så det gick ersättningsbussar. Med buss tar det 3o minuter extra att komma hem vilket inte var nice.

Anyway, nu har jag skrivit för mycket om helgen men den var så braaaaaaaaaa! Peace.


Just det!! Jag kom in på sociologiprogrammet i Umeå (mitt första val). Så nu flyttar jag ganska snart!

Wonderland.

2010-07-09 @ 14:16:35 Permalink Ps. Kommentarer (0) Trackbacks ()



Alice in Wonderland tolking tidigare i sommar.

Atm.

2010-07-09 @ 14:15:15 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillfällig stil på bloggen..Tyckte det var dags att ändra till något annat. Dock är det här inte slutresultatet inte ens ett reslutat egenltigen. Behöver bara något mellan de två.

Återkommer med en riktigt senare/efter helgen om tiden försvinner.

Jag såg..

2010-07-08 @ 13:55:41 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

..precis en reklamannons för Scientologi. "Religonen" man bör frukta. Ohh damn vad hemskt om de lyckas få fler till den skiten (personlig åsikt men come on tror du håller med).

Requests.

2010-07-08 @ 13:53:23 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad får människor att trycka på request/vänförfrågan? Funderade på det. Vi börjar med MySpace. Där trycker folk hejvilt på add. En del kollar inte ens på personens sida utan trycker bara. Jag brukar acceptera de flesta om de nu så gärna vill bli vän med mig ^^ Idag upptäckte jag dock att den coola Jack hade skickat en förfrågan för ett par dagar sen. Han hade varit duktig och kollat på min sida med så då blir det lite mer personligt spam iaf :b Även om han inte har spam-många vänner jaja. För er som inte vet så är det Jack Smack från Private Line (finns på Spotify) . Han är gitarrist och finsk men även *.*

På Facebook skickar folk vänförfrågningar rätt underligt med. Inte i lika stor utsträckning då Facebook anses vara mer personligt. Jag accepterar inte personer där som jag kanske skulle ha gjort på MySpace. En hockeydude från usa? Hmm nja jag känner inte dig? Har iofs accepterat några som jag halvkänner eller typ precis genom andra känner.  Eddie Electra känner jag dock inte alls. Men han spelade i Pepparmint Creeps och nu i Psyco Gyspy om jag inte minns fel. Anyhow han fick bli min vän även om jag inte känner honom då det kan vara intressant och se vad han skriver. Dock gör jag inte som en del och addar alla jag kan komma åt att adda. Ser ingen mening till att de ska veta vad jag gör eller se mina bilder. Isf kan jag istället starta en twittersida och den dagen kommer aldrig iofs.

Bilden ovanför är från en myspace-fan-sida
Bilden nedanför är från Private Line's myspace och Mr. Jack är andra snubben från vänster.


Dålig update

2010-07-05 @ 10:38:07 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yes, sorry or so. Just  nu borde ni inte klaga för jag skriver bara med en hand/två fingrar. Skadade mig på en metalbit igår så tejpade ihop fingret. Dock hade det inte läkt ihop för en stund sen då jag tog bort det för att se hur det såg ut. Det går att lyfta en del av fingret och börjar blöda direkt. Så hej kl. 2o i 12 har jag fått en tid till att antagligen sy.


Peace.