Vi blev ägda.

2010-08-31 @ 20:56:22 Permalink Fail Kommentarer (3) Trackbacks ()

Idag hade vi första föreläsningen. Första delen bestod av vad sociologi är för något. Sen fick vi rast så då åt vi och när vi kom tillbaka var det en person som skulle förklara vissa saker genom sin forskning. Han mumlade, pratade tyst och skrev massa konstiga saker på tavlan. Ingen förstod något. Han skrev förkortningar som ibland bara var en bokstav. Siffror hit och dit. Försökte anteckna så gott det gick men man hann ju glömma hälften innan man fick ner det på pappret och sen kom nya begrepp. Lite panik.

Tänkte att han bara kanske ville förklara sin forskning lite. Och att han sen efter det skulle gå in på något vi andra mer skulle förstå och ha nytta av. Han var inte som en föreläsare till sättet, han pratade in i tavlan och allt gick så fort. Men tänkte jaja han är väl bara så inne i sin forskning, en del kan ju bli sådär.

Dock var det inte så, för det var ett trick från våra faddrar. Haha, det var kul men mest en lättnad när man såg att de låg bakom det. Shit, hann ju tänka wtf flera gånger och försökte börja lägga upp en plan på hur jag skulle göra för att klara programmet ^^ I anteckningarna mot slutet skrev jag bara ett stort frågetecken så det var rätt illa. Som tur var så var det inte på riktig.

Åkte för att kolla på en spegel sen efter våra faddrar hade visat oss runt. Den svarta som jag ville ha var slut så köpte ingen. De skulle få in de igen nästa vecka.

Har börjat få panik över en examination som vi ska lämna in den 22. Hej det är snart. Vi ska ju börja med grupparbete nu med. Well det går väl bra, men just nu så har jag extremt mkt panik. Känns väl bättre efter några fler föreläsningar kanske...

Kommentarer

Postat av: Ann-Britt

Hej Sanne! jättekul att läsa din blogg.

Ann-Britt

2010-09-01 @ 10:43:07

Postat av: Johanna

Haha...skoj. Panik!

2010-09-01 @ 16:41:38

Postat av: San

@ Johanna;

Haha ja det var skoj, men endast i efterhand! ^^ Paniken inför examination 1 är lite mindre idag men rätt stor än dock.



@ Ann-Britt, cheers :)

2010-09-01 @ 17:07:26
URL: http://zombienightmare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback