old?

2010-08-06 @ 23:59:02 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klockan är snart 12 och jag funderar på att sova. Haha. Det är fredag. Oj...

Dock har kvällen spenderats med friends på stranden och i huset. Flumm och spel som äger mer än fest i Falkenberg. Det gäller att festa sällan. Det är då man festar som mest. Annars festar man mindre fast oftare.

Det blir brutalparty om exakt två veckor. Då ska vi börja klockan 2. Nu kanske ni tycker oj vad tråkigt att inte festa imorgon och nästa helg, ja kanske det kanske men jobbar man så gör man. Om man festar varje helg hur ska man då uppskatta festandet? Är inte det lite oroväckande om man festar varje helg? Fattas inte något i ens liv då? Fyller man ut en tomhet i sig själv med fest? Med alkohol..

Eller är man bara ung och kanske lite dum? Är man ung så är man väl oftast osäker? Kanske börjar man bli old rent mentalt. Ser man på de som festar varje helg så verkar det som om de saknar något eller undviker något viktigt. Jag och ni, vi har aldrig varit de där som riktigt festat för att dricka. Föll kanske inte för grupptryck eller valde att dränka problem eller svåra saker med sprit.

Well. Genom att sova snart kan jag kanske vara duktig och springa imorgon. Skulle gjort det tidigt idag, men det var dåligt väder (otur ^^).

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback