International polar bear day

2013-02-27 @ 20:38:58 Permalink Awesomeness Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det är idag det. Fint.

Mat. Sömn. Socker.

2013-02-20 @ 19:14:28 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ge mig den 25:e nu?

Igår låg jag och tänkte på pizza. Kunde inte somna. Planerade hur jag ska laga min pizza. Vad som ska vara på. Hur bra det kommer bli. Kan frysa in och ha massa pizzamåltider redo i frysen.

Innan tänkte jag på marsipan. Åh så gott det hade varit. Eller mandelmassa. Eller chocklad..

Kan ju tro att jag är tjock. Är nog det på insidan. Har inte råd att köpa godis eller onödig mat just nu. Är inte rik nånstans. Men snart är det måndag å då ska jag unna mig en chockladkaka och allt jag behöver för att baka min pizza ^^

Tills dess blir det studentmat. Har två klubbor kvar. De ska jag försöka spara till helgen. Lär ju gå sådär med tanke på att jag åt två innan, haha. Jag och socker är bästa vänner.

Look at the stars, look how they shine for you.

2013-02-20 @ 19:09:00 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()

Testade att fota natthimlen igår. Måste försöka ta mig bort från all ljusförorening en dag. Tänk så fint det hade varit att ha riktigt mörker.

Slutartiden på bilden är runt 25-30 sekunder.

Rancid joinade nattfotograferingen.

2013-02-17 @ 19:06:05 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()


Självklart skulle knasbollen med ut på fotoäventyret. Han gillade dock inte att jag valde att gå i den djupa snön (ett måste för att komma bort från det värsta ljuset). Han sprang efter, klättrade på stativet och följde med in för att tre minuter senare komma på att han ville vara ute igen..

Moln..

2013-02-17 @ 19:02:33 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()




Först var det stjänrklart men så fort jag hade gått ut med kameran och stativet så blev det molnigt, såklart..Får blir stjärnbilder en annan natt.

Bilden ovan visar hur mycket moln som var ivägen.

Stockholm, sista delen av kaoset.

2013-02-14 @ 22:58:14 Permalink Magiska Minnen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glömt att skriva om det sista som hände den 5 december. Vill ni läsa om allt kaos innan det här så tryck på kategorin magiska minnen så ska de dyka upp.


Vi springer runt och kollar lite här och där. Var är det meningen vi ska gå in? Vi ser inte så mycket, nån meter åt alla håll kanske, det snöar och blåser. Efter en liten springtur så springer vi tillbaka till dörrarna vi såg från början. Vip-dörrarna. Det borde ju vara där. Jag säger åt Jennyfer att vi drar dit och kollar om nån är där, de kan nog hjälpa oss hitta om vi är fel. Jag springer lite före, tänker att det är en bra idé att gena över snön. Det jag inte inser eller kan se är att genvägen består av ett dike eller drivsnö. Så hela jag försvinner ner i snön. Jag blir en snögubbe på två sekunder. En snögubbe med platåskor. Kommer först inte upp då snön har tagit mig till fånga.

När jag kommer upp är Jennyfer vid dörren. Det står en vakt där, han släpper in oss och säger jag tror jag vet vem ni letar efter (eller nåt i den stilen, minns inte exakt). Några sekunder senare kommer tjejen som har hand om hela vip-grejen med Manson och Zombie. Vi  blir lugna och glada när hon säger: You made it!!

Jag var en blöt hund, hade en halvtimme att torka till mig lite samt försöka se mindre överkörd ut. Sen fick vi träffa mannen av männen, Marilyn Manson. Best day ever. Om själva mötet skriver jag om en annan gång. Detsamma gäller spelningen.

Efter konserten så drog vi och käka med lite folk. Sen blev det utgång utan direkt party för min och Jennyfers del. Vi behövde mest något att göra innan mitt flyg och hennes tåg skulle gå. Så vi hängde på en soft bar med två killar Jennyfer kände. Det var kul och mysigt. Vi stannade där till klockan tre då de stängde. Kändes som det var en bra tid med att dra till centralstationen då tåget skulle gå vid fem. Så vi beger oss mot tunnelbanan.

Tunnelbanan är dock stängd. Jaha. Kul. Men vi tänker att bussarna går ju så vi börjar leta efter en som går dit vi ska. Medan vi letar så går vi förbi ett par taxisar. Taxichaufförerna frågar sådär sliskigt om vi vill ha taxi (vill ni ha taxi tejjjjjjeeeeeeer). Jag som är pissed, trött och allt annat säger NEJ, behövde en för typ tio timmar sen!

Efter vi gått förbi taxin, kanske 20 meter elle nåt, så inser vi nog att bussarna nog inte går. Är ju snökaos i huvudstaden. Vi skulle kunna gå till centralen, vi har både tid och det är inte så långt. Men där och då släpper min ena platå från ena skon. Kul. Är som att ha en strumpa på foten bara. Vilket inte är ultimat i slask. Så det får motvilligt bli taxi till centralen. Chaufförerna skrattade åt mig när platån släppte. Egentligen ville jag bara säga ut dem att ni jobbar och om jag nu inom 20 sekunder ska bli er kund ska ni fan behandla mig bättre. Men pallar inte. Orkar inte. Vill bara slippa ha en dygnsur fot. Vi hoppar in i taxin och är rätt snabbt framme på centralen.

På centralen är målet att hitta något som kan laga min sko temporärt. Kan ju inte gå med en sko eller två strumpor på Arlanda… Ber Jennyfer fråga två vakter om de har tejp eller om de vet nånstans man kanske kan få tag på det. Klockan är halv 4-4, en vardag, så förhoppningarna är inte galet stora men jag bara måste lösa det på något sätt. Vakterna verkar vilja hjälpa men de vet inte riktigt hur, de säger att alla ställen har stängt nu men att de kanske kan lyckas få fram lite tejp. Då helt out of the blue står en snubbe i närheten, random som tusan, och bara men jag har silvertejp! En hel freaking rulle med. Så han tejpar min sko och allt kaos tar slut för den här gången. Jennyfers tåg blev inställt men hon kom med ett tåg som gick någon/några timmar senare och mitt flyg blev försenat med nån timme. Kan säga att jag sov som en idiot när jag kom hem. All panik blandad med all lycka tog slut på en.

Fjärilar i Falkenberg.

2013-02-14 @ 22:38:42 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()

 
 
 













En sommar i Falkenberg. Låt oss chansa på två år sen.

Dumma mössa.

2013-02-14 @ 22:35:33 Permalink Fail Kommentarer (0) Trackbacks ()

En av mina tusen mössor luktar fortfarande som du. Dumt.

Whatever, don't have time for love.

Meh.

2013-02-13 @ 15:54:03 Permalink Flum Kommentarer (0) Trackbacks ()

Känner mig tom. Lite halv. Lite för likgiltig.


Saknar. Eller? Saknar jag verkligen honom? Eller saknar jag någon att sakna bara? Jag vet inte. Han är snäll och bra och allt men inte alls vad jag egentligen faller för. Kanske är det bra. Spelar inte så stor roll. Han bor ändå på andra sidan jorden. Bokstavligt talat.

Det är något med honom dock. Eller vill jag bara att det ska vara det?

Jag vet inte. Gillar sättet han pratar på. Haha. Inte tillräckligt stor anledning för att gifta sig..

Det som är bra är att jag kanske har lärt mig att gilla de som är bra för mig? Musiker i all ära men de är fan inte lätta att leva med. Inte för jag vet om en forskare är det heller? ^^

Alla hjärtans dag imorgon. Kunde inte bry mig mindre. Det säger jag inte bara för jag ska låta tuff eller nåt utan för att jag faktiskt inte bryr mig. Visst, hade kankse brytt mig om det stod en bukett blommor på bordet när jag kom hem, dunno. Antagligen inte. Mer värt att få blommor på en random dag än på en "måste" dag. Whatever.

Finn 3 fel x 2.

2013-02-13 @ 15:41:11 Permalink Foto Kommentarer (1) Trackbacks ()



Hejhejhej.

2013-02-10 @ 23:10:44 Permalink Foto Kommentarer (4) Trackbacks ()

Nellie-bebis

2013-02-06 @ 07:15:25 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()






 
 

Fjällbebis.

2013-02-06 @ 00:04:35 Permalink Magiska Minnen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Söt. Söt. Söt. Söt. Söt.

Tror det var han på bilden som klättrade på min rygg och mitt huvud. Han jagade godis.

Minisar

2013-02-06 @ 00:03:25 Permalink Yesterday Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vi var lite mindre när kortet togs. Vi var lite naivare när kortet togs. Men vi var lika bra vänner nu som när kortet togs.

God Jul. Eh.

2013-02-05 @ 00:20:31 Permalink Yesterday Kommentarer (0) Trackbacks ()


Den där fanns på en skiva med...

Knasig

2013-02-05 @ 00:19:29 Permalink Yesterday Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kollade igenom lite dammiga skivor. Fann de här två knasiga bilderna.